Dodaj do ulubionych

Cinkciarze

30.04.06, 08:18
www.ropoiwzk.com/gorace%20tematy/Cinkciarze.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: zenon5 Re: Cinkciarze IP: *.ppp.tiscali.fr 30.04.06, 08:40
      dno jest zawsze dnem,nawet jak jest odwrocone do gory.Tyle o cinkciarzach.
      • Gość: pawko Re: Cinkciarze IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.04.06, 15:22
        Trafił Pan w samo sedno.
        Nie potrzeba wielu słów, żeby wyrazić wiele.
        Paweł
    • Gość: poiu Re: Cinkciarze IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.04.06, 23:05
      Jakaś cholera mnie podkusiła, że zajrzeć pod link. Mam teraz zepsuty humor.
      Daj-se-chłopie-luz.
      Takich uogólnień to trudno szukać nawet u Leppera (ale w końcu skończył jedynie jakieś technikum, można mu wybaczyć brak wiedzy) i Korwin-Mikkego (ten z kolei pretenduje do następcy innego kandydata na prezydenta, tego, co miało być za niego śmieszniej, obaj jednakowo żałośni). To też spece od 'ekonomi' i wszelkich nauk społecznych.
      A tu gostek podaje, że skończył całkiem przyzwoite studia i pisze takie idiotyzmy...
      Solennie obiecuję, że wszelkie posty sygnowane lwim pazurem będę omijał przysłowiowym szerokim łukiem.
      • karaoke56 Re: Cinkciarze 01.05.06, 07:47
        A kogo to...?
        Ani chybił - musi jeden z tych sugerowanych cinkciarzy.
        Ineczej obszedł by "polu" temat w milczeniu...
        Mnie się podoba, zwłaszcza komentarz.
        iska
        • Gość: tess Re: Cinkciarze IP: *.neti.gsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 11:38
          Zawsze podobva mi sie jak Pavko czyl;i Paweł - kolega z klasy Niedzwiedzkiego,
          pisze do niego Podoba mi sie Pana działanie itd...
          • memelo Re: Cinkciarze 01.05.06, 12:04
            A mnie się podoba jak tess vel tes raz mieszka koło mostku garbatego, a raz na
            ul. Kopernika koło "Wspólnego Miasta";-)
          • pawko_jg Re: Cinkciarze 01.05.06, 20:16
            Jeżeli to o mnie mowa, to jeszcze nie publikowałem swoich poglądów w tym wątku.
            Podobnie nie mam nic wspólnego z autorem wątku "TESCO". Widać więcej tu Pawłów.
            A skor zostałem już wywołany do tablicy, to powiem krótko - Grzesiu cool!
            Paweł
    • poprawna1 Re: Cinkciarze 04.05.06, 17:18
      masz na myśli o. rydzyka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka