Dodaj do ulubionych

sklep TARA Uważajcie

IP: 83.14.23.* 15.09.06, 08:53
Sklep TARA w Jeleniej Górze nie wydaje dowodów zakupu towaru tj. paragonów z
kasy fiskalnej czy faktur.Panienki wciskają kupującym że metki to dowód
zakupu.To że właścicielka oszukuje fiskus to jej sprawa ale że my nie mamy
podstaw do ewentualnej reklamacji to już nasz sprawa.Żądajcie Panie dowodu
zakupu bo potem powiedzą że towar np. ukradłyście.Nie wiem kim jest szefowa
teo sklepu ale rozumu to jej brakuje.Taka nieuczciwość , przecież to się
kiedyś wyda.
Obserwuj wątek
    • perro69 Re: sklep TARA Uważajcie 15.09.06, 09:08
      konkurencja czuwa ;)
      • Gość: Gocha Re: sklep TARA Uważajcie IP: 83.14.23.* 15.09.06, 09:10
        Głupi jesteś i tyle
        • perro69 Re: sklep TARA Uważajcie 15.09.06, 09:30
          dlaczego tak o mnie napsiałaś? zrobiło mi się przykro, przecież wcale mnie nie
          znasz, to nie ładnie, powinnaś się wstydzić ;)
          • Gość: gocha Re: sklep TARA Uważajcie IP: 83.14.23.* 15.09.06, 11:58
            A Ty mnie znasz że tak zaraz widzisz we mnie nieuczciwą konkurencję?To Ty nie
            jesteś fair.
            • Gość: szprotka Re: sklep TARA Uważajcie IP: 80.50.80.* 15.09.06, 12:16
              ależ jesteś agresywna !!
            • perro69 Re: sklep TARA Uważajcie 15.09.06, 12:33
              nie jestem fair? nie wydawa mnie sie ;)))
              to twój post nasuwa raczej wątpliwości co do kondycji twojej struktury
              psychicznej.
              przed czym i kogo ostrzegasz?
              uważasz, że klientki tego sklepu są na zdecydowanie niższym poziomie
              intelektualnym od ciebie i od lat padają ofiarami nieuczciwych właścicielek?
              a może w jeleniej górze kobiety zmuszane są do robienia zakupów w określonych
              sklepach?
              czy uważasz, że gdyby były problemy z reklamacjami taki sklep funkcjonowałby
              dłużej niż pół roku? kto zachodziłby tam oprócz pracowników?
              ...zresztą, lepiej że swoje frusstracje i agresję wyladowujesz na forum
              rzucając podejrzenia na sklepikarzy i inwektywy na nieznajomych niż miałabyś
              iść i zdemolować przystanek autobusowy albo podpalić samochody na parkingu ;)
              • Gość: gocha Re: sklep TARA Uważajcie IP: 83.14.23.* 15.09.06, 13:10
                +Za dużo filozofii.Ty chyba jednak jesteś z tego sklepu,a może z PiS-u.Wszędzie
                teorie spiskowe.A ten przystanek to tak z autopsji znasz pewnie.
                • perro69 Re: sklep TARA Uważajcie 15.09.06, 13:33
                  ani z pisu, ani ze sklepu ;)
                  postaram się zejść trochę niżej...
                  PO CO I DO KOGO NAPISAŁAŚ: "SKLEP TARA UWAŻAJCIE" ?
                  - sorki, prościej i czytelniej nie umiem, przeczytaj powoli, wiem że
                  potrafisz ;)
              • gosiaczek253 Re: sklep TARA Uważajcie 16.09.06, 09:25
                JA TO DZIEKUJE ZA TAKA INFORMACJE NAPEWNO W JAKIS SPOSOB JEST PRZYDATNA,ABY
                CZESCIEJ KTOS TAK INFORMOWAŁ O TAKICH ZDARZENIACH,NAPEWNO WTEDY MNIEJ BY BYŁO
                TAKICH PRZEKRETOW(A MOZE MNIEJ LUDZI KTORZY BY SIE NABIERALI)
    • Gość: Damian Re: sklep TARA Uważajcie IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.09.06, 09:57
      Dzięki za info - na pewno zwrócę uwagę robiąc zakupy.

pozdrawiam
      Damian
      • Gość: gocha Re: sklep TARA Uważajcie IP: 83.14.23.* 19.09.06, 12:11
        Dzięki.Myślałam już że ze mną coś nie tak i że powinnam się godzić na takie
        oszustwa.
        • Gość: Damian Re: sklep TARA Uważajcie IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.09.06, 12:23
          To niestety taka dziwna przypadłość tego forum, że najgłośniej krzyczą sceptycy,
          aferzyści i manipulanci, a Ci, którzy naprawdę z tych informacji korzystają to
          siedzą cicho bo wiedzą, że za bardzo nie ma sensu tu dyskutować. Jest owszem
          kilka osób takich jak np. Zenon czy KazimierzP, którzy starają się odpowiadać
          merytorycznie i sensownie, ale ciężko się przebić bo jak wiadomo, najgłośniej
          krzyczą Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia.

pozdrawiam
          Damian
      • antabus1 Re: sklep TARA Uważajcie 19.09.06, 13:10
        koniecznie damianku zwróć uwagę kupując sobie nową sukienkę ;)
        • Gość: Damian Re: sklep TARA Uważajcie IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.09.06, 15:56
          Sobie? Ja nie noszę sukienek, ale być może właśnie tam kupię prezent dla swojej
          żony. A Ty nigdy nie kupiełeś żonie albo dziewczynie prezentu? No tak,
          dziewczyny w formacie JPEG to troche inna sprawa...

pozdrawiam
          Damiaa
    • Gość: piter Re: sklep TARA Uważajcie IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.09.06, 16:17
      swoją drogą jak łatwo narobic komus kłopot pisząc np. taki post
      nie mówię że to nie prawda ale jeśli jednak kłamstwo to trudno o bardziej
      ochydne bo np. mozna by napisać że w knajpie x sikaja do zupy a w miesnym y
      czyszczą kiełbasy z pleśni czy że pan x jest gejem itd , itp
    • Gość: kris46 Re: sklep TARA Uważajcie IP: *.tvk3.pl 19.09.06, 17:02
      po prostu jak chcę paragon to o niego się upominam chociaż wiem że jest to
      obowiązek sprzedawcy usankcjonowany prawnie....swoją drogą ciekawe czy to w tym
      sklepie było takie stwierdzenie skąś zasłyszane....CO PANI?!DO BIAŁEJ BLUZECZKI
      PARAGON??...pozdrawiam wszystkich tropicieli nieprawidłowośći:)
      • Gość: kkl Re: sklep TARA Uważajcie IP: *.jzo.com.pl 19.09.06, 18:54
        Paragon jest podstawą wszelkiej reklamacji, więc jak najbardziej należy o to prosić - nie tylko dla zapobieżenia machlojkom właściciela sklepu, ale dla zapobieżenia głupiej sytuacji ("u mnie pani tą szmatę kupowała ? A GDZIE PARAGON ? Nie, nie mogę wobec tego przyjąć reklamacji")

p.s. a gdzie mieści się owa Tara ?
    • jozefkusiak Re: sklep TARA Uważajcie 22.09.06, 06:18
      i czy pani sobiez daje jaka szkode wyrzadzila pani biznesowi Tara? To jest
      nieludzkie i niemoralne. Jak tak jest to prosze wezwac policje.
      • Gość: doe Re: sklep TARA Uważajcie IP: 193.109.212.* 22.09.06, 07:59
        pani sobie zdaje sprawę ;) spoko, pani ma sklep na tej samej ulicy i dzięki
        temu postowi i odpowiedniemu podbijaniu obrotu poszły w górę ;)
      • Gość: gocha Re: sklep TARA Uważajcie IP: 83.14.23.* 23.09.06, 16:58
        Nie mam żadnego sklepu. Nie jestem nawet z Jeleniej Góry.Czy to takie dziwne że
        reaguję na oszustwo.Może wam nie przeszkadza że robią z Was balona mnie to
        wkurzyło.A co do zrobienia krzywdy tej pani to już zupełnie stwierdzenie nie na
        miejscu.Przecież to ona robi klientów w druta. Ja nie napisałam że tam nie
        wydają dowodów sprzedaży ja wiem że tego nie robią bo o paragon musiałam się
        upomnieć.A zresztą kończę temat .Jak lubicie być oszukiwani to już Wasza sprawa.
    • Gość: Magda Re: sklep TARA Uważajcie IP: *.static.qsc.de 02.05.13, 08:22
      jestem bardzo czesto w Jeleniej Gorze i musze przyznac, ze za kazdym razem odwiedzam sklep TARA, ekspedjetki sa bardzo mile, szefowa znam osobiscie i nie moge powiedziec nic negatywnego. Nie zdazylo mi sie , aby nie dostac paragonu. Zazwyczaj place karta kredytowa jaki gotowka. W dzisiejszym czasie nie moge sobie wyobrazic, aby TARA nie wydawala specjalnie paragonow, nie chcde mi sie w to wierzyc,. Ja paragon dostalam zawsze i prosze nie opowiadac glopstw. Sklep jest bardzo fajny, obsluga mila, jak beda w Jeleniej to i tak to TARY wejde na zakupy i na pewno dostane paragon.
      • kriskarpacz Re: sklep TARA Uważajcie 01.10.20, 14:25
        paragonow nie wydaja , chyba ze sie postraszy a dlaczego ...
        bo sprzedaja PODROBY , nie orginaly
        powodzenia naiwne klientki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka