tutejszy1 24.06.06, 08:50 czy ktoś wie co sie dzieje z MC na 1-go maja , jest zamkniety , szyby pozaklejane , a kiedy otwarcie MC Drive Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosmolinka Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? 24.06.06, 11:10 Zobacz parę postów poniżej. McDonald na 1 Maja jest juz zlikwidowany, a nowy jest na skrzyżowaniu Grunwaldzkiej i Jana Pawła 2 - wspólnie Mc Donald's i Mc Drive. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.06.06, 18:32 Jest trochę na ten temat w ostanich "Nowinach". Nie zlikwidowany lecz wyłączony na czas remontu. Z artykułu wynika, że po remoncie będzie otwarty ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? IP: *.ppp.tiscali.fr 25.06.06, 13:48 bedzie tam otwarty sklep, a poprowadzi go zenus ze Zlotopolskich.naturalnie jak wystartuje z listy jeleniogorskiej na posla,a jak nie to bedzie Mc WSS. Odpowiedz Link Zgłoś
oleswava Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? 27.06.06, 22:14 Mam naprawdę nadzieję, że lokal na 1-go Maja będzie znów otwarty, bo to naprawdę świetna lokalizacja. Jednak mój mąż twierdzi, ze remont jest tam tylko dlatego, że chcą sprzedać tą nieruchomość. Słyszałam , że księgarnia "Hit" ma zostać przemianowana na Empik, i istnieją domysły, że część budynku należąca jeszcze do McD będzie właśnie częścią Empiku. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:47 Jeśli w miejsce księgarni Hit pojawi się Empik, to się nie pogniewam. Nawet się ucieszę, szczerzę mówiąc :) Co do lokalu po McDonaldzie, to o ile się nie mylę, to był wynajmowany od hotelu Europa a nie własnością Maca. Zresztą lokal po księgarni to chyba też własność hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.84 Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? 29.06.06, 12:40 Istnieje tylko 1 zasadniczy problem :) EMPiKi jak do tej pory powstawały jedynie w miastach powyżej 250 tys mieszkańców. Czyżby Jelenia Góra miała być wyjątkiem?! Osobiście jestem ZA, argumentując to położeniem potencjalnego sklepu w samym centrum ośrodka turystycznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? IP: *.clk.net / 83.14.23.* 29.06.06, 13:05 mam swieze wiadomosci i tam bedzie na 100% bank z kredytami , przykro ze nie MC albo cos innego ,tych banków za użo juz nasrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelgór Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.06.06, 14:06 Emoiki powstają tam, gdzie są klienci, jest jeden w dużej Legnicy, jest 1 w małym Sopocie. Byleby towar szedł. Odpowiedz Link Zgłoś
jamx Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? 29.06.06, 14:52 Wałbrzch nie ma na pewno 250 000. Empik jednak jest:) Tu racja, że przydałby się i w Jeleniej Górze. Miejsce jak malowane na Empik... Pozdrawiam jamx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 18:25 Jak już tu napisali EMPiKi są w Legnicy i Wałbrzychu, a nawet w Lubinie. To ostatnie miasto chyba nawet większe od Jeleniej nie jest. Tyle że prawie napewno zamożniejsze. Ale i tak mnie dziwi i smuci, że w Jeleniej nie ma EMPiKu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: Co się dzieje z Mc Donaldsem na 1-go Maja??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:57 EMPiK chyba jednak u nas będzie, bo szukają pracowników do salonu w Jeleniej Górze :) Tylko nie wiem czy w miejsce księgarni Hit czy gdzieś indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Empik 03.07.06, 18:56 Gdyby pracownicy ówczesnego, z poczatku lat dziewięćdziesiatych, empiku nie pospierali się między sobą to mielibyśmy empik w tym miejscu gdzie był: na rogu Długiej i placu Ratuszowego (tu gdzie jest księgarnia i BWA). Obecnie trwają prace przy przebudowie księgarni przy ul. 1 Maja (zwana Hit) na lokal EMPIK. Co będzie z lokalem po MacDonaldzie określi nowy nabywca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: Empik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 00:04 > Co będzie z lokalem po MacDonaldzie określi nowy nabywca. Nabywca czy raczej dzierżawca? Bo to chyba są cały czas lokale należące do hotelu Europa. Swoją drogą to mogliby je sprzedać i zainwestować kase w sam hotel, bo swoim wyglądem raczej straszy niż zachęca do skorzystania z jego usług, a to przecież hotel przy głównym deptaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michaił Re: Empik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 00:29 Gdyby przwrócić funkcjonowanie tarasów... rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś