Dodaj do ulubionych

życzenia Wielkanocne

15.04.06, 12:05
Szanowni Państwo! Szanowni "Forumowicze"!
w czasie Świąt Wielkanocnych przyjmicie życzenia zdrowia, spokoju i wielu
dobrych dni. Niechaj czas tak radosnych dla nas Świąt będzie dla wszystkich
mieszkańców Jeleniej Góry i całego regionu czasem rodzinnych spotkań w gronie
przyjaciół i bliskich. Wiele zdrowia i radości życzy w imieniu własnym oraz
członków Stowarzyszenia "Wspólne Miasto"
Robert Prystrom
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: życzenia Wielkanocne IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.04.06, 12:30
      Dziekuje Panie Robercie jest mi niezmiernie miło że pamieta Pan o nas
      (forumowiczach) ja rowniez zycze Panu wszystkiego najlepszego zdrowych i
      spokojnch świąt oraz spełnienia marzeń.
      • Gość: pozdrawiam Re: życzenia Wielkanocne IP: *.231.udn.pl 15.04.06, 12:34
        Panie Robercie!Wszystkiego najlepszego!
        Mam nadzieję, że spełni się przynajmniej 1 z Pana życzeń...:-)i będzie to na
        jeseni...
        • Gość: Tomasz Re: życzenia Wielkanocne IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.04.06, 12:59
          Szanowny Panie Prystrom, wiele sukcesów, zwycięstwa wyborczego i wywiązania się
          z deklarowanego przez Pana programu zmian. Niechaj święta spędzi Pan spokojnie
          i rodzinnie.
          • Gość: Ania Re: życzenia Wielkanocne IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.04.06, 15:49
            Przyłaczam sie do zyczeń miłej jest to że pamieta Pan o nas
            • Gość: Dominik T. Re: życzenia Wielkanocne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 18:10
              Panie Robercie, mam nadzieje, że następne życzenia będzie Pan składał już jako
              prezydent Jeleniej Góry, czego Panu życzę
            • Gość: Magdalena Mazur życzenia Wielkanocne IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.04.06, 20:59
              Wielu radosnych chwil
              na Święta Wielkanocne,
              serdecznych spotkań rodzinnych
              i smacznego jajka
              szczerze życze Panu Magdalena Mazur
              • Gość: dreist Re: życzenia Wielkanocne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 22:26
                Muszę przyznać Panie Robercie
                że ma Pan klasę, co w Jeleniej
                Górze nie jest często spotykane.
                • Gość: dreist Re: życzenia Wielkanocne IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.04.06, 18:31
                  Cholera ,ktoś podszywa sie pod mój nik.
                  To nie jest pisany przeze mnie tekst.
                  Smieszne i bezczelne że jakiś tłuk
                  nie potrafi wybrać sobie nika sam.
                  Jakkolwiek przyznam że moje zdanie o
                  Prystromie sie nieco zmieniło.
                  Wynika to z osobistego spotkania z w/w
                  w sprawie nazwijmy to obywatelskiej.
                  Prystrom potraktował mnie b.uczciwie.
                  Mógł wyjechać z populistycznymi obiecankami.
                  Jednak przedstawil mi sprawe szczerze.
                  Zobaczymy jak się sprawy rozwiną dalej.
            • Gość: jelgór Re: życzenia Wielkanocne IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.04.06, 22:45
              Radości w Zmartwychwstałym Panu Jezusie! Smacznego Jajka, mokrego Dyngusa!
              Pomyślnej regeneracji sił i dalszej owocnej pracy dla dobra publicznego! I
              wytwałości w działaniu, panie radny, żeby dobre się dobrze zapisało.
            • Gość: andrzej Re: życzenia Wielkanocne IP: *.231.udn.pl 16.04.06, 17:51
              ALLELUJA PAN ZNARTWYCHWSTAŁ!
              Panie Robercie sedreczne życzenia!
              powodzenia
          • Gość: rita Re: życzenia Wielkanocne IP: *.231.udn.pl 15.04.06, 22:34
            siemasz Tomek! ty tez tu?hehe
            a tak w ogóle to panie Robercie widziałam Pana na ostatniej sesji. tak trzymać!
            najlepszego!
      • Gość: omar Re: życzenia Wielkanocne IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.04.06, 21:15
        i tak najlepszym kandydatem jest Marek Obrębalski. Jemu składam świąteczne
        życzenia. Miasto ma być zmienione, a nie populizowane.
    • Gość: Tomasz Re: życzenia Wielkanocne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 18:09
      Serdecznie dziekuje, zycze rowniez wszelkiej pomyslnosci i wygranych wyborow:)
      • Gość: mariusz Re: życzenia Wielkanocne IP: *.231.udn.pl 17.04.06, 21:32
        dokładam się do życzeń!
    • Gość: Karolina Re: życzenia Wielkanocne IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.04.06, 18:14
      A nie spodziewałam sie tutaj zyczen od Pana miłe zaskoczenie. życze Panu oraz
      członka Wspolnego Miasta wszystkiego dobrego oraz powodzenia w wyborach.
      WESOłYCH SWIAT !!!
      • Gość: Magdalenka.W Re: życzenia Wielkanocne IP: *.231.udn.pl 16.04.06, 13:58
        Panie radny!wiele radości i mile spedzonyc świąt!bede kibicować panu w
        wyborach!pozdrawiam
      • Gość: liber Re: życzenia Wielkanocne IP: *.231.udn.pl 17.04.06, 21:52
        pozwólcie że i ja od siebie
        Wszystkiego najlepszego!
        Wszelkiej pomyślności!
    • Gość: milena666 Re: życzenia Wielkanocne IP: *.231.udn.pl 15.04.06, 20:07
      dziekujemy Panie Robercie! przyłączam sie do życzeń . Wielu ludzi pokłada w
      Panu nadzieję wśród nich ja, oby następna wielkanoc była już pod Pana rządami!
      • Gość: Urszula Kotan Re: życzenia Wielkanocne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 22:20
        Ja również się przyłączam do tych życzeń
    • mariajg Re: życzenia Wielkanocne 15.04.06, 22:27
      witam!panie Robercie!-wszystkiego naj naj. Dołączam sie do życzeń!
      p.s dziekuje za interwencje u rodziców na Wiłkomirskiego!
    • Gość: Conrado Re: życzenia Wielkanocne IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.04.06, 23:04
      i również wesołych świąt, panie Robercie i powodzenia w kampanii, większość
      moich znajomych jest przekonana, że to pan będzie rządził miastem - aby
      skuteczniej!
      • Gość: malina Re: życzenia Wielkanocne IP: *.231.udn.pl 17.04.06, 11:28
        Panie Radny!
        Wszystkiego najlepszego!
    • Gość: z zagranicy Re: życzenia Wielkanocne IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 16.04.06, 00:47
      zdrowych i wesolych swiat zyczy wszystkim jeleniogorzanin z zagranicy
    • Gość: Maciej Lercher Re: życzenia Wielkanocne IP: 82.139.16.* 16.04.06, 19:24
      Życzę Panu i całej ekipie WM aby politycy w Jeleniej Górze przestali odbierać
      pracę satyrykom :) Czyli krótko mówiąc, pełnego zwycięstwa w nadchodzących
      wyborach samorządowych.
      • Gość: FAN hehe IP: *.231.udn.pl 16.04.06, 19:27
        • Gość: FAN Re: hehe IP: *.231.udn.pl 16.04.06, 19:29
          za szybko mi enter poszedł...
          Panie Macieju i Pan tu?
          to miło i miło, że myślimy podobnie;]
          Panie Robercie!Wszystkiego najlepszego!
          • Gość: Kamil k. Wesołych SWIAT !! IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.04.06, 20:23
            Zycze Panu wszystkiego najlepszego
            Pozdrawiam
            • Gość: jelgór->lercher jr Ty nie poddawaj się! IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.04.06, 21:57
              Ale rysuj, drap i maluj. Jesteś na dobrej drodze!
              • inferno_m Re: Ty nie poddawaj się! 16.04.06, 22:52
                Wesołych Świąt Wielkiej Nocy!

A co do wyborów: niech wygra najlepszy ;)
                • Gość: zenon5 Re: Ty nie poddawaj się! IP: *.ppp.tiscali.fr 17.04.06, 12:08
                  Wesolych Swiat.
                  Głosuj na kandydata, który obiecuje najmniej - będziesz nim najmniej rozczarowany.
                  • Gość: Kasia wesolych swiat IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.04.06, 16:41
                    Panie Robercie zycze Panu powodzenia w kampanii wyborczej. Ja niestety w
                    jeleniej nie widze perspektyw na dalsze zycie wiec 5 maja wyjezdzam do Angli mam
                    nadzieje ze wygra Pan wybory i rozrusza to miasto i bede mogła wracac do mista
                    rodzinnego. Przykre jest opuszczanie własnego miasta własnego kraju przez to że
                    rzadzacy nic nie robia tylko sie bawia za nasze pieniadze :( Pozdrawiam i zycze
                    powodzenia. Dziekuje jeszcze raz za zyczenia !!
    • Gość: heniokiepurowo Re: życzenia Wielkanocne IP: *.231.udn.pl 17.04.06, 13:00
      Jest tu taki wątek - kocgo widzicie na prezydenta jeleniej góry- odzew na te
      życzenia pokazuje to chyba dobitnie...
      wesołych panie robercie!
      • Gość: Tolek Re: życzenia Wielkanocne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 20:27
        Wszystkiego najlepszego Panie Robercie!
        pokładamy w panu bardzo wiele nadzieji. Jest Pan jedyną alternatywą dla
        Kusiaka. Jak widzę co wyrabiają PiS i PO to mi się nie dobrze robi. Niech pan
        wygra wybory i zrobi u nas porządek. Wesołych Świąt OD CAŁEJ MOJEJ RODZINY!!!
        • Gość: marcin Re: życzenia Wielkanocne IP: *.neti.gsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 08:31
          Serdecznie dziękuje za zyczenia i dla Pana i Pana rodziny zyczenia o tej samej
          tresci:) Mile zaskoczony jestem.... nie spodziewalem sie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka