Dodaj do ulubionych

Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja???

24.06.06, 08:50
czy ktoś wie co sie dzieje z MC na 1-go maja , jest zamkniety , szyby
pozaklejane , a kiedy otwarcie MC Drive
Obserwuj wątek
    • cosmolinka Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? 24.06.06, 11:10
      Zobacz parę postów poniżej.
      McDonald na 1 Maja jest juz zlikwidowany, a nowy jest na skrzyżowaniu
      Grunwaldzkiej i Jana Pawła 2 - wspólnie Mc Donald's i Mc Drive.
    • Gość: poiu Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.06.06, 18:32
      Jest trochę na ten temat w ostanich "Nowinach".
      Nie zlikwidowany lecz wyłączony na czas remontu. Z artykułu wynika, że po remoncie będzie otwarty ponownie.
      • Gość: zenon5 Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? IP: *.ppp.tiscali.fr 25.06.06, 13:48
        bedzie tam otwarty sklep, a poprowadzi go zenus ze Zlotopolskich.naturalnie jak
        wystartuje z listy jeleniogorskiej na posla,a jak nie to bedzie Mc WSS.
      • oleswava Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? 27.06.06, 22:14
        Mam naprawdę nadzieję, że lokal na 1-go Maja będzie znów otwarty, bo to
        naprawdę świetna lokalizacja. Jednak mój mąż twierdzi, ze remont jest tam tylko
        dlatego, że chcą sprzedać tą nieruchomość. Słyszałam , że księgarnia "Hit" ma
        zostać przemianowana na Empik, i istnieją domysły, że część budynku należąca
        jeszcze do McD będzie właśnie częścią Empiku. Zobaczymy.
        • Gość: Waldi Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:47
          Jeśli w miejsce księgarni Hit pojawi się Empik, to się nie pogniewam. Nawet się ucieszę, szczerzę mówiąc :)
          Co do lokalu po McDonaldzie, to o ile się nie mylę, to był wynajmowany od hotelu Europa a nie własnością Maca. Zresztą lokal po księgarni to chyba też własność hotelu.
          • m.84 Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? 29.06.06, 12:40
            Istnieje tylko 1 zasadniczy problem :)
            EMPiKi jak do tej pory powstawały jedynie w miastach powyżej 250 tys mieszkańców. Czyżby Jelenia Góra miała być wyjątkiem?! Osobiście jestem ZA, argumentując to położeniem potencjalnego sklepu w samym centrum ośrodka turystycznego
            • Gość: koles Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? IP: *.clk.net / 83.14.23.* 29.06.06, 13:05
              mam swieze wiadomosci i tam bedzie na 100% bank z kredytami , przykro ze nie MC
              albo cos innego ,tych banków za użo juz nasrali
            • Gość: jelgór Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.06.06, 14:06
              Emoiki powstają tam, gdzie są klienci, jest jeden w dużej Legnicy, jest 1 w
              małym Sopocie. Byleby towar szedł.
            • jamx Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? 29.06.06, 14:52
              Wałbrzch nie ma na pewno 250 000. Empik jednak jest:) Tu racja, że przydałby się
              i w Jeleniej Górze. Miejsce jak malowane na Empik...

Pozdrawiam

jamx
            • Gość: Waldi Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 18:25
              Jak już tu napisali EMPiKi są w Legnicy i Wałbrzychu, a nawet w Lubinie. To ostatnie miasto chyba nawet większe od Jeleniej nie jest. Tyle że prawie napewno zamożniejsze.
              Ale i tak mnie dziwi i smuci, że w Jeleniej nie ma EMPiKu :(
              • Gość: Waldi Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:57
                EMPiK chyba jednak u nas będzie, bo szukają pracowników do salonu w Jeleniej Górze :)
                Tylko nie wiem czy w miejsce księgarni Hit czy gdzieś indziej.
                • kazimierzp Empik 03.07.06, 18:56
                  Gdyby pracownicy ówczesnego, z poczatku lat dziewięćdziesiatych, empiku nie
                  pospierali się między sobą to mielibyśmy empik w tym miejscu gdzie był: na rogu
                  Długiej i placu Ratuszowego (tu gdzie jest księgarnia i BWA).
                  Obecnie trwają prace przy przebudowie księgarni przy ul. 1 Maja (zwana Hit) na
                  lokal EMPIK.
                  Co będzie z lokalem po MacDonaldzie określi nowy nabywca.
                  • Gość: Waldi Re: Empik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 00:04
                    > Co będzie z lokalem po MacDonaldzie określi nowy nabywca.

Nabywca czy raczej dzierżawca? Bo to chyba są cały czas lokale należące do hotelu Europa.
                    Swoją drogą to mogliby je sprzedać i zainwestować kase w sam hotel, bo swoim wyglądem raczej straszy niż zachęca do skorzystania z jego usług, a to przecież hotel przy głównym deptaku.
                    • Gość: Michaił Re: Empik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 00:29
                      Gdyby przwrócić funkcjonowanie tarasów... rewelacja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka