desi45 03.01.06, 13:42 Wtym roku latem mam zamiar przyjechac do Polski-Elku. Pytanie....znacie najlepszego dentyste w Elku?.Wiem ze ceny w Polsce sa nizsze od tych we Wloszech. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Dentysta 03.01.06, 14:34 Czy w Ełku przyjmuje jeszcze dr Barbara Bara? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka251 Re: Dentysta 03.01.06, 16:10 ralston napisał: > Czy w Ełku przyjmuje jeszcze dr Barbara Bara? tak przyjmuje. tylko ja nie mam z nia najlepszych doswiadczen. odkąd zrobila sobie renome, przestala sie starac. Robi wszystko "na sztukę" Ja polecam pania Oszmian lub Przekop Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dentysta 03.01.06, 16:22 Może i robi na "sztukę" ale prawdziwa sztuka to połączenie imienia z nazwiskiem - jak to brzmi! barbarabara! Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: Dentysta 03.01.06, 20:08 w kwestii usług stomatologicznych , jako zasłuzony i genetycznie obciążony marnymi zębami pacjent, uważam że absolutnie wybitnym fachowcem jest p. Eugeniusz Grygoruk ( gabinet przy Wojska Polskiego koło wieży cisnień). Kompetentny, prezyzyjny i sympatyczny (choć kiedy trzeba sadysta-dentysta). Wspomnina Barbarabra (brr) jest niezastąpiona w pozbyciu się kompletnych wraków, natomiast leczenia nie polecam. Pan Grygoruk leczy swoje ząbki u pani Baki na ul.Kilińskiego to dedukuję , że również jest godna polecenia. uzębiony (bez niezaleczonych ubytków) manio Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: Dentysta 03.01.06, 22:35 oj Manio, nie wiem czy Sherlock by tak łatwo dedukował, nie sprawdziwszy innych watków Może Pana G. łączą jakieś inne pasje z Panią B. a zęby se przy okazji zakleja ? Np. wędkują razem, a w między braniami borują ręczną wiertareczką. > Pan Grygoruk leczy swoje ząbki u pani > Baki na ul.Kilińskiego to dedukuję , że również jest godna polecenia. > Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dentysta 04.01.06, 09:18 Zgadza się. Następnym razem należy wyśledzić, czy idąc z wizytą do Pani B. nie niesie czasem pod pachą wędki lub wiertarki ręcznej. Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: Dentysta 04.01.06, 22:13 ralston napisał: > Zgadza się. Następnym razem należy wyśledzić, czy idąc z wizytą do Pani B. nie > niesie czasem pod pachą wędki lub wiertarki ręcznej. właśnie , właśnie braknie mi takich właśnie dialogów , chyba zacznę (?)żałować że nie ma już z nami jednego zupełnie odjechanego, który jednak często inspirował zabawne wypowiedzi. Dość sztywniactwa ! Trochę dystansu do garbu jaki każdy musi nosić! Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: Dentysta 05.01.06, 01:13 moze pani dr Rejewska.przyjmuje na barankach.ja ją polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mal20 Re: Dentysta 05.01.06, 21:31 ja natomiast odradzam partaczke Trusiewicz przyjmuje na Barankach, Boże czemuś mnie nie palnął w łeb jak do niej szłam, nie musiałabym teraz leczyć leczonych już zębów Odpowiedz Link Zgłoś
wilaa Re: Dentysta 06.01.06, 11:10 A ja na pewno nie polecam p. Wróbel przyjmuje na Gdańskiej niestety długo byłam jej pacjentką i potem musiałam poprawiać u jednej pani na Barankach niestety nie pamiętam nazwiska (jej gabinet po prawej stronie jak się jedzie główną ulicą J.P.) Odpowiedz Link Zgłoś
desi45 Re: Dentysta 06.01.06, 13:53 Ok.... z tego co zrozumialam to do jednego mam zrobic zastrzyk znieczulajacy, do innego mam wiercic, a do jeszcze innego zaplabowac....hahahahaah. dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dentysta 06.01.06, 14:10 Zapomniałaś dodać, że do jeszcze innego iść z wędką pod pachą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
desi45 Re: Dentysta 06.01.06, 14:13 Ahahahhaha......ops, zapomnialam rownie i o zlotej raczce pani dentystki...... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dentysta 06.01.06, 14:38 Ta dyskusja mi podsuwa pomysł zorganizowania gabinetu w postaci taśmy produkcyjnej. Pacjent przesuwa się na fotelu wzdłuż stanowisk. Najpierw przez znieczulacza, potem bormajstra, następnie sekcja wypełniaczy: chlapacz i szpachlownik. Potem suszarnia i stanowisko obróbki końcowej. Na końcu kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
desi45 Re: Dentysta 06.01.06, 14:58 ahhahahahaahhaahhaha...... niezly pomysl. A komu placi sie?....soltysowi miasta? ahhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
desi45 Re: Dentysta 06.01.06, 15:03 Ops...kiedys nazywano SOLTYSEM, teraz moze PREZYDENTEM miasta. Pytanie...ile macie mniej wiecej lat na Waszym forum?. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dentysta 06.01.06, 15:16 Zasadniczo tyle samo co poza forum. Przynajmniej jeśli o mnie chodzi, bo jak inni, to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dentysta 06.01.06, 15:35 No to kto jeszcze ma tyle samo lat na forum co poza nim ręka do góry! Dziwnie się będę czuł, jak się okaże, że tylko ja tak mam... Niepokoją mnie rzadkie przypadłości. Odpowiedz Link Zgłoś
desi45 Re: Dentysta 06.01.06, 15:45 PORCA MIZERIA.... JA MAM.... :( 47 ..AHAHA. ALE WYGLADAM NA 37 ;).AHAHAHAH. NIE WAZNE ILE SIE MA....A NA ILE SIE CZUJE. Odpowiedz Link Zgłoś