zona_mi 07.01.07, 14:29 to która? Gdzie można mieć nadzieję na najlepszy wybór, nowości, spotknia z autorami, teatrzyki, konkursy itp - dzieją się gdzieś takie rzeczy? :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.01.07, 17:22 Takie rzeczy tylko w Erze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Biblioteka w Jeleniej Górze 07.01.07, 17:51 Najbardziej godna uwagi to Biblioteka Grodzka w Jeleniej Górze której główna siedziba mieści się przy Bankowej. Biblioteka posiada filie we wszystkich "dzielnicach miasta". O imprezach, wystawach księgozbiorze to można dowiedzieć się tutaj: bibliotekagrodzka.jelenia-gora.pl/ Biblioteka rozbudowuje się, powstaje centrum biblioteczne na powstanie którego otrzymała środki z funduszy europejskich i budżetu miasta (grodzka, bo Jelenia Góra jest miastem na prawach powiatu!;-) Obecnie trwa też przebudowa budynku pokoszarowego przy ulicy Lwóweckiej na Bibliotekę Naukową Kolegium Karkonoskiego - ale do niej będzie mozna sie raczej udać na przełomie 2007 i 2008 roku. Jest jeszcze bardzo prężna biblioteka przy Ośrodku Doskonalenia Nauczycieli przy ul. 1 Maja (poniżej kościoła garnizonowego). Tu raczej bardzo prężny jest sam ośrodek, ale biblioteka jest jego częścią! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Kazimierzp 07.01.07, 18:15 Pięknie dziękuję - bardzo mi pomogłeś! Pozdrawiam Zona :) Odpowiedz Link Zgłoś