Gość: joanna... IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 09.02.10, 19:02 Witam czy wie ktoś czy w nowo budowanym pasażu Tesco będą drogerie kosmetyczne Rossman i Natura? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mad Re: Pasaż Tesco IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 09.02.10, 23:15 Z tego co widać przynajmniej na razie to na pewno będzie tam deichmann, ccc i apteka (dwa ostatnie przeniesione ze starego Tesco). Może ktoś z pracowników budowlanych pracujących przy pasaży Tesco coś więcej wie, w końcu to oni będą wykonywać prace wykończeniowe w poszczególnych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Pasaż Tesco IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 15.02.10, 12:38 Będzie sklep Orsay i chyba będzie KFC wiem że jeszcze jakiś duży sklep będzie na pasażu gdyż poukładane są tam rzeczy Poczekamy zobaczymy jak będzie coś wiadomo o kfc proszę dać odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Pasaż Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 16:35 Ja czytałam, że ma być Reserved, ale nie wiem czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: Pasaż Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.10, 21:51 a dopalacze będą czy będą do czech jeżdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
mart89 Re: Pasaż Tesco 18.02.10, 13:17 a wiecie moze czy szukaja do pracy w ktoryms z nowo otwartych sklepow? bo ogloszen nigdzie nie widzialam, a otwarcie 27...troszke dziwne;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cYg Re: Pasaż Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.10, 14:39 Ogłoszenia widziałem na początku stycznia do RtvEuroAGD i do jakiegoś z ciuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
mart89 Re: Pasaż Tesco 18.02.10, 21:08 no to, to sa tylko dwa sklepy, a ma byc ponoc 50:)...a tak wogole to jest jakas lista tych sklepow ?otwarcie tuz tuz, a cos mi sie wydaje ze najemcow nie maja...bo strasznie niezorganizowane jest to wszystko ;/...ten pasaz powinien miec juz dawno swoja strone internetowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Pasaż Tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.10, 09:42 tutaj jest odpowiedz tesco.pl/sklepy-tesco/sklepy/jelenia-gora-jana-pawla/pasaz.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pasaż Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 12:49 czyli generalnie wielkie g... gacie itp. co wieś to wieś... Odpowiedz Link Zgłoś
minka1980 Re: Pasaż Tesco 20.02.10, 20:39 Najśmieszniejsza jest "Safora", w kategorii uroda (czy jakoś tam). Czyli taka Sephora, ale na jeleniogórski klimat... WIOCHA. Ciekawe, kto będzie w Camaieu kupował :P Odpowiedz Link Zgłoś
diablisko0 Re: Pasaż Tesco 21.02.10, 12:57 Generalnie,to same damskie szmaty...o facetach w Jeleniej to juz wszyscy zapomnieli:)Zapyziałe miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agacia Re: Pasaż Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 09:22 to nie bedzie ani KFC ani Empiku? ale nędza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Pasaż Tesco IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 22.02.10, 09:38 Niestety rozczarowanie, nie będzie sklepów na jakie czekałem ja i moi znajomi, po fajne rzeczy nadal trzeba będzie jeździć do Wrocławia. Cała nadzieja w Pasażu Grodzkim, tam będzie chyba bardziej ekskluzywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fem Re: Pasaż Tesco IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 22.02.10, 16:25 Niestety kiepścizna :( Odpowiedz Link Zgłoś