zukinka 14.05.13, 15:29 Poradźcie - gdzie są w JG jakieś zajęcia, na które można zapisać 6-latka? Np. sztuki walki, nauka gry na instrumencie, język obcy...Coś co może zaciekawić małego wszędobylskiego. Dajcie jakieś namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantomka44 Re: Co dla 6-latków 14.05.13, 21:05 Jeśli chcesz spożytkować nadmiary energii to polecam jujitsu - najmłodszą grupę. Oczywiście w tym wieku są ćwiczenia ogólnorozwojowe a nie wymachiwanie nogami czy pasem jak na karate, ale dzieciaki je uwielbiają. Na wolności mniej więcej na przeciwko kasy chorych. Co do reszty to zastanów się co najbardziej interesuje dziecko i próbujcie różnych zajęć. Moim zdaniem na szkołę angielskiego jeszcze ma czas, tym bardziej, że w każdym przedszkolu są zajęcia, a zaraz też będzie miał w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
zukinka Re: Co dla 6-latków 14.05.13, 21:19 Fantomka44, dziękuję za odpowiedź. Pójdziemy na jujitsu z pewnością już w najbliższym czasie. W przedszkolu to zajęcia angielskiego są ..... jakie są a ja widzę, że mały ma chęć na więcej. Poza tym praktycznie wszystko go interesuje więc nawet trudno określić co bardziej dlatego chciałabym pójść z nim w różne miejsca gdzie jest coś dla dzieci organizowane by sam mógł się przekonać do czegoś co mu bardziej przypasuje. Absolutnie nie chcę go zmuszać do czegoś, chcę by sam wybrał tylko właśnie mam problem z tym co i gdzie jest organizowane tym bardziej, że nie znam jeszcze na tyle JG. Ale jujitsu z pewnością doświadczymy, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
fantomka44 Re: Co dla 6-latków 15.05.13, 11:03 Z innych zajęć to masz szkoły pływania, nauki tańca, zajęcia teatralne, rozwojowe kursy w akademii nauki, zumba dla dzieci, zajęcia muzyczne, joga dla dzieci - jest w czym wybierać dla sześciolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
zukinka Re: Co dla 6-latków 12.06.13, 15:03 fantomka44, przepraszam że tak późno ale dziękuję Ci za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa2003 Re: Co dla 6-latków 31.08.13, 22:35 Witam, ja chodze z synkiem na piłkę nożną - zajęcia prowadzi Pani Iza z Żeromie, mozliwe ze w tym roku bedzie to juz klub Karkonosze, a nie klub piłkarski GOL, świetne zajęcia z tenisa prowadzi takze Pan Paweł - szkoła tenisa=Jelenia góra na Noskowskiego i na Sudeckiej. Oboje maja fantastyczne podejscie do dzieci- duzo śmiechu i świetna zabawa, polecam obu trenerów Odpowiedz Link Zgłoś
aga_drozdus Re: Co dla 6-latków 01.10.13, 23:11 Zajęcia taneczne dla dzieci w studiu tańca "no name" Odpowiedz Link Zgłoś
miramarjg Re: Co dla 6-latków 02.10.13, 09:03 ja Ci powiem ta: jeśli to mądry i rozgarnięty chłopiec, powinnaś zapisać go na jakieś karate - osobiście polecam Oyama, nie ma takiego mordobicia, sporo wysiłku fizycznego, dyscyplina itp. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia336 Re: Co dla 6-latków 23.01.14, 21:53 Ja proponuję takie nowe miejsce w jeleniej Górze - "Mała Bajeczka" na ul. Wojska Polskiego 33. Byłam tam, mają zajęcia, warsztaty, animacje, urodzinki i przedstawienia. Jest co wybrać dla dużych i małych dzieci. Na ferie też coś organizują, najlepiej zadzwoń i zapytaj. Ich stronka to www.malabajeczka.pl naprawdę polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś