Dodaj do ulubionych

Kiedy urodzi sie maly prezydent?

IP: *.proxy.aol.com 24.01.03, 20:36
Czy ktos moze wie kiedy urodzi sie maly prezydent? Edyte Gorniak widzialem w
listopadzie w NY na Wyborach Miss Polonia America 2003. Spiewala w przerwach
kiedy naradzalo sie jury. Nie bylo jeszcze widac, ze jest w ciazy. Byla
natomiast bardzo nerwowa i doszlo do malego incydentu. Otoz kiedy po wystepie
przechodzila przez sale pewieb facet zrobil jej zdjecie, a ona wyrwala jemu z
reki aparat i zaczela krzyczec, ze ona nie zyczy sobie, zeby on mial jej
zdjecie, ze powinien spytac przed zrobieniem zdjecia czy ona zgadza sie na
to. Zbiegla sie ochrona, bo mysleli, ze ktos zaczepil piosenkarkie. Ale kiedy
okazalo sie sie, jakis jej fan zrobil jej zdjecie byli zdziwieni pasywnoscia
artystki. Artystka nie chciala oddac aparatu fotograficznego swojemu fanowi.
Wlasciciel aparatu powiedzial, ze jesli ona mu nie odda aparatu to nie niech
zaplaci za niego bo on wezwie policje i oskarzy ja o kradziez. Stanelo na
tym, ze artystka oddala mu aparat, pod warunkiem , ze wyciagnie film z
aparatu przy niej i jej odda. Tak tez sie stalo. Wszyscy nie wiedzieli skad
taka duma i pycha w zwyklej piosenkarce. Nikt jeszcze wtedy nie wiedzial, ze
to prezydentowa.....

Pozdrawiam
Adam
Obserwuj wątek
    • Gość: julita Re: Kiedy urodzi sie maly prezydent? IP: *.6.252.64.snet.net 24.01.03, 21:45
      kto to jest Edyta Gorniak????
      • Gość: Adam Re: Kiedy urodzi sie maly prezydent? do Julity IP: *.proxy.aol.com 25.01.03, 03:09
        Gość portalu: julita napisał(a):

> kto to jest Edyta Gorniak????

Edyta Gorniak to popularna piosenkarka w Polsce. Krazyly o niej w prasie
        brukowej legendy na temat jej romansu z Prezydentem Polski i to, ze jest z nim
        w ciazy. Prezydent Kwasniewski oficjalnie zdementowal to. Jak jest naprawde
        tego nikt nie wie.
        Widzialem ja z bliska w listpadzie ta Edyte Gorniak to nic ciekawego. Jedynie
        glos ma dosyc ladny.

Pozdrawiam
        Adam
        • Gość: julita Re: Kiedy urodzi sie maly prezydent? do Adama. IP: *.6.252.64.snet.net 25.01.03, 13:49
          Adam, dziekuje za odpowiedz. fajnie ze Kwasniewski ma frajda a la President
          Clinton :) i dobrze ze to robi (?) po cichu.........poszukam jej zdjecia na
          internecie....to zobacze jaka to krolewna, :) pozdrawiam Cie bardzo serdecznie
          i ciesze sie ze poznalam Ciebie tutaj..............

fajnie tez od Ciebie uslyszec bo ja zawsze mile czytam Twoje wypowiedzi na tym
          smiesznym Forum. a jeszcze jedno, prosze Cie, nic sobie nie rob z tych
          komentarzy moni, czy tych innych zlosliwych formuowiczow, co to tylko na filmie
          czy we snie widza NYC, hehe........zyczliwa Tobie zawsze Julita.
          • Gość: julita Re: Kiedy urodzi sie maly prezydent? do Adama. IP: *.6.252.64.snet.net 25.01.03, 14:04
            oj, ona jest ladna brunetka, very sexy i mloda jeszcze (30 tylko(!) lat. moim
            zdaniem, ma niepospolita urode. znalazlam duzo jej zdjec. ma duzy chyba(?)
            talent, bo dostala kilka nagrod. ale, mysle ze nie wyglada jak typowa Polka
            moze bardziej jak Wloszka czy Hiszpanka? moze ona nie w Twoim typie?
            hehe........Adas, sluchaj, mysle ze ona jak na polskie warunki jest ciekawa
            piosenkarka. powiedz mi kiedy znowu bedzie w NYC wystepowala w jakims polskim
            klubie, to posatram sie ja zobaczyc, :)
            • Gość: julita Re: Kiedy urodzi sie maly prezydent? do Adama. IP: *.6.252.64.snet.net 25.01.03, 14:07
              znalazlam:

Edyta Gorniak at the
              Copernicus Center
              Chicago, Illinios
              February
              26th & 27th, 2000

but, 2000, hehe, a co ona robi w 2003?? kiedy znowu bedzie w USA?
    • mobb Re: Kiedy nie samym odkurzaczem człowiek żyje 24.01.03, 23:18
      Adam,

Od czasu do czasu, kiedy wyłączasz odkurzacz żeby dać mu odetchnąć, daj też
      sobie chwilę relaksu. Możesz wtedy dla przypomnienia rzucić oko w słownik
      języka polskiego, bo chyba już nieco tracisz orientację.
      Słowo "pasywność" nijak do tej historii nie pasuje...

Gość portalu: Adam napisał(a):
      Ale kiedy
      > okazalo sie sie, jakis jej fan zrobil jej zdjecie byli zdziwieni pasywnoscia
      > artystki. Artystka nie chciala oddac aparatu fotograficznego swojemu fanowi.
      • Gość: Adam Re: Kiedy nie samym odkurzaczem do mobb IP: *.proxy.aol.com 25.01.03, 03:12
        mobb

Ty dalej bredzisz. Zima nawet Ciebie nie orzezwila taki jestes zawiany.
        Prosze mnie wiecej nie absorbowac. Nie zycze sobie tego.
        Czep sie manio to twoj poziom

Adam
        • Gość: monia Re: Kiedy nie samym odkurzaczem do mobb IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 25.01.03, 04:48
          na szczescie nawet tu mamy demokracje i kazdy ma prawo do wyrazania swoich
          opinii, nawet jesli ci sie to nie podoba adamie.
          • Gość: Adam Re: do moni IP: *.proxy.aol.com 25.01.03, 07:47
            Gość portalu: monia napisał(a):

> na szczescie nawet tu mamy demokracje i kazdy ma prawo do wyrazania swoich
            > opinii, nawet jesli ci sie to nie podoba adamie.

Czy stosowanie wyzwisk przez twoich przyjaciol jak np. amerykanskie upiory
            uwazasz za demokratyczne wyrazanie opinii czy chamstwo??? Mysl co piszesz
            kobieto bo osmieszasz sie tylko.
            Widac nie rozumiesz co to demokracja i na czym polega. Dlatego w Polsce zamiast
            demokracji macie to co jest.

Adam
            • Gość: asiia Adaś, nie czytaj brukowców, czytaj "Nie" IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 11:26
              Co mamy, to mamy, ale w głowach to jakoś lepiej mamy poukładane.
              Edyta Górniak jest śliczna i śpiewa przecudnie.Jak może Ci się nie podobać?
              Adam, Ty na pewno jesteś facetem? Plotkujesz jak stara przekupka!
              Znam Twój styl, ale znów tak wyskoczyłeś, że określenie "amerykańskie upiory"
              wydaje się bardzo łagodne. Jak już musisz czytać te brukowce, to zostaw te
              wiadomości sobie. Dotąd plotek o romansie Edyty nie słyszałam i wolałabym żyć w
              tej słodkiej nieświadomości. Zaglądam na forum, a tu fe! takie sensacje!!
              Asiia
              • Gość: julita Re: Adaś, nie czytaj brukowców, czytaj 'Nie' IP: *.6.252.64.snet.net 25.01.03, 14:10
                Asiia pisze:

wolałabym żyć w
                tej słodkiej nieświadomości.

tak, to wiele tlumaczy, :)
                • Gość: manio Re: Adaś, nie czytaj brukowców, czytaj 'Nie' IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 23:20
                  dyskusja o "amerykaNskich" rewelacjach Adasia-sprzątasia to jak grzebanie sie w
                  zbiorniku na śmieci ( w odkurzaczu). To zwykły psychol , którego najbardziej
                  podnieca absorbowanie forum swoją własną osobą. Pieni się, obrzuca wszystkich
                  najgorszymi epitetami a zaraz potem zachowuje sie jakby to nie on. No i do tego
                  to rozmnożenie osobowości ! Oczywiście również proszę nie indagować mnie i nie
                  używać mojego szacownego nicka w swoich gównianych, psychodylicznych i pełnych
                  piany postach.

pozdrawiam z Ełku

manio
                  • Gość: Adam Re: Adaś, nie czytaj brukowców, do manio IP: *.proxy.aol.com 27.01.03, 08:24
                    Prosilem Ciebie zebys mnie wiecej nie absorbowal. Ty jednak nie rozumiesz i
                    zawsze jak zdejmiesz kaganiec to zaczynasz gryzc. Czy byles szczepiony? W
                    czerwony ogolniaku w kiblu za duzo nawachales sie smrodu i padlo tobie na mozg.
                    czy ty masz mozg? Chyba odkurzacz masz w glowie.
                    Nie zycze sobie zadnych pozdrowien od Ciebie i postow kierowanych do mnie.
                    Pozdrawiaj sobie mobb czy monie, a odczep sie od porzadnych ludzi kanciarzu
                    jeden.
                    Adam
            • Gość: monia Re: do adama IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 27.01.03, 02:52
              sam zastanow sie czlowieku nad trescia swoich postow a potem stawiaj zarzuty
              innym
              • Gość: Adam Re: do monii IP: *.proxy.aol.com 27.01.03, 08:28
                monia proponuje, zebys wstapila do druzyny manio vel mobb. On zbiera takie
                przypadki jak twoj.

Adam
                • Gość: manio Re: do monii IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 16:27

> monia proponuje, zebys wstapila do druzyny manio vel mobb. On zbiera takie
                  > przypadki jak twoj.
                  >

Adasiu pozwól ,że przypomnę ,że to ty uporczywie mi ubliżasz i uzywasz mojego
                  nicka na daremno. Twoja wysoka "amerykaNska" kultura , niezwykłe wprost
                  wykształcenie i ogólne wyrobienie robią piorunujące wrażenie na wszystkich
                  furumowuczach. Tworzysz zatem elitarny jednoosobowy klub i niech tak zostanie.
                  Nie ubliżaj mi i nie wyzywaj bo dajesz tym nie najlepsze swiadectwo sobie i
                  swojej mamie , która włozyła wiele trudu w twoje wychowanie (jak widać z
                  treści twoich postów - w dużej częsci był to trud daremny)

Monię i wszystkich ludzi dobrej woli zapraszam do klubu ludzi pospolitych i
                  pogodnych, którzy nie mają wrogów a tylko serdecznych przyjaciół i którzy
                  ocziwiście uwielbiają odkurzacze !

A ciebie Adamie zgodnie z Twoja wolą nie indaguję, nie piszę tego postu do
                  ciebie , nie życzę ci niczego i nic od ciebie nie chcę. I mówiąc po prostu :
                  pocałuj mnie z łaski swojej w dupę. nie czytaj nigdy więcej moich postów co
                  zapewni ci pełen komfort psychiczny w myśl zasady : czego oko nie widzi ...

pozdrawiam forumowiczów

zawsze pogodny i pełen wewnętrznego spokoju - manio

• Gość: Adam Re. A jednak piszesz i to "z kulturka" do manio IP: *.proxy.aol.com 27.01.03, 21:28
                    Gość portalu: manio napisał(a):

> A ciebie Adamie zgodnie z Twoja wolą nie indaguję, nie piszę tego postu do
                    > ciebie , nie życzę ci niczego i nic od ciebie nie chcę. I mówiąc po prostu :
                    > pocałuj mnie z łaski swojej w dupę. nie czytaj nigdy więcej moich postów co
                    > zapewni ci pełen komfort psychiczny w myśl zasady : czego oko nie widzi ...
                    >
                    > pozdrawiam forumowiczów
                    >
                    > zawsze pogodny i pełen wewnętrznego spokoju - manio

Powyzej przyklad kulturalnych postow pewnego elczanina, ktory wabi sie manio.
                    Calujecie sie tam czesto w dupe?

A ty manio czep sie lepiej swojej zony, dziecka i psa, bo i oni od ciebie
                    uciekna tak jak ci ludzie ktorych wykorzystujesz i nacinasz.

Adam
                • Gość: manio Re: do monii IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 16:31

> monia proponuje, zebys wstapila do druzyny manio vel mobb. On zbiera takie
                  > przypadki jak twoj.
                  >
                  > Adam

no w przeciwieństwie do A z USA mam tylko jedną furumową osobowiść , jestem
                  więc tylko manio . podobnie jak mobb to mobb. Wszelka zbieżnośc poglądów jest
                  zupełnie przypadkowa a wynika jedynie z podobnego postrzegania świata.

manio vel manio
                  • luego ludzie, ze tez Wam sie chce 27.01.03, 16:43
                    :)
                    Mi by sie nie chcialo
                    • Gość: szczurens Re: ludzie, ze tez Wam sie chce IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 23:38
                      LU: może i tak ale pamiętaj że " ...mądry głupiemu ustępuje, ale co gdy głupi
                      się z tego nie raduje..."(Staszewski) Głupocie nie można pobłażać bo się
                      rozpleni na forum jak narodowy socjalizm w Reichu w latach 30-tych.
                      Adam jest jak Hitler, wszysko wie najlepiej i na szczęście dla nas matołów
                      niesie swój kaganek oświaty między motłoch. Biada temu kto się z nim nie zgodzi:

"....Ty jednak nie rozumiesz i zawsze jak zdejmiesz kaganiec to zaczynasz
                      gryzc. Czy byles szczepiony? W czerwony ogolniaku w kiblu za duzo nawachales
                      sie smrodu i padlo tobie na mozg. czy ty masz mozg? Chyba odkurzacz masz w
                      glowie...."
                      tak prawi wykształcony w USA inteligent i jeszcze trochę:

" ...kanciarzu jeden..."
                      no i nie moge sobie najlepszego kawałka odmówić:

" A ty manio czep sie lepiej swojej zony, dziecka i psa, bo i oni od ciebie
                      uciekna tak jak ci ludzie ktorych wykorzystujesz i nacinasz..."

Dzięki Adamowi wiemy że manio ma psa i jest przypuszczalnie przedsiębiorcą
                      wyzyskującym innych, prawdopodobnie pracowników i kooperantów. Adam zapomniał
                      dodać że manio prawdopodobnie jest Żydem, co podpada już wspaniale pod
                      nazistowską ideologię. No Adamie-Hitlerku powiedz nam co można z Nim
                      zrobić????????

• Gość: manio Re: ludzie, ze tez Wam sie chce IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 09:16
                        Gość portalu: szczurens napisał(a):

> LU: może i tak ale pamiętaj że " ...mądry głupiemu ustępuje, ale co gdy głupi
                        > się z tego nie raduje..."(Staszewski) Głupocie nie można pobłażać bo się
                        > rozpleni na forum jak narodowy socjalizm w Reichu w latach 30-tych.
                        > Adam jest jak Hitler, wszysko wie najlepiej i na szczęście dla nas matołów
                        > niesie swój kaganek oświaty między motłoch. Biada temu kto się z nim nie
                        zgodzi
                        > :
                        >
                        > "....Ty jednak nie rozumiesz i zawsze jak zdejmiesz kaganiec to zaczynasz
                        > gryzc. Czy byles szczepiony? W czerwony ogolniaku w kiblu za duzo nawachales
                        > sie smrodu i padlo tobie na mozg. czy ty masz mozg? Chyba odkurzacz masz w
                        > glowie...."
                        > tak prawi wykształcony w USA inteligent i jeszcze trochę:
                        >
                        > " ...kanciarzu jeden..."
                        > no i nie moge sobie najlepszego kawałka odmówić:
                        >
                        > " A ty manio czep sie lepiej swojej zony, dziecka i psa, bo i oni od ciebie
                        > uciekna tak jak ci ludzie ktorych wykorzystujesz i nacinasz..."
                        >
                        > Dzięki Adamowi wiemy że manio ma psa i jest przypuszczalnie przedsiębiorcą
                        > wyzyskującym innych, prawdopodobnie pracowników i kooperantów. Adam zapomniał
                        > dodać że manio prawdopodobnie jest Żydem, co podpada już wspaniale pod
                        > nazistowską ideologię. No Adamie-Hitlerku powiedz nam co można z Nim
                        > zrobić????????
                        >
                        zawsze żałuję postów wysłanych do Adama , ale głupota i nuda czasem biorą górę.
                        Oczywiście jestem Żydem-kapitalistą , mam garbatą i wredną żonę, kupę
                        rozwrzeszczanych dzieciaków oraz sforę kundli ( zresztą bardzo lubie wszystkie
                        zwierzęta - całkiem jak nie Żyd).Jestem wredny i wyzyskuję wszystko i kantuję
                        wszystkich w celu powiększania swojego zawsze za małego kapitału. Mam rude
                        włosy , haczykowaty nos i kutasa jak korkociąg. Śmierdzę czosnkiem .
                        Ten odkurzacz zamiast mózgu to jedyny zabawny element, który świadczy o
                        celności wcześniejszych postów mobba !

Jednak to chyba Lu ma rację : pewien Żyd powiedział że rad nie należy udzielać
                        bo głupi i tak robi po swojemu a mądry wie co robić.
                        Tak więc dajmy sobie siana.

pozdrowienia z deszczowego Ełku
                        • adriana7 Re: Manio ktory ma kutasa jak korkociag 28.01.03, 09:33

> Oczywiście jestem Żydem-kapitalistą , mam garbatą i wredną żonę, kupę
                          > rozwrzeszczanych dzieciaków oraz sforę kundli ( zresztą bardzo lubie
                          wszystkie
                          > zwierzęta - całkiem jak nie Żyd).Jestem wredny i wyzyskuję wszystko i kantuję
                          > wszystkich w celu powiększania swojego zawsze za małego kapitału. Mam rude
                          > włosy , haczykowaty nos i kutasa jak korkociąg. Śmierdzę czosnkiem .
                          > Ten odkurzacz zamiast mózgu to jedyny zabawny element, który świadczy o
                          > celności wcześniejszych postów mobba !

marian czy manio za duzo sobie pozwalasz. Mnie nie interesuje jakiego ty masz
                          kutasa. Nie jestem twoja partnerka seksualna. Nikogo na forum nie interesuje
                          twoj smierdzacy kutas. Tym zdaniem obraziles wsystkich na forum i powinienes
                          wszystkich za to przeprosic jesli masz choc troche kultury bo inaczej naprawde
                          pozostaniesz kutasem.
                          Adriana
                          • Gość: julita Re: Manio ktory ma kutasa jak korkociag IP: *.8.252.64.snet.net 28.01.03, 14:03
                            hahahhahahahahaahaahahaa. :) bez komentarza, hehe, JULITA.

adriana7 napisała:

> Gość portalu: manio napisał(a):
                            >
                            >
                            > > Oczywiście jestem Żydem-kapitalistą , mam garbatą i wredną żonę, kupę
                            > > rozwrzeszczanych dzieciaków oraz sforę kundli ( zresztą bardzo lubie
                            > wszystkie
                            > > zwierzęta - całkiem jak nie Żyd).Jestem wredny i wyzyskuję wszystko i kant
                            > uję
                            > > wszystkich w celu powiększania swojego zawsze za małego kapitału. Mam rude
                            >
                            > > włosy , haczykowaty nos i kutasa jak korkociąg. Śmierdzę czosnkiem .
                            > > Ten odkurzacz zamiast mózgu to jedyny zabawny element, który świadczy o
                            > > celności wcześniejszych postów mobba !
                            >
                            > marian czy manio za duzo sobie pozwalasz. Mnie nie interesuje jakiego ty masz
                            > kutasa. Nie jestem twoja partnerka seksualna. Nikogo na forum nie interesuje
                            > twoj smierdzacy kutas. Tym zdaniem obraziles wsystkich na forum i powinienes
                            > wszystkich za to przeprosic jesli masz choc troche kultury bo inaczej
                            naprawde
                            > pozostaniesz kutasem.
                            > Adriana
                          • _jola Re: Manio ktory ma ****** jak korkociag 28.01.03, 23:22
                            Schodzisz poniżej pewnego poziomu!
                            Ostrzegam, bo ja za coś podobnego zapłaciłam straszną cenę.
                            Na tym forum.
                            Zostałam swego czasu odsunięta poza nawias.
                            "Nikt mnie nie lubił"
                            Do tej pory zauważam jeszcze złośliwe przebłyski ostracyzmu.
                            Tylko Adam mnie lubi.
                            Więc i ja jego.
                            W myśl zasady, że człowiek lubi tych, którzy go lubią.
                            Tak jest przyjemniej.
                            Czyli, nie warto chamieć, żeby dorównać do tego "towarzystwa".
                            Tylko "siła argumentów" i "siła spokoju". Tak jak Stary!
                            • Gość: Adam Re: do Joli IP: *.proxy.aol.com 29.01.03, 09:18
                              Jak to milo znowu spotkac ciebie Jolunia na forum. Pamietam twoje interesujace
                              posty, ktore mnie bardzo ciekawily. Podczas twojej nieobecnosci nikt z tej fali
                              na forum nie potrafil napisac czegos ciekawego.
                              Dziekuje za mile slowa. Obawiam sie jednak, ze i Ty zostaniesz nazwana Adamem
                              przez ludzi o chorej wyobrazni. Kazdego tutaj tak nazywaja kto ze mna normalnie
                              rozmawia.

pozdrawiam i zycze przyjemnego dnia.

Adam
                              • Gość: Lapusz Re: do Joli IP: *.crowley.pl 29.01.03, 09:27
                                Uważajcie: tak naprawdę Adam to Adriana ze Szwecji, przez cały ten czas kobieta
                                podszywała się i stworzyła niepowtarzalne forumowe istnienie. Serdeczna prośba
                                do Adama: podaj brachu dokładną nazwę instytucji, w której pracujesz.
                    • mobb Re: ludzie, ze tez Wam sie chce 28.01.03, 00:48
                      Coś Ty, Lu !
                      Przecież to jest jak film sensacyjny.
                      Bardzo żałuję, bo widzę że straciłem przez swoją nieobecność kilka odcinków.
                      Adam jest jak Rocky, zbiera ciosy, puchnie, ale miota się dalej...

A swoją drogą - jak skończyła się saga pt. "Rocky" - czy on kiedykolwiek w
                      końcu przegrał ?
                    • Gość: manio Re: ludzie, ze tez Wam sie chce IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 08:56
                      luego napisała:

> :)
                      > Mi by sie nie chcialo

chce? nie chce? deszcz pada to nie bardzo jest co robić. W zoo nie wolno
                      drażnic małp.
                      Rozumiem lu Twoją niechęć choćby po obleśnych całusach jakie nasz ulubieniec
                      wysyłał do ciebie występując w swojej głównej osobowości.
                      Poza wszystkim trochę to ożywiło forum , szkoda że z takim fetorem.
                      • adriana7 Re: ludzie, ze tez Wam sie chce 28.01.03, 09:17

> luego napisała:
                        >
                        > > :)
                        > > Mi by sie nie chcialo
                        >
                        > chce? nie chce? deszcz pada to nie bardzo jest co robić. W zoo nie wolno
                        > drażnic małp.
                        > Rozumiem lu Twoją niechęć choćby po obleśnych całusach jakie nasz ulubieniec
                        > wysyłał do ciebie występując w swojej głównej osobowości.
                        > Poza wszystkim trochę to ożywiło forum , szkoda że z takim fetorem.

marian, fetor to ty robisz i to z samego rana. Wez cos na wstrzymanie bo
                        zaczynasz cuchnac. Temat postu dotyczy prezydenta i Gorniakowej, a ty
                        opowiadasz jak zaczynasz robic w spodnie.

Adriana
        • mobb Re: Kiedy nie samym odkurzaczem do Szefa Sekcji 28.01.03, 00:35
          Drogi Manago,

Obiecuję, że przestanę Ciebie strofować, jak tylko wróci Tobie rozum.
          Niestety, nie dostarczasz żadnych przesłanek, aby miało nastąpić to wkrótce.

Z Wyrazami Uwielbienia,
          mobb

PS. Czytałeś juz słownik ? Wiesz już co to pasywność ? Jedno ze znaczeń tego
          słowa chętnie wykorzystasz w swoich smutnych para-seksualnych postach
          podpisywanych WieśkiemT
    • Gość: Stary Re: Kiedy urodzi sie maly prezydent? IP: proxy:* / *.fan-tex.com.pl 29.01.03, 21:18

> Czy ktos moze wie kiedy urodzi sie maly prezydent? Edyte Gorniak widzialem w
      > listopadzie w NY na Wyborach Miss Polonia America 2003. Spiewala w przerwach
      > kiedy naradzalo sie jury. Nie bylo jeszcze widac, ze jest w ciazy.
      > .......taka duma i pycha w zwyklej piosenkarce.Nikt jeszcze wtedy nie
      wiedzial, ze to prezydentowa.....
      > Pozdrawiam
      > Adam

Adamie,
      To jest Twój tekst "literacki" a nie cytat z jakiegoś brukowca.
      Czy jesteś świadomy odpowiedzialności za niego?
      Piszesz o prezydencie RP, który ma uznanie w Europie i USA, a w kraju 75%
      poparcie. I to jest nasz prezydent, czy ktoś Go lubi czy nie.
      Obyczaje wśród dziennikarzy zeszły na psy ale nie nam brać z nich przykład.
      Być może w amerykańskiej, dziennikarskiej obyczajowości jest normą szukać
      sensacji w życiu swego prezydenta.(n.p. afera z panną Levinski).
      W przedwojennej Polsce nikt nie odważył się publicznie inaczej określić
      prezydenta jak PAN PREZYDENT R.P.- i tak powinno być i teraz.
      Pozdrawiam,
      Stary

• Gość: Stary Re: Kiedy urodzi sie maly prezydent? - do Adama IP: proxy:* / *.fan-tex.com.pl 29.01.03, 21:30
      P.S.
      Jeśli Cię interesuje dalszy ciąg perypetii Edyty Górniak,
      przypomniałem sobie, że w Tygodniku SOLIDARNOŚĆ, jest artykuł red. Semki
      o jej osobistych problemach ze znanym dziennikarzem telewizyjnym.
      Mój komentarz:
      Taki sztandarowy tygodnik i taka tematyka,
      (mam wszystkie egz. tego tygodnika od nr1 do ostatniego przed stanem wojennym)
      Taki znany dziennikarz red. Semka i taka tematyka!
      (znależć to można na www.onet.pl)
      Nawet i to zeszmaciło się.
      • Gość: Lapusz Re: Kiedy urodzi sie maly prezydent? - do Adama IP: *.crowley.pl 30.01.03, 08:54
        Tematyka rzeczywiście szmatława, ale red. Semka na pewno z przyjemnością uderza
        w TVP, gdy tylko nadarza się sposobność i ta chęć w tym przypadku przeważyła.
        Pomijając samo sedno intrygi, to jeżeli zabiegi red. Gembarowicza to prawda -
        to teraz będę miał polewkę jak tylko ujrzę go prowadzącego gościa jedynki.
      • Gość: Adam Re: Kiedy urodzi sie maly prezydent? - do Starego IP: *.proxy.aol.com 30.01.03, 09:10
        Nie wiem czy tytales moj inny post na ten temat w ktorym napisalem, ze
        Prezydent RP zdementowal pogloski prasy brukowej i ze nikt nie wie jak jest
        naprawde z ta sprawa.
        cytuje:
        "Edyta Gorniak to popularna piosenkarka w Polsce. Krazyly o niej w prasie
        brukowej legendy na temat jej romansu z Prezydentem Polski i to, ze jest z nim
        w ciazy. Prezydent Kwasniewski oficjalnie zdementowal to. Jak jest naprawde
        tego nikt nie wie".

Nie jestem przeciwnikiem Pana Prezydenta RP ani jego zwolennikiem. Nie
        glosowalem na niego. Musze jednak powiedziec, ze w przeciagu ostatnich 2 lat
        wykonal kilka madrych posuniec ktorymi zasluguje na szacunek.
        jesli chodzi o sprawe z Edyta Gorniak to znam ja z prasy brukowej i chcialem
        wiedziec co mysla o niej elccy forumowicze. Zamiast rzeczowej dyskusji posypaly
        sie personalne ataki na mnie.

Pozdrawiam
        Adam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka