Gość: kama IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.11.01, 01:04 Mam do wszystkich odwiedzających to forum, żeby zwrócili uwagę na baner z pajacykiem. Kliknijcie. Proszę w imieniu PAH-u jako jego wolontariuszka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SoSoS Re: Pajacyk ! IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.11.01, 10:01 Robie to od dawna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AML Re: Pajacyk ! IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 22:47 Gość portalu: kama napisał(a): > Mam do wszystkich odwiedzających to forum, żeby zwrócili uwagę na baner z > pajacykiem. Kliknijcie. Proszę w imieniu PAH-u jako jego wolontariuszka. Kliknąłem. Ale nie wiem na czym polegała moja pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: Pajacyk ! IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.11.01, 23:37 Gość portalu: AML napisał(a): > Kliknąłem. Ale nie wiem na czym polegała moja pomoc. Dorzuciles swoj grosz na obiady dla glodnych dzieci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Pajacyk ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.11.01, 00:26 Klikając w brzuszek pajacyka, wchodzisz na stronę z banerami sponsorów (TVP, radio Zet, gazeta). Oni płacą za każde obejrzenie ich banerów i reklam. Odpowiedz Link Zgłoś