Gość: ????? IP: 87.204.40.* 11.07.09, 15:52 czy jest tam o 50 % drożej niż w innych miejscach w Bułgarii?gdzie jest najtaniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiulka01 Re: pytanie o sozopol 11.07.09, 23:44 Witam Byłam w Sozopolu 3 lata temu, w tym roku jadę znów... piękne miasto. Nie wiem jak teraz, ale trzy lata temu w Sozopolu było dużo taniej niż w Burgas czy Neseberze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: pytanie o sozopol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.09, 00:29 Byłam co prawda tylko 1 dzień w Sozopolu bo mieszkaliśmy w SB ale miasto urocze i tańsze niż SB. Zresztą wszystkie miasta wokół SB są tańsze, rónież Nesebar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarownica2 Re: pytanie o sozopol IP: 93.123.46.* 12.07.09, 10:17 Sozopol jest piekny i dlatego nawet jak jest troszke drozej / ja tego nie zauwazylam/ to warto tam wlasnie wypoczywac. Takiego klimatu jak w tej miejscowosci nie znajdziemy ani w ZP, SB i w wielu innych betonowych kurortach. A ceny na miejscu bardzo przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś