Dodaj do ulubionych

Stomatolog Kapusta-UWAGA

IP: *.231.udn.pl 03.04.07, 12:38
Przy rejestracji telefonicznej, dowiedzialem sie ze Pani przyjmuje na Kase
Chorych.
Po wizycie i uzupelnieniu ubytku w zebie, uslyszalem ,"70 zl sie nalezy"
zrobilem OCZY- a Pani Doktor"ja nie przyjmuje na kase chorych juz od roku".
Zaplacilem- o ja naiwny.
NIE POLECAM!!!!
Obserwuj wątek
    • kurzynski nie krez oszukany 03.04.07, 17:59
      jestes ciezki frajer zes zaplacil bo teraz mozesz sie odwolac do budki
      tramwajowej. Jak ci powiedzieli przez telfon ze na kase przyjmuja po cos
      kmiocie zaplacil gotowka?
      • Gość: grzesiek Re: nie krez oszukany IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.04.07, 13:42
        odezwał się ten co jest nie frajer. Jak nie frajer to kto?
        • Gość: kama Re: nie krez oszukany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:20
          i swietnie mu grzesiu dowaliłes. tylko komentuje i to obsmiewjąc innych
          • zafascynowany Re: nie krez oszukany 05.04.07, 17:40
            Gość portalu: kama napisał(a):

> i swietnie mu grzesiu dowaliłes. tylko komentuje i to obsmiewjąc innych

Bo Kurzynski ma racje,a ze pisze po mesku,to moze trafi do innych zeby sie nie
            dali nabrac.Watpie zaby chcial kogos obrazic.Ale wy dwoje,tam ponizej,wygladacie
            mi na zadowolonych,no chyba ze nie podobaja sie wam prezydenci Jg.Wtedy
            bedziecie zasmiecac forum zalami
            • Gość: kama Re: nie krez oszukany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 20:14
              tu nie chodzi o ten jeden przypadek. poprostu dowalil chyba 10 osobom troszke
              przepraszam prostacko. komentuje i drwi z kazdego i nie powiem zeby to było po
              mesku ale prostacko. nie chodzi tylko o ten jeden temat. poszukaj i przemysl a
              wlasciwie to nie ma tu czego przemyslec- szkoda czasu
            • wincentykadlubek Re: nie krez oszukany 05.04.07, 22:42
              A powiedz mi Panie zafascynowany tą starczo zwiędłą formą męskości czy ja
              również zaśmiecam to forum? Bo jeśli to co ja piszę i inni nazywane jest
              śmieciami to czym nazwać twe teksty o wymiotowaniu, czy kurzyńskiego o
              pokrowcach w wątku dla kobiet? Wedle twego mniemania to kwiaty wśród śmieci?
              Prezydenci tu mają g... za przeproszeniem do rzeczy. Frajerstwem jest gardłować
              na te tematy. Bo albo niech koleś zjedzie z tego zielonego miejsca którym się
              jak osioł chwali i zostanie prezydentem, albo niech zamilknie jeśli nie
              potrafi dyskutować. Nie widziałem tutaj jeszcze byś ty lub on dyskutowali
              normalnie. Wy nie bronicie swych tez argumentami tylko szczekacie jak psy pod
              płotem. Jest starą prawdą że przeciwnika zwycięża się argumentem. Epitet wbrew
              pozorom ośmiesza nie adresata lecz nadawcę. Świadczy o jego poziomie a nie
              męskości. Gdyby Pan do którego adresowane było słowo frajer odpowiedział tym
              samym językiem co kurzyński to mieli byśmy tutaj karczemną awanturę... Ale
              widzisz nie odpowiedział w ten sposób. I jak myślisz? O czym to świadczy? A
              może byś chciał się przyłączyć do ewentualnej jatki? Może brakuje Ci tego
              mężczyzno prawdziwy?
              • kurzynski Re: nie krez oszukany 06.04.07, 20:35
                kadlubek, ty to nawet nie potrafis dwoch sklecic bez wulgaryzmow.
                • wincentykadlubek Re: nie krez oszukany 07.04.07, 12:38
                  Wykaż te wulgaryzmy między dwoma słowami. Lepiej się przypatrz co tu pisałem do
                  tej pory. Jesteś mizerny kurzyński. Tak mizerny jak tanie gazety z automatu w
                  tej twojej wytwornej dzielnicy.
      • Gość: oszukany Re: nie krez oszukany IP: *.233.udn.pl 06.04.07, 12:04
        Poziom wypowiedzi "kurzynskiego", swiadczy tylko o nim.
        Idiota oraz burak.
    • Gość: hie-hie sezon na frajerów trwa cały rok IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.04.07, 22:23
      • wincentykadlubek Re: sezon na frajerów trwa cały rok 05.04.07, 22:48
        A głupcy to zjawisko sezonowe czy stałe? Widzę że masz kolego dobry terminarz.
        To mi wyjaśnij :)
    • kurzynski boze jak mi przykro ze obrazilem wasze wrazliwe 06.04.07, 20:49
      poczucie czlowieczenstwa. Jak bardzo przepraszam, ze was raczylem zupelnie
      przypadkowo urazic. nie zorientowalem sie ze jestescie pensjonariuszami na
      urlopie z Boleslawca ale od teraz to juz bede bardzo uwazal na to co pisze.
      Temu panu co nadplacil proponuje (ba, uprzejmie prosze) zeby poszedl do pana
      stomatologa i przeprosil go bo jak sie ten pan zdenerwuje to nasle mu
      prokuratora za znieslawienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I dobrze zrobi bo cwok jak
      zaplacil to jest to jego i tylko jego prywatna sprawa.

PS Radze pilnie studiowac hiostorie naszej pieknej doliny, mamy przeciez
      eksperta od oprowadzania wycieczek, w koncu jak euroregion to euroregion, a to
      zobowiazuje. Niestety, nie dotyczy to niekumatych.

Jutro zloze kilka dodatkowych modlitw ze nie mam zadnej szansy na spotkanie
      kadlubkow i kam. Myslalem ze jestescie madrzejsi. Uprzejmie przepraszam za to
      niecne posadzenie.
      • wincentykadlubek Re: boze jak mi przykro ze obrazilem wasze wrazli 07.04.07, 14:11
        Czasami Panie kurrzynski jest tak że dyskutanta jak widać że jest „ograniczony”
        w poglądach zapędza się w pętle tak by sam się zbłaźnił i ośmieszył. Z Panem
        jest inaczej. Łatwiej. Pan się błaźnisz sam. W poprzednim poście zarzuciłeś mi
        że nie potrafię dwóch słów sklecić bez wulgaryzmów. Widać zaczynasz bełkotać
        bzdury w złości. Powiem Ci czasami zdarza mi się wracać autobusem wieczorową
        porą do domu. Czasami jadę z ciekawymi jegomościami akurat po wypłacie. I widzę
        pewną zbieżność wypowiedzi między nimi a tobą;-). Poczekamy, zobaczymy co waść
        napiszesz dalej. W wymianie zdań z tobą nie trzeba się zbytnio wysilać.
        Wystarczy trochę podkręcić i sam zaczynasz... „Pensjonariusze Bolesławca”:-)
        Bardzo to „ciekawe”;-) Ćwok powiadasz z tego co dał się oszukać?:-) Ciekawe co
        napiszesz bym nabrał przekonania o tym że w twych słowach widać przejawy
        inteligencji.:-) Śmieszny jesteś. Mam niezły ubaw z twojego bełkotu. Przede
        wszystkim dlatego że nie muszę się starać byś się zbłaźnił. No dalej chłopie.
        Kontynuuj.:-)
    • dora2609 Re: Stomatolog Kapusta-UWAGA 05.08.16, 22:11
      Prosze uwazac ja bylam u Tej Pani kapusty naraziĺa mnie na duze koszta spilowala dwa zdrowe zeby a z 3 zebem narobila mi balagan i musialam blagac inego dentyste zeby go doprowadzil do ladu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka