Gość: wolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 08:34 śnieg stopniał i widać wszędzie psie gówna.Wszystkie chodniki obsrane i śmierdzi.Jelenia to jednak miasto dziadów i brudasów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_jekyll Re: obsrana jelenia 25.02.12, 09:48 I co w związku z tym proponujesz? Czy piszesz po to żeby pomarudzić jak wszyscy? Choć jak znam życie jesteś jak wszyscy - też nie sprzątasz (nie sprzątałbyś) po swoim piesku. Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: obsrana jelenia 25.02.12, 11:39 Jedź do Szczecina, tam przez centrum biegniesz slalomem coby nie wpaść w guano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaddafi Re: obsrana jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 12:55 no jasne, gdzieś tam jest gorzej i to, że inicjator tej dyskusji nie sprząta po swoim kundlu tzn, że racji nie ma?!?! no brawo gratuluje błyskotliwe rozumowanie. ja wam coś powiem, to skandal! złodziejski urząd wyciąga ciągle łapę do nas, podwyższa nam ceny wody, komunikacji i podatki, ale że by ktoś sprzątał to nie łaska. jeleniogórzanie są traktowani jak cytryny do wyciskania i nie dostają nic w zamian, KONIEC TEGO DOBREGO! organizuj mi się, posprzątajmy psie kupy z centrum, na taczkę i sru przed wejściem do UM (zobaczycie jak tam błyskawicznie "służby" zadziałają i TAM posprzątają). Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: obsrana jelenia 25.02.12, 14:01 Nie twierdzę że nie ma racji, przeciwnie. Natomiast protestuję przeciwko trollowaniu na forum. Jego nic-nie-wnoszący wpis tylko zaśmieca forum. Nie pytaj co Jelenia zrobi dla Ciebie, tylko co Ty zrobisz dla Jeleniej, parafrazując... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Świdnica pany Jelenia brudasy IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.12, 14:11 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jednak nie Re: obsrana jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 19:35 racja, dlaczego nikt nie robi z tym porządek? dlaczego nikt o tym nie piszę w naszych wspaniałych media lokalnych? dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysia Re: obsrana jelenia IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 27.02.12, 17:08 morze się sam obsrałeś i Ci śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: obsrana jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 18:10 ciekaw jestem, czy pysia to zwykły, szeregowy pracownik UM, czy służba prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolo Re: obsrana jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 17:24 jednak miałem rację że jelenia jest obsrana www.nj24.pl/article/ba%C5%82agan-w-centrum-miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: obsrana jelenia IP: *.tvk3.pl 09.03.12, 21:23 czy analfabetyzm jest zaraźliwy? Odpowiedz Link Zgłoś