Dodaj do ulubionych

sprzedam węgiel

09.09.05, 21:31
Witam!
mam do sprzedania ok. 3 ton węgla. Po prostu przestał mi być potrzebny bo mam
ogrzewanie gazowe. Kupiony został w maju tego roku. Cena 380 zł. za tonę.
Jak ktoś jest zainteresowany to prosze o kontakt; najlepiej na maila z
gazety. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: negus Re: sprzedam węgiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:04
      Dobre!
      Kupuję węgiel a ma gazowe.... I to aż trzy tony... Ani chybił jakis kolejarz dorabiający soprzedażą węgla.
      Ale a propo czy oni jeszcze mają te słynne deputaty węglowe?
      • bzyk1977 Re: sprzedam węgiel 10.09.05, 12:14
        nie widze w tym kompletnie nic dziwnego. Moja babcia tez kupila sobie koks, a potem przekonalismy ją do instalacji gazowej, zeby nie musiala dzwigac koksu i palic samej w piecu. Wiec reszta koksu okazala sie niepotrzebna.
        • kasia12343 Re: sprzedam węgiel 10.09.05, 21:22
          Dzięki za obronę. W maju, kiedy babcia kupiła węgiel miała jeszcze piece.
          Przekonaliśmy ją, żeby wyremontowała mieszkanie i zmieniła piece kaflowe na
          kocioł gazowy. Wygodniej.
          Węgiel został i teraz jest nam niepotrzebny. Jeśli ktoś jest zainteresowany to
          po prostu niech napisze, a komentarze w stylu negusa uważam za nieco chybione,
          jeśli nie zna się całej sytuacji to lepiej nie kłapać paluchami po klawiaturze.
          I tak dla wiadomości, to nie mam znajomości, ani rodziny pracującej "przy
          węglu"
          Pozdrawiam
      • Gość: ricco Re: sprzedam węgiel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 18:54
        Negus uważaj co piszesz, bardzo Cie prosze prostaczku.
        • Gość: negus Re: sprzedam węgiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 12:01
          Przyganiał garnek rondelkowi.
          Jesli nie odóżniasz kpiarskiego tonu od tonu serio, to wal to sądu w Gdańsku. Tam sąd też ma takie poczucie humoru jak Ty(poczytaj o wyroku przeciwko P. Huelle, wcześniej skazano tam artystkę).
          Nadal wydaje mi się dziwne zgromadzenie takiego zapasu i dopiero podejmowanie decyzji ale wyjasnienie bzyka i kasi (nawet z nutką żalu w moją stronę )uważam za wystarczające. To nie miało byc obraźliwe.
          A co do kolejarzy, pytanie jest aktualne.
          Ale od Ciebie odpowiedzi nie oczekuję,"temu panu już dziękujemy"
    • Gość: Odin Re: sprzedam węgiel IP: *.telia.com 15.09.05, 16:06

.. Ok ,kupuje jezeli zalatwisz przewóz (ja place) do Myslakowic.
      • fleur1 Re: sprzedam węgiel 15.09.05, 16:14
        Jak nie masz co zrobić z tym węglem to ja znam starszą panią, której pomagam i
        mały zastrzyk by się jej przydał, jest jej cieżko zyć.
        • Gość: zenon5 Re: sprzedam węgiel IP: *.ppp.tiscali.fr 15.09.05, 20:18
          Jak nie masz co zrobić z tym węglem to ja znam starszą panią, której pomagam i
          mały zastrzyk by się jej przydał, jest jej cieżko zyć.

Tak napisala fleur1

A tak pisze ja---Czasem kilkadziesiąt milionów aspołecznych typów nazywamy
          społeczeństwem.
        • Gość: kasia12343 Re: sprzedam węgiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:17
          Hej flour:) Rozumiem, że chodzi o starszą panią bez kasy?? Wiesz, napisz do
          mnie na kasia12343@gazeta.pl Pogadamy. Pozdro
          • fleur1 Re: sprzedam węgiel 15.09.05, 23:18
            Kasiu napisałam, dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka