Dodaj do ulubionych

Kim jest rymcyrymcy?

IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 12.09.11, 15:47
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 12.09.11, 15:48
      impotent?
      • Gość: rok8ana Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 13.09.11, 10:56
        Zupełnie sie z toba nie zgadzam :-)
        • Gość: mlodaruda Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 14.09.11, 14:39
          Dla mnie to jakiś niewyżyty czterdziestak z nadmiarem gotowki. Stara już mu daje i szuka rozrywki po kontach. Pewnie sie jakaś załapie na sponsora :-)
          • Gość: jaro Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 07:43
            chyba piecdziesiatak!
    • piipi_1 Re: Kim jest rymcyrymcy? 12.09.11, 22:15
      .. na pewno jesteś dziewczynką,która wkracza w .. świat dorosłej kobiety ! ~Pamiętaj !
      .. prawie wszyscy którzy mają w *ogonku /nickname/ literkę "y" - to mężczyni !
      • Gość: sara Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 13.09.11, 07:36
        pipi a ty na pewno nie jesteś zbyt mądra:)
      • rymcycymcy Re: Kim jest rymcyrymcy? 16.09.11, 23:53
        ...np Krwawa Mary !!! ;)
    • Gość: rrr Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.11, 07:22
      impotent na zasiłku? a może człowiek, który całymi dniami przesiaduje przed komputerem i nie wychodzi do ludzi. za to na pewno to jest troll internetowy, taki jak piipi.
      • piipi_1 Re: Kim jest rymcyrymcy? 13.09.11, 11:21

.. zapomiałeś /aś o jednym ! ~ON .. ma *czapeczkę,taką fajną i gdzie *jego myśli ..
        nie próżnują lecz .. swoim zasięgiem pewne osoby denerwują !
        ~FAJNIE !

• Gość: sara Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 13.09.11, 15:07
          strasznie się podniecasz tematem. Coś osobistego?
          • rymcycymcy Re: Kim jest rymcyrymcy? 17.09.11, 23:44
            Piipi mnie obronila, bo jest prawdziwą kobietą :) ...wiem, bo tego doświadczyłem. A Ty Saro ? ...po co Ci ten wątek. Chciałbyś być kobietą, ale nie możesz zapiąć takich haczyków na plecach ? :) ...to na pewno nie łatwe. Poproś małżonkę ! :)
    • Gość: ten, który wie Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 14:29
      rymcyrymcy to Janusz
      • Gość: h Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 13.09.11, 15:08
        sprecyzuj-wiek zawód itp
        • Gość: upss Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 13.09.11, 18:00
          Ja nie kojarzę takiego nicku, rymcycymcy - owszem, ale rymcyrymcy?? :)
          • Gość: Dunkelheit Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.11, 12:07
            czepiasz się szczegółów a i tak wiadomo o kogo chodzi
            • Gość: wiola Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.centertel.pl 30.09.11, 12:28
              Rymcy to jest ktoś....szczególny. To mój idol!!!! Rymcy to bywalec marzeń sennych - wszystkie pragnienia spełnia w snach moich......
              • rymcycymcy Re: Kim jest rymcyrymcy? 30.09.11, 23:20
                wiola ...zaczynasz niepokoić ! ;)
      • rymcycymcy Re: Kim jest rymcyrymcy? 30.09.11, 00:46
        odpowiem jednym słowem ...pudło ! ;)) ...ale namawiam, to próbowania, pozostało jeszcze tylko 5437 imion ! ;)
    • Gość: serek twarożek Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.11, 15:23
      nie ma to jak pisać sam/a ze sobą. dwie trzecie wpisów jest spod *.jeleniagora.vectranet.pl. rymcyrymcy sam piszesz o sobie?
      • Gość: sara Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 14.09.11, 17:00
        vectra to połowa populacji jg
        • Gość: q Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: 31.61.40.* 14.09.11, 21:03
          masz racje zabawy z ip najczesciej prowadza na manowce. Taka informacje moglby zdobyc np. wlasciciel cenzorka.pl ale jest to prosta droga do sadu i wysoka kara za zlamanie ustawy o ochronie danych. Jesli ci tak zalezy to czemu do niego nie napiszesz?
          • Gość: teessi Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.opera-mini.net 16.09.11, 23:51
            Masz na myśli Jebankę.com pod wodzą Kudłatego Cenzora?
    • Gość: wielki joł Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 15.09.11, 22:06
      Ale może ktoś mi powie po co w ogóle zajmować się takim burakiem,szkoda czasu
    • Gość: serdelek Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 17.09.11, 20:38
      Rymcycymcy jest bardzo kobiecy i najchętniej oddałabym mu swój biustonosz !
      • Gość: lachuda Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 17.09.11, 23:23
        tylko nie jestem pewna, czy Rymcy potrzebuje namiot i to dwupokojowy.
        • Gość: ago Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 12:22
          Akurat rymcy kolekcjonuje takie "gadżety", więc na pewno się ucieszy...
          • Gość: serdelek Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 19.09.11, 11:23
            z babskiego biustonosza mozna zrobic czapeczkę dla pewnych częsci ciała
          • Gość: sedelek Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 19.09.11, 19:26
            rymcycymcy jest dobrym kierowcą i na pewno używa damskiego biustonosza w czasie zimy,aby ogrzac cylindry
            w swoim samochodzie
            • Gość: trafo Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 17:12
              a co on ma takie małe cylindry?
              • Gość: serdelek Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 28.09.11, 22:29
                Nie, to moje biustonosze są po prostu wielkie.
                • piipi_1 Re: Kim jest rymcyrymcy? 30.09.11, 19:33
                  +Rymcycymcy ? ..¡¡¡¡¡ jest chłopakiem !!!! .. z okazji dzisiejszego Święta Chłopaka przesyłam
                  dla "mojego" *Cycy fajne życzenia ! ~PA.*piipi
                  • rymcycymcy Re: Kim jest rymcyrymcy? 30.09.11, 19:48
                    Dziękuję fajna Piipi ...za fajne życzenia ;) ...miłego wieczoru.
                  • Gość: vvv Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: *.tvk3.pl 30.09.11, 20:23
                    widzę, że troll wylazł z dziury. a było tak spokojnie przez jakiś czas.
                    • Gość: jot Re: Kim jest rymcyrymcy? IP: 80.83.125.* 03.10.11, 14:57
                      Masz na myśli panią Wiesię? Spoko, wkrótce znowu będzie się musiała chować do dziury...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka