Gość: mjs IP: *.wcss.wroc.pl 21.02.02, 11:03 Mam pytanie, czy poza JG sprzedawana jest gdzies Marysienka? Wydaje mi sie, ze nie... Widzialem kiedys wode lecznicza, w takim pudelku, czy to ta sama? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kama Re: Marysienka IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.02.02, 13:06 Też widziałam wodę o takiej nazwie, ale nie przyszło mi do głowy, że może być z Jeleniej. Reklama zawiodła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjs Re: Marysienka IP: *.wcss.wroc.pl 21.02.02, 15:52 Gość portalu: kama napisał(a): > Też widziałam wodę o takiej nazwie, ale nie przyszło mi > do głowy, że może być z Jeleniej. Reklama zawiodła. A ja sie zastanawiam. Gdzies mi sie obilo o uszy, ze ja w stolicy mozna nabyc. A najsmieszniejsze jest to, ze np taki ja bym sabie wlasnie Marysienke kupowal (bo jest i smaczna i zdrowa), a nie te kranowy z butelek 1.5 l, bo poza nielicznymi dobrymi wyjatkami, sie od kranowy nie roznia... Ale we Wroclawiu nie ma 'Maryski' :-(... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: Marysienka IP: *.mcps.com 22.02.02, 09:29 A ankę jeszcze mozna kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjs Re: Marysienka IP: *.wcss.wroc.pl 22.02.02, 09:40 Gość portalu: gero napisał(a): > A ankę jeszcze mozna kupić? Nie kojarze zadnej anki...;-) Moze blizej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goodey Re: Marysienka IP: 144.134.233.* 22.02.02, 14:58 A czy wiecie ze kiedys taka woda dostepna w Cieplicach wszedzie i zadarmo ogolnie wszystkim byla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: Marysienka IP: *.mcps.com 28.02.02, 10:48 Anka to woda mineralna ze zrodla w wojcieszowie, swego czasu w Jeleniej bardzo popularna, w Kamiennej rowniez. Z dziecinstwa pamietam kisty anki w kuchni. Byc moze znaja ja jeszcze w Walbrzychu, ale dalej nie sadze. A szkoda, bo woda bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś