16.11.04, 13:10
Czy w JG zp. zwykłej anteny przy telewizorze (ew. na zewnątrz) można odbierać
czeskie programy telewizyjne (CTV1, CTV2, NOVA)?
Słyszałem, że nie, bo góry zasłaniają!
Obserwuj wątek
    • Gość: kazimierzp Re: Czeska TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 17:35
      Bez wzmacniacza antenowego nic nie zobaczysz. Ze wzmacniaczem, w niektórych
      miejscach Jeleniej Góry można oglądać. U mnie na Bankowej coś można widzieć,
      ale strasznie śnieży:)
      • Gość: prawdziwy jeleń Re: Czeska TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 20:05
        No prosze a wiec pan kazimierzp jednak jakas chalupke sobie przygruchal w
        centrum miasta, czy nie jest to ostatnie pietro z tarasem kolo Las Vegas? A tak
        sie kiedys zarzekal...
        • Gość: kazimierzp Do prawdziwego jelenia, bardziej barana! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:08
          Moi teściowie w 1945 roku - jeleniu. Za to stracili we Lwowie dużo więcej.
          • Gość: kazimierzp Re: Do prawdziwego jelenia, bardziej barana! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:10
            Jeszcze jedno baranku: jest to mieszkanie komunalne.
      • gripweed Re: Czeska TV 18.11.04, 15:51
        Dzięki. Załóżmy,że mam już ten wzmacniacz, to czy lepiej jednak antenę
        przywiesić na zewnątrz - może na jakimś maszcie? Byłoby to w miejscu gdzie
        widać już tylko Chojnik i panoramę gór (Cieplice).
        • Gość: kazimierzp Re: Ale i tak IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.11.04, 17:46
          Muszę się tutaj wszystkim przyznać, bo nie sposób tego dalej ukrywać.
          -Przebieram się w damską bieliznę, jak jestem sam w domu. Lubię, czasami o tym
          pogadać, ale wolałbym się nie logować. KazimierzP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka