Dodaj do ulubionych

Kierowcy w J.G.

IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.04.02, 21:17
Ciekawy jestem opini o kierowcach w J.G.Z moich obserwacji wynika,że jest
bardzo różnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: komo Re: Kierowcy w J.G. IP: 212.160.123.* 16.04.02, 09:18
      a myslisz ze istnieje jakiekolwiek miasto na swiecie gdzie nie "jest roznie"? w
      porownaniu z duzymi miastami w jg jezdzi sie dosyc sennie i subtelnie;) - taki
      urok nieduzych miast...
    • Gość: Rura Re: Kierowcy w J.G. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 10:46
      Z Jeleniej pochodzi wielu rajdowców. Bo jak tutaj źle jeździć, kiedy dookoła
      mnóstwo serpentyn, a i zima potrafi dać popalić.
      • Gość: komo Re: Kierowcy w J.G. IP: 212.160.123.* 17.04.02, 15:55
        Hem, kolega rowniez z Poznania stuka? To na pewno zauwazyl kolega to co mnie
        osobiscie juz od paru lat bardzo smieszy: jak tylko sie zrobi slisko (pierwsze
        przymrozki jesienia, ale wystarczy czasami nawet taki deszczowy okres), to z
        miejsca chyba z polowa samochodow jest poobijana;) Wiec jednak Pyry sa gorsze w
        te klocki;)

Co nie zmienia faktu, ze jednak w JG sie dosyc sennie jezdzi w mojej ocenie
        (zwlaszcza chodzi mi o wyjezdzanie z ulic podporzadkowanych, niby tak
        bezpieczniej jest, ale czasami mozna w ten sposob stac kilka minut na
        skrzyzowaniu majac przed soba 1-2 samochody)
    • Gość: AML Re: Kierowcy w J.G. IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 01:15
      Gość portalu: Cezar napisał(a):

> Ciekawy jestem opini o kierowcach w J.G.Z moich obserwacji wynika,że jest
      > bardzo różnie.

Mnie wkurzają kierowcy, którzy wloką się Wolności na lewym pasie i trzeba ich
      omijać s prawej strony. Poza tym OK. Zgadzam się ze stwiedzeniem, że czym
      większe misto tym dynamiczniej jeżdzą kierowcy. Na wiekość miast nakłada się
      charakter narodowy np taki mieszkaniec Pragi jeździ spokojnie jakby był z JG, a
      taki Włoch z byle Pipidówki zasuwa jakby był z Warszawy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka