Gość: bondido IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.07.01, 00:31 z radości, czy z rozpaczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kama Re: ból serca Kamy IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.07.01, 01:28 Oczywiście,że z rozpaczy i to czarnej. Bez obrazy, ale straszne lenistwo zapanowało na tym forum. Wakacje to jednak nie jest pora do rywalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: ból serca Kamy IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.07.01, 18:59 Forum to rzecz nienajwazniejsza - glowa do gory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: ból serca Kamy IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.07.01, 22:05 Chyba Kama rzeczywiscie poczula sie rozzalona, bo ostatnio nie widac Jej na forum :-), ale pewnie zaraz wroci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ból serca Kamy IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.08.01, 03:15 Właśnie wróciłam. Nie mam powodu być rozżalona. W którymś wątku pisałam,że na wakacje wybieram się do szpitala. Stało się to trochę wcześniej niż planowałam, dlatego nie zdążyłam się pożegnać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: ból serca Kamy IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.08.01, 15:05 Gość portalu: kama napisała: > Właśnie wróciłam. Nie mam powodu być rozżalona. W którymś wątku pisałam,że na > wakacje wybieram się do szpitala. Stało się to trochę wcześniej niż planowałam, > > dlatego nie zdążyłam się pożegnać. Mam nadzieje, ze jestes juz w pelnym zdrowiu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ból serca Kamy IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.08.01, 01:58 Jak na razie może być.Żałuję, że to nie koniec. Odpowiedz Link Zgłoś