Dodaj do ulubionych

Sudak, hotel Forum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 21:06
czy ktoś mieszkał w Sudaku w hotelu Forum i może przekazać swoje
doswiadczenia
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: Sudak, hotel Forum IP: *.acn.waw.pl 14.07.08, 23:35
      Widziałem tylko z ulicy. Ładny.
      • Gość: marwig Re: Sudak, hotel Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 19:59
        dzięki za info
        • Gość: marcin Re: Sudak, hotel Forum IP: *.axelspringer.pl 20.07.08, 15:19
          bylem, nocowalem.
          Jak na krym jest ok. parking lodowka sniadanie. ciezko po angielsku sie z nimi
          rozmawia, ale rosyjski OK.
          mozna sie targowac :-)
          Tylko jak chcialem wynajac pokoj o 1-wszej w nocy to pani na recepcji nic nie
          chciala mi dac. pewnie jej drzemke przerwalem bo kazala przyjsc o 8 rano i
          pokoji bylo skolko ugodno... ale jak by co to polecam !
          mwoloszczak@go2.pl
          • Gość: OLA Re: Sudak, hotel Forum IP: *.lan.net.pl 20.07.08, 15:36

Zdradz nam,do jakiej kwoty utargowales:)
          • Gość: Robert Re: Sudak, hotel Forum IP: *.acn.waw.pl 20.07.08, 21:37
            > Tylko jak chcialem wynajac pokoj o 1-wszej w nocy to pani na recepcji nic nie
            > chciala mi dac. pewnie jej drzemke przerwalem bo kazala przyjsc o 8 rano i
            > pokoji bylo skolko ugodno... ale jak by co to polecam !

Kurde, to jest właśnie to co na wschodzie mnie denerwuje. Co to za Hotel? ;-)
            • Gość: marcin Re: Sudak, hotel Forum IP: *.axelspringer.pl 21.07.08, 13:51
              hotel w sudaku - forum - www.google.pl wpisz i wynajdzie. 2 osoby ze
              sniadaniem 1-dna noc + parking ok 110 zl wiec jeszcze jak za hotel
              jako tako. pozdrawiam !
          • ticza28 Re: Sudak, hotel Forum 22.07.08, 15:20
            Byłem w tym hotelu na dwutygodniowych wczasach z Biurem Podrózy z
            Krakowa , dojazd pociagiem i od Odessy autobusem. Wspaniałe wakacje,
            gdyby nie odległość chętnie bym pojechał jeszcze raz . Wtedy
            płaciliśmy 1.600 zł - hotel nowo wybudowany, dla mnie to luksus,
            pokój 25 - 30 m2, olbrzymia łazienka, duże łózko, kanapa + fotele,
            balkon od ulicy obsługa na 6. Dużo zwiedzaliśmy prywatnie ,
            poruszaliśmy się busikami (awtomaszunki) jedzenie takie sobie ale
            mozna dokupić. Było cymes Widoki wspaniałe woda czysta plaże brudne
            i wtedy podzielone betonowymio przegrodami, palmy mili ludzie. Jak
            przyjedziesz podziel sie wrażeniami
            • Gość: marwig Re: Sudak, hotel Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 00:00
              Lecimy we wrześniu na tygodniowe wczasy. Organizatorem jest biuro
              podrózy z Wrocławia "Joanna". Jest to raczej wycieczka mająca na
              celu zwiedzenie jak najwiekszej ilości miejsc. Codziennie jest
              organizowany wyjazd w inne miejsce. Dzięki za info. Na pewno dam
              znać jak było. Jak się nazywa to biuro podrózy w Krakowie?

Link do wycieczki : www.joanna.wroc.pl/index.rst?
              Act=show_doc&id_doc=4606&id_b=1941&id_term=5307&gft&force_term
            • Gość: marwig Re: Sudak, hotel Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 08:29
              własnie wróciłem z wczasów na Krymie w Sudaku Hotel Forum. Moje
              wrażenia są takie jak ticza 28. Nic dodać nic ująć
              • Gość: Monia Re: Sudak, hotel Forum IP: *.com.pl 13.05.09, 09:56
                hej

Może ktoś jeszcze sie wypowie wybieram sie w lipcu równiez z
                biurem "Joanna" z Wrocławia, bardzo proszę o opinie hotelu, plaż,
                miejsc do zwiedzania i samego biura joanna.
                • Gość: donia Re: Sudak, hotel Forum IP: *.chello.pl 27.05.09, 19:54
                  lece tam w lipcu - tydzien jezdzenia i tydzien pobytu (od 20.07) - z
                  Rainbow. ktos tez jedzie w tym czasie?
                • Gość: marwig Re: Sudak, hotel Forum IP: *.as.kn.pl 28.05.09, 18:45
                  Byliśmy w zeszłym roku na przełomie września i października. Nie
                  mamy zastrzeżeń do organizacji, chociaż jak to zwykle bywa nasi
                  Rodacy potrafią byc strasznymi malkontentami. Hotel na dobrym
                  trzygwiazdkowym poziomie z bankomatem, salą do ćwiczeń, miłą
                  obsługą, jeżeli nie próbuje sie pokazać polskiej wyższości. Jedzenia
                  bardzo dobre. Wykupiliśmy wycieczki na kazdy dzień. Nasz przewodnik
                  Wasyl był kopalnią wiedzy. Ponoć w środku sezonu ( lipcu) jest tam
                  dużo ludzi i gorąco. Sudak słynie jako ulubione miejsce dla
                  młodzieży. Tubylcy bardzo uprzejmi. Minusem był bus na wycieczki i
                  jego kierowca, typowy homo sovieticus. Ceny na Krymie nie są niskie.
                  Jednak smak winogron czyberków ( pierogi tatarskie) niezapomniany.
                  Tatarzy okazali sie bardzo uprzejmi i pozytywnie nastawieni do
                  Polaków. Zdarzalo sie że nie chcieli zapłaty w restauracji. Polecam
                  Krym. My planujemy zwiedzanie Krymu Zachodniego i będzie to zapewne
                  z BT Joanna. Miłego wypoczynku
                  • Gość: ania Re: Sudak, hotel Forum IP: *.bozeknet.one.pl 19.06.09, 00:12
                    wybieram się z BT Joanna, wylot w lipcu, proszę o informację, czy w hotelu jest
                    basen? czytałam coś tylko o krytym. Czy sauna i inne przyjemności oferowane w
                    hotelu są płatne jak tak to ile, może pamiętacie? W okolicy są jakieś dyskoteki?
    • Gość: master Re: Sudak, hotel Forum IP: *.lukman.pl 17.06.09, 17:05
      Byliśmy z żoną w hotelu Forum w Sudaku właśnie z biurem "Joanna". Wakacje bardzo
      udane. Hotel więcej niż "***". Plaże niezbyt czyste. Godne zwiedzenia: Twierdza
      Genueńska, plaża "Nowy Świat", koniecznie pojedźcie do winnic "Słoneczna Dolina"
      i Bakczysaraju. Nam nie przypadły do gustu: Sewastopol, Kercz, Kazantyp.
      Oczywiście super było w Jałcie. W Sudaku koniecznie spróbujcie czieburiaków (tam
      gdzie najdłuższa kolejka) oraz lokalnego wina na targu (blisko hotelu Forum)
      • Gość: marwig Re: Sudak, hotel Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 20:47
        master masz racje. Chociaż Kercz nie jest taki zły. W Sewastopolu
        nie bylismy. Kazantyp też chyba nie
    • Gość: Krycha Re: Sudak, hotel Forum IP: 213.17.156.* 24.07.09, 20:13
      Też się tam wybieram, też z BT "Joanna" z Wrocławia (gł. organizator jest z
      Krakowa - Aina Travel, należy do PIT), ale w drugim tygodniu sierpnia. Ktoś
      jeszcze? Właśnie spuścili jeszcze trochę cenę, już do końca sezonu (a ja
      zdążyłam wpłacić całość...). Liczę na najlepszy z dotychczasowych urlopów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka