Gość: otoja IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.12, 08:57 MIeszkancy wsi i miasta jaki macie pogląd na propozycje Tuska ? Czy wkracza feudalizm że musimy pracować do śmierci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rymcycymcy Re: 65/67 30.03.12, 09:37 Nie pal tanich śmierdzieli, nie pij nalewek, myj ręce jak zrobisz kaku ...dbaj o zdrowie i urodę, ...a pracę traktuj jak przyjemność ! Będziesz żył długo i szczęśliwie ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: 65/67 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 10:28 tylko tacy, którzy mają taką pracę jak ty masz, mogą ją traktować jak przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjalista Re: 65/67 IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.12, 10:45 zapomniałeś podać kraju ,bo w tym co żyjemy to jest jak z ruską ruletką,w zalezności gdzie się urodziłeś i w jakiej rodzinie .Najlepiej mają dzieci sukienkowych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaddafi Re: 65/67 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 11:25 sukienkowych??? Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: 65/67 30.03.12, 13:51 Czarne sukienki hojnie alimentują swoje potomstwo na lewiźnie ...to fakt ! :) ..ale, czy zapewniają pracę ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjalista Re: 65/67 IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.12, 14:06 Wic z la 60tych ;spotyka się dwóch "sukienkowych" jeden do drugiego -slyszałeś że mają znieść celibat,koleś odpowiada może ;my nie dożyjemy ale nasze dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaddafi Re: 65/67 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 16:15 aaaaahhhh, załapałem... ja po prostu nie kumam kawałów z lat 60tych. głupi ja. tylko teraz się zrobił rebus: na jakiej podstawie komunist... wróć.... socjalista twierdzi, że najlepiej mają dzieci sukienkowych? i jak to się ma do sentencji (przypominam, że tu o 65/67). Tzn, że socjalista myśli, że dzieci sukienkowych mają wcześniejszą emeryturę jak... górnicy? nie wiedziałem. no może jest to coś w rodzaju sprawiedliwości pokoleniowej, albowiem ojcowie (Księża) sprawują posługę kapłańską do 75 roku życia. ergo idą na emeryturę (kanoniczną) w wieku 76. jeśli ich dzieci maja przyspieszone to i tak średnia jest dobra. to chyba o to chodzi w realnym socjalizmie. Odpowiedz Link Zgłoś