Gość: Gęsior IP: *.chello.pl 18.05.07, 19:31 Witam, czy gres z Chin to dobry zakup czy raczej jest to mizerna jakość? Wypatrzyłem ładne płytki I klasy po 89/m2 i nie wiem czy w to inwestować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uju Re: Gres z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 20:25 Chinskie to sa dobre skarpetki.. Polacy nie robią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Gres z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 17:35 mają ciekawą ofertę super jakościowo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
4slawek Re: Gres z Chin 28.05.07, 20:59 Założyłem w przedpokoju, polerowany 50x50cm, jasny. Po prostu rewelacja w utrzymaniu czystości. Pamietaj o impregnacji dobrym preparatem. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keke Re: Gres z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:17 i koniecznie kup tyle ile potrzebujesz, nie ma szansy na to,aby w roznych dostawach byl taki sam kolor, jednym slowem..jedna partia jeden kolor, kolejna jeszcze inny i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś