Dodaj do ulubionych

opal-med praca

• Gość: Były pracownik Re: opal-med praca IP: *.play-internet.pl 11.06.11, 12:46
      Jeżeli nie masz innej pracy albo potrzebujesz pracy na 1 miesiac badz 3 to zglos sie do tej firmy ogolnie praca nie za ciekawa ale ludzie sa ok (ci rowni z toba)
      • Gość: ....... Re: opal-med praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.11, 13:28
        ta firma jeszcze funkcjonuje??? za moich czasów była Pani Kasia kierowniczka, czy szlag ja wie kto to był.... taka wredna żmijka... pracowałam tam na samym początku, najpierw do Karpacza dojeżdżałam bo jeszcze w jeleniej tego biura nie było a potem już w jeleniej, nie wiem jak tam jest teraz ale jak ja pracowałam to nie było fajnie, ciesze się ze tam nie pracuje. Chcą się dorobić ale sami nie wiedza jak.... lekarze jak słyszą o tej ofercie to się śmieją .... drogo i beznadziejnie.....
        • Gość: opal XX Re: opal-med praca IP: *.play-internet.pl 20.07.11, 12:21
          pracuje tam Marek
          Marek wie ...
          • Gość: wulo Re: opal-med praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 15:11
            a o co chodzi z tym zatrudnianiem stomatologów i higienistek przez opalmed?
      • Gość: TopPrimeBossKlein Re: opal-med praca IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 11.09.11, 17:58
        Uciekajcie z Opal Medu ta firma to dziurawa łajba, która idzie na dno. Prezes powinien sobie powiesić na ścianie obraz Matejki "Kazanie Skargi" - to powinno dobrze mu sugerować, jaka sytuacja panuje obecnie w tej "cudownej" firmie.

Długi, długi i jeszcze raz długi, zero towaru, absolutny brak szacunku dla klienta i pracownika i pseudo profesjonalna kadra, która "czuwa" nad porządkiem i przepływem pieniążków (do własnych kies).
        • Gość: rex Re: opal-med praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 20:06
          oj,jak mi przykro że się rozczarowałeś...mam nadzieję że szybko się podniesiesz;0 i otrząśniesz.
          brak poszanowania dla klientów?ty chyba żartujesz,oni niemiłosiernie wchodzą w tyłki lekarzom żeby coś kupili a potem palą głupa jak wyślą coś zupełnie innego niż w zamówieniu.Jeżeli chodzi o stany towarowe to wystarczy zobaczyć na targach jak wypadają na tle konkurencji.jednym słowem słabiutko.
          • Gość: TuToTam Re: opal-med praca IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 11.09.11, 22:15
            W żadnym wypadku nie ja się muszę otrząsać, ani czuć się rozczarowanym - w gwoli ścisłości.

"brak poszanowania dla klientów?ty chyba żartujesz,oni niemiłosiernie wchodzą w
            > tyłki lekarzom żeby coś kupili a potem palą głupa jak wyślą coś zupełnie inneg
            > o niż w zamówieniu"

Teraz przeczytaj jeszcze raz co napisałeś/aś i grzecznie przyznaj, że to jest właśnie brak poszanowania dla klienta. No chyba, że lizanie tyłków, a potem wykręcanie się i uciekanie od odpowiedzialności - nazywasz pełną obsługą wysokich lotów.

A jeżeli chodzi o stany towarowe - nie trzeba jechać na targi - wystarczy kliknąć w odpowiednią rubrykę, w odpowiednim programie i zobaczyć. Najlepszy produkt eksportowy "Nic" + dezynfekcja :D
        • Gość: marysia Re: opal-med praca IP: *.centertel.pl 23.03.12, 12:07
          A ja tam właśnie wrócilam z rozmowy i mysle ze ludzie ktozy poprostu sie nie nadawali wypisuja takie bzdory moze warto sie zastanowic nad soba i tym czy bylo sie dobrym pracowikiem a nie szukac we wszystkich innych winy kadra zrobila na mnie bardzo dobre wrazenie przemila Pani ktora wcale nie miala jakis kilogramow tapety jak tu wypisuja tylko byla zadbana mila osoba i to chyba dobrze ze daja szanse mlodym udzia a to ze chca jak najwiecej zarobic to chyba nie dziwne kto nie chce kazdy chce braki towaru no coz zycie w kazdej hurtowni tak jest popracujcie sobie w retauracji pod jerzowem to zobaczycie co to wyzysk i brak poszanowania pracownik i wchodzenie w tylek
          • Gość: przed-po Re: opal-med praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 15:34
            Widzę że zatrudniają tam już nawet analfabetów.Na rekrutacji powinni robić dyktando bo jak wyślę paczkę do "jerzowa?" to firma wiele nie zarobi.Zgroza.
            • Gość: czarna Re: opal-med praca IP: *.play-internet.pl 30.03.12, 11:35
              przed-po. masz racje, to samo chciałam napisac. mysle ze wszyscy juz tam pracowali, wiec Pan Janusz nie ma co przebierac i wybierac, zostali mu juz tylko analfabeci!! hahaha
              • Gość: koko Re: opal-med praca IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.12, 10:30
                A co słychać w Opal Medzie? A raczej w Opal Medice, czy jakos tak...
    • a_nty Re: opal-med praca 14.01.13, 19:42
      no to się porobiło... do przewidzenia. szkoda, że tyle osób straciło pracę! z głupoty! mam nadzieję, że zło do nich wróci! Tyle kobiet w ciąży zostało bez środków do życia (nie tylko w Opal Medial, w Opal Med podobno też takie sytuacje się zdarzały, ale czy to prawda??, tego nie wiem, pewnie wiecie lepiej... bo jesteście w temacie).
      A co do ogłoszenia na jg24... wydaje mi się, że to nie jej nr telefonu, ona ma inny. Zresztą... nawet, jeśli to ona, to mam nadzieje, że nikt do pracy nie przyjdzie!

Pozdrawiam wszystkich bylych pracownikow. Byly pracownik!
      • alepacia Re: opal-med praca 15.01.13, 10:28
        Firma DUO PLUS? Bez wątpienia to nr komórki Pani Katarzyny.
        Nie polecam , wręcz odradzam, a z drugiej strony to tylko w naszym kraju możliwe jest raz za razem nowa firma , nowe pieniądze. Kto raz zawiódł zus ,skarbówkę nie powinien móc otworzyć nic , no może poza deską klozetową i klapą od śmietnika hehehe.
        O ironio... Ewelinko, jak to jest , tyle ciężarnych pozwalniałaś chociaż z tego co wiem Pan Janusz nie dał takich uprawnień tobie , a teraz sama jesteś w ciąży, ale jak sprytnie ... Tuż przed upadkiem OpalMediki!
        Zdrówka dziecku życzę , a Tobie sumienia.
        Pozdrawiam Patrycja
        PS Ania G , Gratis jako wspólniczki "waszej własnej firmy" , e to zły pomysł. Kto jest fałszywy przeciw swoim przyjaciołom byłym i przeciw Tobie się odwróci, Jak Brutus to Brutus .
        • annamarta6 Re: opal-med praca 15.01.13, 19:02

o, nie wiedziałam że Ewelinka P. taka niedobra...., a Agnieszka K też ta sama bajka?
          Razem szefowały?
    • jelgorr Re: opal-med praca 21.01.13, 11:23
      żal,żal,żal. A kilka dni temu widziałem pana J.w Jej samochodzie. Ciekawe, że nie ma na nich żadnej siły. Dymają ludzi, chodzą sobie bezkarnie. Pacia, serdeczne pozdrówki. Wielu mówiło, " nic się nie zmieni między nami, nawet jak odejdzieszz firmy, jak już Cię nie będzie" i gdzie oni teraz są. Kasa i sodówka udeżyła ludziom do glowy, a teraz mają sami siebie. Patyś. :))))
      • alepacia Re: opal-med praca 23.01.13, 16:27
        "nic się nie zmieni"
        Niestety są ludzie i "ludzie".
        Ja się cieszę, że mimo zakazu wydanego przez szefostwo opal medu z częścią osób z byłej firmy utrzymuję kontakt. Przykro mi, że osoby, które uważałam za dobrych znajomych okazali się fałszywi i obłudni!!! Wstyd! Już kiedyś pisałam - kapitał to ludzie! A do szefowych super firmy opal med , opal medical i duo plus - Ludzie powinni iść za przywódcą , a nie być przez niego popychanymi.
        Szacunek to podstawa !
        Pozdrawiam wszystkich odważnych, którzy utrzymują ze mną kontakt. A - Ewelino P nie ładnie, że nakłamałaś , że przegrałam jakąś sprawę w Sądzie z opal medem, bo widzisz nawet nie zakładała sprawy w Sądzie! I jeszcze jedno takie kłamstwa obcym , czy drobne machloje w firmie to jeszcze mały pikuś, jak możesz patrzeć najbliższym w oczy ? Po tym jak ich kłamiesz do dziś?! Mam nadzieję, że męczą cię wyrzuty sumienia . Ja śpię snem sprawiedliwych.
        • omatko-bosko Re: opal-med praca nowa robota 05.04.13, 11:06
          ogloszenia.jelonka.com/index.php?mod=main&scr=one&id=797172
          patrzćie na to!!!!!!!!! chyba ktoś sobie jaja robi?? Nie możliwe że ta zakała społeczenstwa załozyła firme ciekawe czy ktoś bedzie tam znowu pracował za wszy i pająki, moze by tak panstwo pinczowie oddali pity 11 bo nie mozna sie normalnie rozliczyc przez ta ich polityke, Polska to chory kraj, ze bezkranie takim ludziom pozwala chodzic po ziemi,
    • prepaz Re: opal-med praca 17.04.14, 21:31
      Uwaga!!! pilne! opal med a teraz duo plus nadal oszukuje ludzi!!! a zatem uwaga trzeba cs z tym zrobic, jesli sa tu osoby ktore zostaly oszukane w jakis sposob przez ta firme i moga uzielic jakis informacji prosze o kontakt na e-mail; prepaz@op.pl, mozecie ten sposob pomoc mi i przyszlym osobom ktore sprobuja podjac tam prace!!!
      Bardo prosze o pomoc, trzeba nimi skonczyc raz a konkretnie!
      • toja832 Re: opal-med praca 05.05.14, 15:42
        To oni jeszcze żyją?! Chętnie się przyłącze.... Długo tam pracowałeś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka