03.01.06, 13:42
Wtym roku latem mam zamiar przyjechac do Polski-Elku. Pytanie....znacie
najlepszego dentyste w Elku?.Wiem ze ceny w Polsce sa nizsze od tych we
Wloszech. Dzieki.
Obserwuj wątek
    • ralston Re: Dentysta 03.01.06, 14:34
      Czy w Ełku przyjmuje jeszcze dr Barbara Bara?
      • karolinka251 Re: Dentysta 03.01.06, 16:10
        ralston napisał:

> Czy w Ełku przyjmuje jeszcze dr Barbara Bara?
        tak przyjmuje. tylko ja nie mam z nia najlepszych doswiadczen. odkąd zrobila
        sobie renome, przestala sie starac. Robi wszystko "na sztukę" Ja polecam pania
        Oszmian lub Przekop
        • ralston Re: Dentysta 03.01.06, 16:22
          Może i robi na "sztukę" ale prawdziwa sztuka to połączenie imienia z
          nazwiskiem - jak to brzmi! barbarabara!
          • manio15 Re: Dentysta 03.01.06, 20:08
            w kwestii usług stomatologicznych , jako zasłuzony i genetycznie obciążony
            marnymi zębami pacjent, uważam że absolutnie wybitnym fachowcem jest p.
            Eugeniusz Grygoruk ( gabinet przy Wojska Polskiego koło wieży cisnień).
            Kompetentny, prezyzyjny i sympatyczny (choć kiedy trzeba sadysta-dentysta).
            Wspomnina Barbarabra (brr) jest niezastąpiona w pozbyciu się kompletnych
            wraków, natomiast leczenia nie polecam. Pan Grygoruk leczy swoje ząbki u pani
            Baki na ul.Kilińskiego to dedukuję , że również jest godna polecenia.

uzębiony (bez niezaleczonych ubytków) manio
            • mobb Re: Dentysta 03.01.06, 22:35
              oj Manio, nie wiem czy Sherlock by tak łatwo dedukował, nie sprawdziwszy innych
              watków
              Może Pana G. łączą jakieś inne pasje z Panią B. a zęby se przy okazji zakleja ?
              Np. wędkują razem, a w między braniami borują ręczną wiertareczką.

> Pan Grygoruk leczy swoje ząbki u pani
              > Baki na ul.Kilińskiego to dedukuję , że również jest godna polecenia.
              >
              • ralston Re: Dentysta 04.01.06, 09:18
                Zgadza się. Następnym razem należy wyśledzić, czy idąc z wizytą do Pani B. nie
                niesie czasem pod pachą wędki lub wiertarki ręcznej.
                • manio15 Re: Dentysta 04.01.06, 22:13
                  ralston napisał:

> Zgadza się. Następnym razem należy wyśledzić, czy idąc z wizytą do Pani B.
                  nie
                  > niesie czasem pod pachą wędki lub wiertarki ręcznej.

właśnie , właśnie braknie mi takich właśnie dialogów , chyba zacznę (?)żałować
                  że nie ma już z nami jednego zupełnie odjechanego, który jednak często
                  inspirował zabawne wypowiedzi. Dość sztywniactwa ! Trochę dystansu do garbu
                  jaki każdy musi nosić!
    • magdagg2 Re: Dentysta 05.01.06, 01:13
      moze pani dr Rejewska.przyjmuje na barankach.ja ją polecam :)
    • mal20 Re: Dentysta 05.01.06, 21:31
      ja natomiast odradzam partaczke Trusiewicz przyjmuje na Barankach,
      Boże czemuś mnie nie palnął w łeb jak do niej szłam, nie musiałabym teraz leczyć
      leczonych już zębów
      • wilaa Re: Dentysta 06.01.06, 11:10
        A ja na pewno nie polecam p. Wróbel przyjmuje na Gdańskiej niestety długo byłam
        jej pacjentką i potem musiałam poprawiać u jednej pani na Barankach niestety
        nie pamiętam nazwiska (jej gabinet po prawej stronie jak się jedzie główną
        ulicą J.P.)
        • desi45 Re: Dentysta 06.01.06, 13:53
          Ok.... z tego co zrozumialam to do jednego mam zrobic zastrzyk znieczulajacy,
          do innego mam wiercic, a do jeszcze innego zaplabowac....hahahahaah.
          dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
          • ralston Re: Dentysta 06.01.06, 14:10
            Zapomniałaś dodać, że do jeszcze innego iść z wędką pod pachą ;)
            • desi45 Re: Dentysta 06.01.06, 14:13
              Ahahahhaha......ops, zapomnialam rownie i o zlotej raczce pani dentystki......
              • ralston Re: Dentysta 06.01.06, 14:38
                Ta dyskusja mi podsuwa pomysł zorganizowania gabinetu w postaci taśmy
                produkcyjnej. Pacjent przesuwa się na fotelu wzdłuż stanowisk. Najpierw przez
                znieczulacza, potem bormajstra, następnie sekcja wypełniaczy: chlapacz i
                szpachlownik. Potem suszarnia i stanowisko obróbki końcowej. Na końcu kasa.
                • desi45 Re: Dentysta 06.01.06, 14:58
                  ahhahahahaahhaahhaha...... niezly pomysl. A komu placi sie?....soltysowi
                  miasta? ahhahahahaha
                  • desi45 Re: Dentysta 06.01.06, 15:03
                    Ops...kiedys nazywano SOLTYSEM, teraz moze PREZYDENTEM miasta.
                    Pytanie...ile macie mniej wiecej lat na Waszym forum?.
                    • ralston Re: Dentysta 06.01.06, 15:16
                      Zasadniczo tyle samo co poza forum. Przynajmniej jeśli o mnie chodzi, bo jak
                      inni, to nie wiem...
                      • ralston Re: Dentysta 06.01.06, 15:35
                        No to kto jeszcze ma tyle samo lat na forum co poza nim ręka do góry!
                        Dziwnie się będę czuł, jak się okaże, że tylko ja tak mam...
                        Niepokoją mnie rzadkie przypadłości.
                        • desi45 Re: Dentysta 06.01.06, 15:45
                          PORCA MIZERIA.... JA MAM.... :( 47 ..AHAHA. ALE WYGLADAM NA 37 ;).AHAHAHAH.
                          NIE WAZNE ILE SIE MA....A NA ILE SIE CZUJE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka