Gość: sara IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 12.09.11, 15:47 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 12.09.11, 15:48 impotent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rok8ana Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 13.09.11, 10:56 Zupełnie sie z toba nie zgadzam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodaruda Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 14.09.11, 14:39 Dla mnie to jakiś niewyżyty czterdziestak z nadmiarem gotowki. Stara już mu daje i szuka rozrywki po kontach. Pewnie sie jakaś załapie na sponsora :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 07:43 chyba piecdziesiatak! Odpowiedz Link Zgłoś
piipi_1 Re: Kim jest rymcyrymcy? 12.09.11, 22:15 .. na pewno jesteś dziewczynką,która wkracza w .. świat dorosłej kobiety ! ~Pamiętaj ! .. prawie wszyscy którzy mają w *ogonku /nickname/ literkę "y" - to mężczyni ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 13.09.11, 07:36 pipi a ty na pewno nie jesteś zbyt mądra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.11, 07:22 impotent na zasiłku? a może człowiek, który całymi dniami przesiaduje przed komputerem i nie wychodzi do ludzi. za to na pewno to jest troll internetowy, taki jak piipi. Odpowiedz Link Zgłoś
piipi_1 Re: Kim jest rymcyrymcy? 13.09.11, 11:21 .. zapomiałeś /aś o jednym ! ~ON .. ma *czapeczkę,taką fajną i gdzie *jego myśli .. nie próżnują lecz .. swoim zasięgiem pewne osoby denerwują ! ~FAJNIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 13.09.11, 15:07 strasznie się podniecasz tematem. Coś osobistego? Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: Kim jest rymcyrymcy? 17.09.11, 23:44 Piipi mnie obronila, bo jest prawdziwą kobietą :) ...wiem, bo tego doświadczyłem. A Ty Saro ? ...po co Ci ten wątek. Chciałbyś być kobietą, ale nie możesz zapiąć takich haczyków na plecach ? :) ...to na pewno nie łatwe. Poproś małżonkę ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten, który wie Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 14:29 rymcyrymcy to Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 13.09.11, 15:08 sprecyzuj-wiek zawód itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upss Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 13.09.11, 18:00 Ja nie kojarzę takiego nicku, rymcycymcy - owszem, ale rymcyrymcy?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dunkelheit Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.11, 12:07 czepiasz się szczegółów a i tak wiadomo o kogo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.centertel.pl 30.09.11, 12:28 Rymcy to jest ktoś....szczególny. To mój idol!!!! Rymcy to bywalec marzeń sennych - wszystkie pragnienia spełnia w snach moich...... Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: Kim jest rymcyrymcy? 30.09.11, 23:20 wiola ...zaczynasz niepokoić ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: Kim jest rymcyrymcy? 30.09.11, 00:46 odpowiem jednym słowem ...pudło ! ;)) ...ale namawiam, to próbowania, pozostało jeszcze tylko 5437 imion ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek twarożek Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.11, 15:23 nie ma to jak pisać sam/a ze sobą. dwie trzecie wpisów jest spod *.jeleniagora.vectranet.pl. rymcyrymcy sam piszesz o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 14.09.11, 17:00 vectra to połowa populacji jg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: 31.61.40.* 14.09.11, 21:03 masz racje zabawy z ip najczesciej prowadza na manowce. Taka informacje moglby zdobyc np. wlasciciel cenzorka.pl ale jest to prosta droga do sadu i wysoka kara za zlamanie ustawy o ochronie danych. Jesli ci tak zalezy to czemu do niego nie napiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teessi Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.opera-mini.net 16.09.11, 23:51 Masz na myśli Jebankę.com pod wodzą Kudłatego Cenzora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki joł Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 15.09.11, 22:06 Ale może ktoś mi powie po co w ogóle zajmować się takim burakiem,szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serdelek Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 17.09.11, 20:38 Rymcycymcy jest bardzo kobiecy i najchętniej oddałabym mu swój biustonosz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lachuda Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 17.09.11, 23:23 tylko nie jestem pewna, czy Rymcy potrzebuje namiot i to dwupokojowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ago Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 12:22 Akurat rymcy kolekcjonuje takie "gadżety", więc na pewno się ucieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serdelek Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 19.09.11, 11:23 z babskiego biustonosza mozna zrobic czapeczkę dla pewnych częsci ciała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedelek Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 19.09.11, 19:26 rymcycymcy jest dobrym kierowcą i na pewno używa damskiego biustonosza w czasie zimy,aby ogrzac cylindry w swoim samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trafo Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 17:12 a co on ma takie małe cylindry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serdelek Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 28.09.11, 22:29 Nie, to moje biustonosze są po prostu wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
piipi_1 Re: Kim jest rymcyrymcy? 30.09.11, 19:33 +Rymcycymcy ? ..¡¡¡¡¡ jest chłopakiem !!!! .. z okazji dzisiejszego Święta Chłopaka przesyłam dla "mojego" *Cycy fajne życzenia ! ~PA.*piipi Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: Kim jest rymcyrymcy? 30.09.11, 19:48 Dziękuję fajna Piipi ...za fajne życzenia ;) ...miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.tvk3.pl 30.09.11, 20:23 widzę, że troll wylazł z dziury. a było tak spokojnie przez jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: 80.83.125.* 03.10.11, 14:57 Masz na myśli panią Wiesię? Spoko, wkrótce znowu będzie się musiała chować do dziury... Odpowiedz Link Zgłoś