lew1961 30.04.06, 08:18 www.ropoiwzk.com/gorace%20tematy/Cinkciarze.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenon5 Re: Cinkciarze IP: *.ppp.tiscali.fr 30.04.06, 08:40 dno jest zawsze dnem,nawet jak jest odwrocone do gory.Tyle o cinkciarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawko Re: Cinkciarze IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.04.06, 15:22 Trafił Pan w samo sedno. Nie potrzeba wielu słów, żeby wyrazić wiele. Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: Cinkciarze IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.04.06, 23:05 Jakaś cholera mnie podkusiła, że zajrzeć pod link. Mam teraz zepsuty humor. Daj-se-chłopie-luz. Takich uogólnień to trudno szukać nawet u Leppera (ale w końcu skończył jedynie jakieś technikum, można mu wybaczyć brak wiedzy) i Korwin-Mikkego (ten z kolei pretenduje do następcy innego kandydata na prezydenta, tego, co miało być za niego śmieszniej, obaj jednakowo żałośni). To też spece od 'ekonomi' i wszelkich nauk społecznych. A tu gostek podaje, że skończył całkiem przyzwoite studia i pisze takie idiotyzmy... Solennie obiecuję, że wszelkie posty sygnowane lwim pazurem będę omijał przysłowiowym szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
karaoke56 Re: Cinkciarze 01.05.06, 07:47 A kogo to...? Ani chybił - musi jeden z tych sugerowanych cinkciarzy. Ineczej obszedł by "polu" temat w milczeniu... Mnie się podoba, zwłaszcza komentarz. iska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tess Re: Cinkciarze IP: *.neti.gsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 11:38 Zawsze podobva mi sie jak Pavko czyl;i Paweł - kolega z klasy Niedzwiedzkiego, pisze do niego Podoba mi sie Pana działanie itd... Odpowiedz Link Zgłoś
memelo Re: Cinkciarze 01.05.06, 12:04 A mnie się podoba jak tess vel tes raz mieszka koło mostku garbatego, a raz na ul. Kopernika koło "Wspólnego Miasta";-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawko_jg Re: Cinkciarze 01.05.06, 20:16 Jeżeli to o mnie mowa, to jeszcze nie publikowałem swoich poglądów w tym wątku. Podobnie nie mam nic wspólnego z autorem wątku "TESCO". Widać więcej tu Pawłów. A skor zostałem już wywołany do tablicy, to powiem krótko - Grzesiu cool! Paweł Odpowiedz Link Zgłoś