Dodaj do ulubionych

sala weselna Lot w Jezowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 14:20
czy ktos tam byl na weselu? robil tam wesele? jak jedzienie i cala reszta?
jakies komentarze?
Obserwuj wątek
    • Gość: pyrka Re: sala weselna Lot w Jezowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 11:18
      chcialabym odswiezyc temat. Czy naprawde nikt nie organizowal tam swojego
      wesela? Nikt nie byl tam gosciem?
      • Gość: swojak Re: sala weselna Lot w Jezowie IP: *.tvk3.pl 21.09.09, 20:26
        jedzenie na plenerowej imprezie słabe chyba że można się dogadać z
        szefem co ma być podane...
    • Gość: jeleniogorzanka Re: sala weselna Lot w Jezowie IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.09.09, 10:00
      Restauracja slynie z pysznego jedzenia i dobrej organizacji wesel. Sama
      zdecydowalam sie na wyprawienie wesela wlasnie tam, bo wielu moich znajomych tam
      robilo i byli bardzo zadowoleni. Jedzenia jest 2 razy wiecej niz w Chacie za
      Wsia, caly lokal do Twojej dyspozycji no i piekna sala, ktora w sama w sobie nie
      wymaga dekoracji.
    • Gość: pyrka Re: sala weselna Lot w Jezowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 17:42
      dziekuje bardzo za odpowiedzi. Tez zdecydowalam sie na te sale. Jeleniogorzanko
      - rozumiem, ze to wesele dopiero przed Toba?

Z moich znajomych tylko jedna para tam byla na weselu i chwalila wlasnie i
      jedzenie i sale. Obezdzilismy wszystko oprocz szklarskiej i karpacza i Lot
      wydawal sie najodpowiedniejszy. Piekna sala jest w hotelu las, ale tam jest tyle
      gosci, ze byloby malo intymnie.

Pod koniec bralismy pod uwage tez Barok i juz bylismy blisko podpisania umowy,
      ale meczyla mnie ta sala. jest piekna, nowa, czysta etc, ale tak jakos glupio
      ustawna, ze balam sie czy goscie beda sie dobrze bawic.

natomiast co mnie martwi troche w locie to brak ladnych widoczkow i troche tam
      smierdzi barem piwnym jak sie wchodzi, w przejsciu, ale mam nadzieje, ze to
      jakos posprzataja i pachniec bedzie jedzeniem, a nie piwem ;)

No i koniec koncow oni tym wlasnie sie zajmuja od lat. od soboty do soboty tylko
      wesela. I w przyszlym roku moze juz tam beda noclegi.

Pan z kapeli, z ktora podpisujemy umowe tez mowil, ze tam fajnie jest.

pozdrawiam!
      • Gość: jeleniogórzanka Re: sala weselna Lot w Jezowie IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.09, 18:18
        Tak, wesele już niebawem. Co do zapachów to mnie nigdy nie uderzyło nic przy
        wejsciu a poza tym maja tam klimatyzacje i wentyaltory więc w dniu slubu nie
        powinno być z tym problemu. Poza tym lokal jest cały do Twojej dyspozycji więc
        "klientów" nie będzie. Co do widoczków to fakt, ale masz tam fajny taras i
        wejscie z przodu jest ok. A jesli chodzi o tanie pokoje dla gosci to jest
        agroturystyka w Jezowie albo Hotel pod Jeleniami, gdzie cena poza rokiem
        akademickim to ok 30 zł od osoby (Hotel po remoncie!). A dla mnie Baron też jest
        nie ustawny i od razu stanowczo nie wchodził w rachube. Ja tam jestem zachwycona
        Lot'em, taka prawdziwie weselna sala:-). Pozdrawiam
    • Gość: pyrka Re: sala weselna Lot w Jezowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 11:04
      to odezwij sie koniecznie po weselu i daj znac jak bylo :)
      trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo
      • mojbartus Re: sala weselna Lot w Jezowie 23.09.09, 13:39
        DZIEWCZYNY A NAPISZCIE O CENACH?ile sobie życzą tam w locie?ja znalałam za 80zł
        od osoby w nieduej restauracji ale z małą salą taneczną napiszcie jakie koszta w
        locie i ile płacicie za kapele?
        • Gość: pyrka Re: sala weselna Lot w Jezowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 16:55
          cena zalezy od menu. najtansze jest za 118, normlany obiad, trzy cieple dania w
          ciagu nocy i zimny bufet. Chyba, ze juz podniesli ceny, ale generalnie
          porownujac z hotelami cene maja super
          • Gość: jeleniogorzanka Re: sala weselna Lot w Jezowie IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.09.09, 07:09
            Najtansze jest za 109 zl a najdrozsze za 199. Musisz tam podjechac to dostaniesz
            cennik, bo cena zalezy od ilosci cieplych posilkow. Wszystkie ceny sa oczywiscie
            z poprawinami;-)
            • mojbartus Re: sala weselna Lot w Jezowie 24.09.09, 14:58

JA Znalałam małą restaurację która mieści 40osób ,my chcemy skromne przyjęcie bo na weselicho z pompą poprostu nas nie stać,byliśmy tam ostatnio na ślubie kuzynki i nie mam nic do zarzucenia kelnerki nie były nachalne talerzyki były co chwile wymienine napoje dopełniane,cena to 80zł +ok 150-200 gdyż to okres świąteczny a w tym czasie mają zamknięte od osoby w tym masz obiad ciepły posiłek półmiski z wędlinami śledzie barszczyk z uszkami i galarete,do tego w ich zakresie ją napoje zimne ciepłe.więc cena naprawdę kusząca w naszym interesie wiadomo alkohol ciasta i tort można jeszcze swoje przystawki itd minusem jest mała sala taneczna i nie ma mowy o okristrze bo zaajęłaby całą sale do tańczenia,a m chcemy skromne więc chyba na to sie zdecydujemy, moze znacie kogoś kto gra sam jakiś jeden grajek :)może polecicie fotografa w rozsądnych pln.proszę o odzew,to niby 3miechy ale zleci pierunem,
              • Gość: Pola Re: sala weselna Lot w Jezowie IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.09, 20:17
                Hej,
                a nie boisz sie troche, ze jak sa takie niskie ceny (w porownaniu z innymi
                lokalami), to ich jakosc jest watpliwa? Nie wiem, tak mi jakos przyszlo do
                glowy, ze mi sie wyzsza cena kojarzy z wyzsza jakoscia i poziomem. Nie, zebym
                miala do Ciebie jakies przytyki, ot taka mysl
    • mojbartus Re: sala weselna Lot w Jezowie POLA 24.09.09, 20:49

wiesz co może i bym pomyślała o tym ale... byłam tam na przyjeciu kuzynki która
      brała ślub,oni nie mają tam zbyt wielkiego ruchu więc żyją z takich
      imprez.powiem ci że jedzenie było naprawdę smaczne wiesz standard lokalu nie
      jest piekny ale sala była ładni udekorowana ładnie przywitali młodych co mnie
      się bardzo podobało no powiem ci że jak za takie pln to nie było najgorzej,nie
      mam tyle kasy aby zrobić impreze gdzieś w super restauracji poprostu mnie na to
      nie stać,możemy liczyć tylko na siebie i w polowie na moich rodziców.więc chyba
      przyjęcie odbedzie się właśnie tam ,ponawiam swoją prośbę z info na temat
      10s0bowego grajka,bede wdzieczna jak coś polecicie.pozdrawiam serdecznie,
      • Gość: martynnaa23 Re: sala weselna Lot w Jezowie POLA IP: *.superkabel.de 06.10.09, 08:52
        mojbartus a gdzie jest ta sala??? Wychodze za mąż za rok w sierpniu
        i praktycznie jeszcze nic nie zorganizowałam, mam duzo na głowie,
        nie mam czasu na latanine po lokalach i prawde mówiąc jestem
        przerażona, czas leci a tu nic nie załatwione. Mi tez zalezy na
        małej salce niedrogim kosztem, pozdrawiam
        • mojbartus Re: sala weselna Lot w Jezowie POLA 06.10.09, 13:38
          wiesz co ja najpierw planowalam zrobic w locie tam w Jeżowie sudeckim pozniej
          plan byl na skałce a na koncu pomysleliśmy o stawkach w podgórzynie ,i tam już
          zarezerwowaliśmy miejsce,sala ładna szefowa ok i co najważniejsze nie jest aż
          tak drogo od talerzyka 100zł +1000obsługa więc w sumie wszędzie wychodzi tak
          samo.ale w locie czy jest czy nie ma płacisz za 60osób i tu był problem bo 20
          osob bym wymyslała a tak nie chcę.a nad stawami jest pare pokoi a też nam na tym
          zależało bo mamy dzieci i ja i najbliższe kuzynostwo,gratis dostaliśmy pokój dla
          nowożenców z jakuzzi :)cena od talerzyka jest wraz z poprawinami.z szefowa
          fajnie idzie sie dogadac i zawsze jakis rabacik :)orkiestre tez mamy od nich
          więc na ok 50-60osob wyjdzie ok 8-9tys w skałce zależnie od osób jeśli 40 to
          120od talerzyka jeśli 50 to 115 a powyżej 50 110 to w cenie świąt i bez poprawin.
          jeśli coś bedziesz chciala wiedziec pisz śmiało.masz jeszcz erok a my w 3miechy
          załatwiamy wszystko

babka jest dobrze poinformowana ma sporo numerów do kamerzystów fotografów
          itd.warto tam zajechać ja polecam.pozdrawiam.
          ślub za pasem 25,12,09 nasz wielki dzień suknia sie szyje a tak to
          powolutku,najwazniejsza to sala orkiestra i kamerzysta a reszta to powolutku,
          • Gość: alexpo Re: sala weselna Lot w Jezowie POLA IP: *.tvk3.pl 13.10.09, 21:03
            Ja też wyprawiałam wesele w "Locie" i jestem bardzo zadowolona. Smaczne
            jedzonko, sprawna i fachowa obsługa, ładny wystrój i fajny weselny klimat. Sporo
            miejsca do tańczenia, a co ważne osobne pomieszczenie dla palaczy. Gdybym miała
            drugi raz brać ślub to wesele tylko w "Locie".
        • Gość: www.vesna.pl Re: sala weselna Lot w Jezowie POLA IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 20.10.09, 16:18
          Nie masz czasu na organizacje, to moze skorzystasz :)
    • Gość: pyrka Re: sala weselna Lot w Jezowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 10:13
      fajnie, ze coraz wiecej wypowiedzi :)

jeleniogorzanko, juz po weselu? :)
      • Gość: jeleniogórzanka Re: sala weselna Lot w Jezowie IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.09, 19:46
        Niestety już po.... Było cudnie, obsługa, jedzenie, wystrój wszystko oceniam na
        bdb. Pamiętaj jednak, że nie to co w/w tworzy nastrój weselny lecz Wy sami i
        Wasi goście. Gwarantuje Ci, że będziesz zadowolona, bo emocje tego dnia są tak
        duże, że wszystko inne widzisz przez różowe okulary. Mi wiele osób powiedziało,
        że nigdy nie było na lepszym weselu. Sama nie wiem czy to dzięki mojej mozolnej
        pracy (perfekcyjne przygotowania, rozsądek Męża, codzienne zagladanie na fora
        slubne - zwlaszcza te na gazeta.pl czy po prostu fachowa obsługa pracowników
        LOT,u, którym tym samym składam serdeczne podziękowania....
        • Gość: pyrka Re: sala weselna Lot w Jezowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 08:30
          no to serdecznie gratuluje! i bardzo sie ciesze, ze wszystko sie udalo,
          pozdrawiam!
    • Gość: ada Re: sala weselna Lot w Jezowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 00:21
      Atutem na pewno będzie piękny widok na kotlinę, szczególnie nocą :)

Polecam fotografa ślubnego w rozsądnej cenie z Jeleniej Góry:

www.kasianowak.eu
      • Gość: kicicici Re: sala weselna Lot w Jezowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 22:02
        o czym Ty piszesz? tam nie ma zadnego widoku na kotline.

Jak juz chcesz reklamowac swoja firme na forach, to z glowa, bo nikt Cie na
        powaznie nie wezmie.

powodzenia i pozdrawiam :)
        • Gość: pyrka Re: sala weselna Lot w Jezowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 13:21
          podnosze temat, moze ktos sie dopisze
    • Gość: weselnik Re: sala weselna Lot w Jezowie IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 27.10.10, 17:47
      restauracja LOT to fajne miejsce na organizacje wesela. Byłam, bawiłam się tam. Wszystko ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka