Dodaj do ulubionych

Znikajace reklamy

22.10.12, 19:26
Witam,

Mialam na blogu reklamy. Kiedy weszlam na blog zniknęły, mimo,ze później wyczyscilam html i wpisalam kody znów i zapisalam-nie bylo reklam, a z 8 ad itaily zostały 3, nie wiem, daczego tak sie dzieje ??? Proszę o pomoc.
Czy ktos tak miał ??
Przecież, jeśli się zapisuje, nie powinny znikać..
Pzdr.

buncyk.blox.pl/html
Obserwuj wątek
    • buncyk Re: Znikajace reklamy 22.10.12, 19:46
      Chcialam dodac,że mam Fayerfoxa.
      • brezly Re: Znikajace reklamy 22.10.12, 20:18
        I Adblocka na nim? Albo i inszego NoScripta?
        • buncyk Re: Znikajace reklamy 22.10.12, 23:25
          Mi nie chodzi,zeby te reklamy blokować, ale żeby nie znikały..
          Nie wiem, czemu na ekspolerze są... a tu ich nie ma,ledwie dwie..
          • brezly Re: Znikajace reklamy 23.10.12, 08:26
            No i o to chodzi. FF ma ustawione jakieś blokowanie wyskakujących okien albo masz aktywnego Adblocka a o tym nie wiesz, etc.
            Jak IE je pokazuje to są. Jeżeli o to chodzi aby były.

Widzę na twoim blogu dokładnie to samo pod IE i pod FF, jeżeli na FF wyłącze standartowy zestaw Adblock/NoScript.
            • buncyk Re: Znikajace reklamy 27.10.12, 21:13
              Dziekuję,
              Jak na razie są.
              Pzdr. smile
    • s.z.y.m.o.n Re: Znikajace reklamy 28.10.12, 12:39
      Nie należy zbytnio przejmować się zmianami w liczbie reklam, bo zawartość boksu nie jest jednakowa dla wszystkich odwiedzających.

Adtaily wyświetla również reklamy zależnie od lokalizacji geograficznej odwiedzającego, a ta potrafi być różnie rozpoznawana pomiędzy sesjami przeglądarki. Jeżeli masz zmienny adres IP (np. neostrada lub netia) to system może przydzielać Ci co róż adres lokalizowany (przez system Adtaily) w innej miejscowości.

Zmienna liczba reklam nie musi zatem wynikać z problemów z przeglądarką, a jedynie być skutkiem ograniczeń technicznych w rozpoznawaniu lokalizacji komputera. Pewien wpływ mogą mieć tu również indywidualne ustawienia odnośnie przechowywania ciasteczek.

Pełną listę aktywnych reklam (wraz z zasięgiem) możesz zawsze sprawdzić w panelu Adtaily.
      • buncyk Re: Znikajace reklamy 31.10.12, 12:56
        Dziękuję.
        Tylko jeśli chodzi o reklamy, to własnie te ad taily nie znikały, czasem zmieniały ilosc na mniejszą. Znikały całkowicie te z NetSales
        Teraz, odpukać jakoś są, czasem zginie jedna, potem się pokazuje, jak klikam w nazwę bloga na stronie bloga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka