Gość: Mary Jo IP: 195.117.40.* 27.12.06, 12:37 Witajcie! Czy znacie miejsce, gdzie bedzie sie w tym roku odbywała impreza za darmo? Znaczy jakiś koncert na stadionie czy na rynku. Chodzi mi o okolice Jeleniej. Dziekuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Józek Re: Sylwester za free IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:52 Chyba na stadionie w Karpaczu będzie coś na friko jak co roku.Pozdrawiam Józek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Sylwester za free - NIE MA ...niestety !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 10:31 Nietsety nie w Karpaczu w tym roku tej cyklicznej imprezy nie ma - sprawdziłam, pozostaje wiec dom i transmisje z Wroclawia lub Krakowa....:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Jo Re: Sylwester za free - NIE MA ...niestety !!!! IP: 195.117.40.* 29.12.06, 14:47 Ja sama nie znalazłam. Tylko w Krzeszowie, coś słyszałam.No i w Lubaniu przed ratuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verjagte Re: Sylwester za free IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:32 Byłem dzisiaj w Szklarskiej P. i czytałem zaproszenie na sylwestrowe party przy eksplanadzie (tj niżej stadionu). W dalszej informacji podano czas rozpoczęcia na godz 20 i czas trwania do 3 rano. Było tez cos o możliwości zjedzenia na gorąco i napitkach. Sądzę że możesz zaryzykować.Jak będzie ci zimno to restauracja europejska (dawniej chińska ,lezy przy wyjeżdzie na jakuszyce prawie na przeciw tego dużego przedszkola) zaprasza na zabawę sylwestrową w cenie 25 PLN od osoby bez konsumpcji.Zresztą Szklarska już dziś pęka od gości sylwestrowych a wybór miejsca do zabawy jest przeogromny. Odpowiedz Link Zgłoś