eu-07 25.10.10, 20:38 Mam do sprzedania dom w JG (na ul.Wesołej). Nie mieszkam tutaj i nie mam czasu się tym zajmować. Które biura polecacie?? Czy lepiej sprzedawać samemu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiktoria Re: biuro nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 10:12 Lepiej samemu,podaj numer domu lub zdjęcia to podjadę zobaczyć.Jaka cena?szukam czegoś w tej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: biuro nieruchomości IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 26.10.10, 13:20 Ja na własnej skórze odczułem czym grozi bliski kontakt z biurem nieruchomości, musiałem zapłacić za nic (za skojarzenie klienta), na szczęście się jakoś dogadałem, i pod stołem łapówkarze z biura nieruchomości wzięli tylko połowę, od tej pory z daleka od biur. Odpowiedz Link Zgłoś
julia1008 Re: biuro nieruchomości 19.09.14, 13:25 Uważam, że skoro nie masz czasu na szukanie kupców to lepiej żeby biuro nieruchomości Lębork się tym zajęło. Profesjonalna agencja nieruchomości szybciej znajdzie klienta. Ważne jednak abyś wybrał kogoś sprawdzonego i pewnego. Odpowiedz Link Zgłoś
miramarjg Re: biuro nieruchomości 19.09.14, 14:43 Nigdy w życiu nie skorzystam z biura nieruchomości Lębork. Spamerów się brzydzę! Poza tym co ma Lębork do Jeleniej Góry, jakaś kpina! Odpowiedz Link Zgłoś
janus345 Re: biuro nieruchomości 01.06.18, 14:40 Cześć, sam miałem wątpliwości czy jest sens kontaktować się z biurem nieruchomości odnośnie sprzedaży i kupna mieszkania. Pierwsze myśl - prowizję. Postanowiłem jednak spróbować się skontaktować z tur-nieruchomosci.pl/ znajdującym się w Warszawie. Rozmowa była na bardzo wysokim poziomie. Wszelkie kwestie które budziły duże wątpliwości zostały rozwiązane i z uśmiechem nawiązałem współpracę. Aktualnie jestem szczęśliwym posiadaczem dwóch mieszkań na terenie Białołęki. Zdecydowanie zachęcam do zapoznania się z ofertą biura Tur Nieruchomości, a na pewno znajdziecie też coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
an-i-ka Re: biuro nieruchomości 29.06.18, 09:29 Polecam Nieruchomości Karkonoskie, jeśli chodzi o Grzywińskich polecam panią Anię, nie polecam pana Tomka. W Stępniu jest bardzo dziwna atmosfera, ale warto poczytać o nich opinie dostępne w internecie... Jeśli sprzedajesz, lepiej nie korzystać z biura, prowizja jest wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś