gripweed 16.11.04, 13:10 Czy w JG zp. zwykłej anteny przy telewizorze (ew. na zewnątrz) można odbierać czeskie programy telewizyjne (CTV1, CTV2, NOVA)? Słyszałem, że nie, bo góry zasłaniają! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kazimierzp Re: Czeska TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 17:35 Bez wzmacniacza antenowego nic nie zobaczysz. Ze wzmacniaczem, w niektórych miejscach Jeleniej Góry można oglądać. U mnie na Bankowej coś można widzieć, ale strasznie śnieży:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy jeleń Re: Czeska TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 20:05 No prosze a wiec pan kazimierzp jednak jakas chalupke sobie przygruchal w centrum miasta, czy nie jest to ostatnie pietro z tarasem kolo Las Vegas? A tak sie kiedys zarzekal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimierzp Do prawdziwego jelenia, bardziej barana! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:08 Moi teściowie w 1945 roku - jeleniu. Za to stracili we Lwowie dużo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimierzp Re: Do prawdziwego jelenia, bardziej barana! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:10 Jeszcze jedno baranku: jest to mieszkanie komunalne. Odpowiedz Link Zgłoś
gripweed Re: Czeska TV 18.11.04, 15:51 Dzięki. Załóżmy,że mam już ten wzmacniacz, to czy lepiej jednak antenę przywiesić na zewnątrz - może na jakimś maszcie? Byłoby to w miejscu gdzie widać już tylko Chojnik i panoramę gór (Cieplice). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimierzp Re: Ale i tak IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.11.04, 17:46 Muszę się tutaj wszystkim przyznać, bo nie sposób tego dalej ukrywać. -Przebieram się w damską bieliznę, jak jestem sam w domu. Lubię, czasami o tym pogadać, ale wolałbym się nie logować. KazimierzP Odpowiedz Link Zgłoś