Dodaj do ulubionych

noclegi w Ełku

25.04.10, 18:34
Witam,
Szukam noclegu dla 8 osób na 7 dni w wakacje(przełom lipca i sierpnia), cena
do 45zł/doba. Przekopałem cały internet i nie znalazłem nic ciekawego.
Zdecydowaliśmy się na wypoczynek w Ełku ponieważ nie chcemy przez tydzień
siedzieć gdzieś w lesie na mazurach. Wystarczy nam dach nad głową i prysznic.
Obserwuj wątek
    • sunowo Re: noclegi w Ełku 27.04.10, 08:58
      Gdybyś pytał(a) o ginekologa,fryzjerkę lub gdzie tort kupic to na
      tym forum odpowiedz dostaniesz szybciutko ale o noclegi tanie chyba
      pytac nie warto-bo takich w nie ma.

Masz tel.w Erze,ogladasz TVN i głosujesz na PO ?Tysiące lat ewolucji
      poszło się p....ć

54*17'N ,15*60'E
      • cheri-bibi Re: noclegi w Ełku 28.04.10, 14:23
        sunowo, skąd ta złośliwość? nie musisz zaglądać ani tym bardziej odpisywać na
        wymienione przez Ciebie tematy. Na forum otwartym zróżnicowana tematyka jest
        standardem.

odpowiedzi nie ma, bo pewnie nikt nic nie wie o noclegu spełniającym te
        kryteria. Pensjonaty w ełku nad jeziorem, to m.in. Grażyna, pokoje w dos patos,
        smetek, ale z tego co wiem to są droższe. Najlepiej zadzwonić i spytać. nr-y
        znajdziesz przez googla

Ja bym jednak doradziła poszukać czegoś kilka km od ełku, Malinówka ma podobno
        fajne domki (nowe, z ogrzewaniem) a do tego plaza rewelacyjna dla rodzin z
        dziecmi (czysta woda i poziom do kolan przez kilkadziesiat metrow od brzegu), w
        szeligach otworzył się chyba jakiś nowy osrodek z domkami, do tego jest selment
        i gryfia, podobno ktos rok temu zaczal remontowac osrodek w bartoszach.
        Wszystkie te miejsca nie sa dalej niz 5 km od ełku i do niektórych dojeżdża
        komunikacja miejska.

powodzenia
        • motoriderk Re: noclegi w Ełku 28.04.10, 19:48
          Dzięki za odpowiedź. Pensjonaty, które wymieniłaś już widziałem, ale są dosyć
          drogie. W zumi znalazłem kilka miejsc oferujących noclegi, ale nie mają stron
          internetowych, ani żadnych zdjęć w sieci. Chcieliśmy znaleźć nocleg w Ełku, a
          nie w okolicznych miejscowościach ponieważ zależy nam aby można było gdzieś
          wyjść wieczorem, potańczyć, napić się piwa. Raczej nie szukamy miejsc dla rodzin
          z dziećmi. Zastanawiam się nad bursą szkolną na ul. Sikorskiego.
          • cheri-bibi Re: noclegi w Ełku 28.04.10, 20:31
            pewnie, bursa nie przyszła mi do głowy, ale masz rację, jeśli kolonie za ścianą
            Wam nie przeszkadzają ;) wiesz, z tanimi noclegami w Ełku jak narazie kiepsko...
            A tak a propos to zastanówcie się nad okolicami. Taksówka na szeligi kosztuje ok
            15 do maksymalnie 20 zł, na 4 osoby wychodzi po browarze mniej ;) a w dzien
            posiedzicie nad wodą, na plazy, jak nie bedziecie chcieli isc na impreze to dla
            odmiany rozpalicie grilla. Zawsze to jakas opcja. Malinowka ma naprawde fajne
            domki, ktore mogą Was niedrogo wynieść. Moge sprawdzic czy jezdzi stamtad
            komunikacja miejska, na impreze przyjedziecie autobusem a wrocicie taxą na
            przyklad...

Popatrz w kalendarz imprez, wybierzcie sobie jakis dobry termin, polecam
            mulatke. Ew jeszcze zawody balonowe albo skuterów wodnych.
            • cheri-bibi Re: noclegi w Ełku 28.04.10, 20:38
              napisałam o domkach w malinowce, bo te znam. Nie wiem jak wyglądają domki na
              szeligach, ale tam jest z kolei duża plaża, dużo młodych ludzi, można pojeździć
              na nartach wodnych, oponie, skuterach, poplywać na kajakach, rowerach, nie wiem
              jak to dokładnie się nazywa, ale można polecieć na spadochronie ciągniętym
              przez motorówkę, wypić piwko w barze na plaży, pograć w siatkę, piłkę nożną...
              Jeśli przyjeżdżacie na imprezy to myślę, że klimat będzie Wam odpowiadał, w
              malinówce to ciszaaa i lasss czyli to co chyba niezbyt Was interesuje. Co
              zamierzacie robić w Ełku w ciągu dnia?
              • motoriderk Re: noclegi w Ełku 28.04.10, 21:57
                Wielkie dzięki za informacje, masz u mnie piwo. Sprawdziłem strony ośrodków
                wypoczynkowych w Malinówce i Szeligach i jesteśmy prawie zdecydowani na Szeligi.
                Co będziemy robić? Dobre pytanie, pewnie będziemy leżeć do góry brzuchami ;)

• cheri-bibi Re: noclegi w Ełku 28.04.10, 22:31
                  spoko :)
                  tutaj masz rozkład jazdy mzk
                  www.mzk.elk.com.pl/
                  na szeligi jeździ 1 i 13, ale w sezonie pewnie coś się zmieni, sprawdźcie przed
                  przyjazdem

mam nadzieję, że Wam się spodoba, pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka