i-love-2-bike 09.04.08, 17:40 widze,ze cie tu kazdy lubi..i slusznie. jak widzisz zaczelam trend pozytywny w tej materii a wiec dalej pozdrawiam przesylajac tym razem galazki nieoliwne bys sie nieco rozluznil cheers i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/galaz6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwardian Re: haszu podejdz no do plota:) 09.04.08, 19:38 Przyznaję, że Haszo przemawiając do ich sumień troszkę robi się zabawny. Równie dobrze można by moralizować i polemizować z Pol Potem na pagórku usypanym z ludzkich czaszek. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: haszu podejdz no do plota:) 09.04.08, 19:43 qwardian napisał: > Przyznaję, że Haszo przemawiając do ich sumień troszkę robi się > zabawny. Równie dobrze można by moralizować i polemizować z Pol > Potem na pagórku usypanym z ludzkich czaszek. ) masz racje,ale haszo jest soba i w przeciwienstwie do wielu innych nie jest trolem. za to go cenie a kazdy jak wiadomo inaczej mysli tyle,ze nie kazdy robi to w ten sposob jak hasz.zauwaz jak zgraja za nim lata,ze niczego nie rozumie a hasz swoje. drugi to kapral,ten ma rownie dobre odloty i jest na swoim Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: haszu podejdz no do plota:) 09.04.08, 20:52 zgraja lata za haszem??? jaja sobie rozisz ja latam za haszem ,a on za mna jak ciebie jeszcze na swiecie nie było (wirtualnym), tak więc troszeczkę dystansu w okresleniach A. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: haszu podejdz no do plota:) 09.04.08, 20:54 andrzejg napisał: > zgraja lata za haszem??? > > jaja sobie rozisz > > ja latam za haszem ,a on za mna jak ciebie jeszcze na swiecie nie > było (wirtualnym), tak więc troszeczkę dystansu w okresleniach > > A. uderzyc w stol a juz wielbiciele hasza sie odezwa a o jakim dystansie mowisz,bo ja chyba od ciebie i reszty mam dosc spora zapore wodna. spoko nikt nikogo nie goni,przynajmniej nie tu Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: haszu podejdz no do plota:) 09.04.08, 20:56 andrzejg napisał: > zgraja lata za haszem??? > > jaja sobie rozisz > > ja latam za haszem ,a on za mna jak ciebie jeszcze na swiecie nie > było (wirtualnym), tak więc troszeczkę dystansu w okresleniach > > A. Zazdrosnik z ciebie Ustaliliscie juz moze kto bedzie rodzil ? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: haszu podejdz no do plota:) 09.04.08, 21:00 xenocide napisał: > Zazdrosnik z ciebie > Ustaliliscie juz moze kto bedzie rodzil ? no zaraz zaraz..nie robmy wczorajszej parady bis.. jako pakt rozjemczy proponuje obcowanie z natura,hasz ja bardzo lubi i jest pod jej wplywem nieco bardziej ukojony co dobrze dziala na jego wene tworcza i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/peskyrodent.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: haszu podejdz no do plota:) 09.04.08, 21:03 andrzejg napisał: > a ktoś Ty? > > A. mnie pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś