Dodaj do ulubionych

biuro nieruchomości

25.10.10, 20:38
Mam do sprzedania dom w JG (na ul.Wesołej). Nie mieszkam tutaj i nie mam czasu się tym zajmować. Które biura polecacie?? Czy lepiej sprzedawać samemu??
Obserwuj wątek
    • Gość: wiktoria Re: biuro nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 10:12
      Lepiej samemu,podaj numer domu lub zdjęcia to podjadę zobaczyć.Jaka cena?szukam czegoś w tej okolicy.
      • Gość: Gość Re: biuro nieruchomości IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 26.10.10, 13:20
        Ja na własnej skórze odczułem czym grozi bliski kontakt z biurem nieruchomości, musiałem zapłacić za nic (za skojarzenie klienta), na szczęście się jakoś dogadałem, i pod stołem łapówkarze z biura nieruchomości wzięli tylko połowę, od tej pory z daleka od biur.
    • julia1008 Re: biuro nieruchomości 19.09.14, 13:25
      Uważam, że skoro nie masz czasu na szukanie kupców to lepiej żeby biuro nieruchomości Lębork się tym zajęło. Profesjonalna agencja nieruchomości szybciej znajdzie klienta. Ważne jednak abyś wybrał kogoś sprawdzonego i pewnego.
      • miramarjg Re: biuro nieruchomości 19.09.14, 14:43
        Nigdy w życiu nie skorzystam z biura nieruchomości Lębork. Spamerów się brzydzę!

Poza tym co ma Lębork do Jeleniej Góry, jakaś kpina!
    • janus345 Re: biuro nieruchomości 01.06.18, 14:40
      Cześć, sam miałem wątpliwości czy jest sens kontaktować się z biurem nieruchomości odnośnie sprzedaży i kupna mieszkania. Pierwsze myśl - prowizję. Postanowiłem jednak spróbować się skontaktować z tur-nieruchomosci.pl/ znajdującym się w Warszawie. Rozmowa była na bardzo wysokim poziomie. Wszelkie kwestie które budziły duże wątpliwości zostały rozwiązane i z uśmiechem nawiązałem współpracę. Aktualnie jestem szczęśliwym posiadaczem dwóch mieszkań na terenie Białołęki. Zdecydowanie zachęcam do zapoznania się z ofertą biura Tur Nieruchomości, a na pewno znajdziecie też coś dla siebie.
    • an-i-ka Re: biuro nieruchomości 29.06.18, 09:29
      Polecam Nieruchomości Karkonoskie, jeśli chodzi o Grzywińskich polecam panią Anię, nie polecam pana Tomka.
      W Stępniu jest bardzo dziwna atmosfera, ale warto poczytać o nich opinie dostępne w internecie...

Jeśli sprzedajesz, lepiej nie korzystać z biura, prowizja jest wysoka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka