aliszja33 06.08.06, 22:27 w ogóle niejasne, np. wchodzę na bloga, już się zalogowałam i w ogóle nie wiem jak mam napisać notkę, co klikać po prostu bezsens... może mi ktoś to wytłumaczyć? lol Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aliszja33 po prostu załamka 06.08.06, 22:38 teraz z kolei kiedy trochę zaczaiłam jak już wejść na pisanie notki to mi się nie chce notka napisać, w ogóle kursor się nie chce pokazać na miejscu gdzie mogę zrobić wpis... nieznośne Odpowiedz Link Zgłoś
kominek Re: po prostu załamka 06.08.06, 22:59 aliszja33 napisała: > teraz z kolei kiedy trochę zaczaiłam jak już wejść na pisanie notki to mi się > nie chce notka napisać, w ogóle kursor się nie chce pokazać na miejscu gdzie > mogę zrobić wpis... nieznośne www.blog.onet.pl Tam bedzie ci latwiej. Nawet sobie pokemony bez problemu wstawisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: po prostu załamka 07.08.06, 09:59 ech, to wszystko przez to, że tebe zjechał w jednym zdaniu ich redakcyjnego bloga Odpowiedz Link Zgłoś
segritta Re: po prostu załamka 07.08.06, 10:58 Biedna dziewczyna, a Wy się z niej tak bezczelnie śmiejecie... Przecież ona ma poważny problem. Notka jej się nie chce napisać. I kursor nie chce się pokazać. Może ten jej komputer taki złośliwy jest? Albo klawiatury brakuje? Moja rada: nie pisz i nie zaszczycaj tego marnego serwisu swoimi boskimi tekstami. Nie jesteśmy godni. Pozdrawiam Segritta Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: blogi na gazecie są beznaDZIEjne! 07.08.06, 10:05 kochana aliszja33, jak sie zalogujesz, to po prawej stronie masz taki link, który się nazywa "pisz i edytuj". już bardziej tego nie mogliśmy skąplikować! Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: blogi na gazecie są beznaDZIEjne! 10.08.06, 05:45 mpieck napisał: > już bardziej tego nie mogliśmy skąplikować! "Skąplikowane" kąflikty krnombrnych kąplemętów. Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: blogi na gazecie są beznaDZIEjne! 10.08.06, 12:39 Dzięki za rzeczowy udział w dyskusji na temat tego wontkó Odpowiedz Link Zgłoś