Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog w Ełku

27.02.03, 17:01
dziewczyny (chyba że panowie znają to też proszę...) polećcie dobrego
ginekologa w Ełku- najlepiej, żeby miał usg no i umowę z kasa chorych ale
jak się okaże że takiego nie ma to proszę o namiary na prywatnych!!
z góry ślicznie dziekuję
Obserwuj wątek
    • wiesiekt Re: dobry ginekolog w Ełku 27.02.03, 19:43
      Dobry ginekolog to taki ktory goli, pierdoli, wiaze i usuwa ciaze.
      Czy takiego szukasz specjalisty:)))). Nie lepiej wypic litr jodyny albo
      posiedziec w goracej wodzie?

wiesiekt
      • Gość: monia Re: dobry ginekolog w Ełku IP: 68.72.173.* 27.02.03, 21:02
        wiesiek mowisz z wlasnego doswiadczenia?
      • Gość: julita Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.24.252.64.snet.net 27.02.03, 21:55
        wiesiekt napisał:

> Dobry ginekolog to taki ktory goli, pierdoli, wiaze i usuwa ciaze.
        > Czy takiego szukasz specjalisty:)))). Nie lepiej wypic litr jodyny albo
        > posiedziec w goracej wodzie?
        >
        > wiesiekt
        >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

wiesiek ile ty masz lat? jezeli nawet chodzi o aborcje to po co te zarty????
      • Gość: yen Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.uni.lodz.pl 07.03.03, 13:22

> przyjdz do mnie to cię wyskrobię

Pomyslec ze slowo ginekolog wywoluje jeszcze takie niezdrowe reakcje. Ostatni
        raz pamietam takie sytuacje w podstawowce, kiedy chlopcy ryczeli ze smiechu,
        jak zobaczyli tampon. Moze Wasze matki lub babki nie odwiedzaly ginekologa
        (wstyd, co sąsiedzi powiedzą!!), ale dzisiaj do tego lekarza chodzi sie po
        antykoncepcje, leczenie roznych kobiecych chorob, prowadzenie ciazy, itp. Nie
        mowie juz o profilaktyce antyrakowej. Chyba ze wolicie zeby bliskie Wam kobiety
        raczej mialy wycieta macice niz pozwolily sie badac lekarzowi. Ale was slowo
        macica na pewno bardzo smieszy. Mam nadzieje ze inni mezczyzni maja bardziej
        dojrzale podejscie
      • Gość: marek Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 11:47
        wiesiekt napisał:

>
        > wiesiekt

Szanowny Kolego!
        Bardzo jesteś dowcipny! Może kiedys będziesz miał córkę, która bedzie
        potrzebowała pomocy- wyślij ja do takiego własnie specjalisty, którego polecasz
        kolezance. Kup też wieksza ilość jodyny- wyleczysz ją zapewne swoją matkę,
        siostrę, żonę, przyjaciółkę i wymienioną wyżej córkę. Twoja matka powinna
        wstydzić się takiego syna. Ja też czasami wstydzą się, że jestem facetem i mam
        w swojej grupie takie osobniki jak Ty. Gdybyś podpisał się nazwiskiem- nigdy
        tego nie zrobisz- taki jesteś odważny- przyjechałbym do Ciebie i oberwałbyś po
        gębie.
        Forum zostało stworzone dla mądrych ludzi. Jezeli ktoś potrzebuje pomocy-
        właśnie na tym kanale powinien znależć radę, pomoc! A tu co? Kilkanaście
        obrzydliwych postów, które sa tylko dpo kosza. Bo jak mozna komuś polecić
        dobrego ginekologa , kiedy nie zna się jego nazwiska/ dr Alicja Rutkowska nie
        Rutkiewicz!!!!!!!!!/
        A o przerywaniu ciąży przez ginekologów to wiecie tyle, ile Boguś Linda o
        zabijaniu. Jezeli macie takie newsy kto taki proceder uprawia- pędem do
        prokuratora lub proboszcza- oni juz beda wiedzieli co zrobić.
        Pozdrawiam Marek Urbanowicz.
        • wiesiekt Re: dobry ginekolog w Ełku 09.03.03, 08:39
          Gość portalu: marek napisał(a):

> Szanowny Kolego!
          > Bardzo jesteś dowcipny! Może kiedys będziesz miał córkę, która bedzie
          > potrzebowała pomocy- wyślij ja do takiego własnie specjalisty, którego
          polecasz
          >
          > kolezance. Kup też wieksza ilość jodyny- wyleczysz ją zapewne swoją matkę,
          > siostrę, żonę, przyjaciółkę i wymienioną wyżej córkę. Twoja matka powinna
          > wstydzić się takiego syna. Ja też czasami wstydzą się, że jestem facetem i
          mam
          > w swojej grupie takie osobniki jak Ty. Gdybyś podpisał się nazwiskiem- nigdy
          > tego nie zrobisz- taki jesteś odważny- przyjechałbym do Ciebie i oberwałbyś
          po
          > gębie.

Czy czesto bijesz ludzi po gebie? Jestes spokojny facet wyjatkowo. Jaka grupe
          prowadzisz? Sam potrzebujesz wychowawcy. Moze jestes ginekologiem zabijajacy
          dzieci?
          Nikt nie kwestionuje potrzeby istnienia zawodu ginekologa we wspolczesnym
          swiecie. Dyskusji podlega tylko jedna z czynnosci ktora wykonuja. Jest nia
          aborcja. Nikt normalny nie bedzie popieral aborcji, zadna religia, zwiazek
          wyznaniowy czy nawet sekta. W niektorych panstwach nie wszyscy ginekolodzy
          wykonuja aborcje. Na przyklad w Stanach i Kanadzie aborcje wykonuje nie
          ginekolog, ale abortion doctor.

> Forum zostało stworzone dla mądrych ludzi. Jezeli ktoś potrzebuje pomocy-
          > właśnie na tym kanale powinien znależć radę, pomoc! A tu co? Kilkanaście
          > obrzydliwych postów, które sa tylko dpo kosza. Bo jak mozna komuś polecić
          > dobrego ginekologa , kiedy nie zna się jego nazwiska/ dr Alicja Rutkowska nie
          > Rutkiewicz!!!!!!!!!/
          > A o przerywaniu ciąży przez ginekologów to wiecie tyle, ile Boguś Linda o
          > zabijaniu. Jezeli macie takie newsy kto taki proceder uprawia- pędem do
          > prokuratora lub proboszcza- oni juz beda wiedzieli co zrobić.
          > Pozdrawiam Marek Urbanowicz.

Nikt nie bedzie bawil sie w donosiciela. Predzej czy pozniej wpadna wystarczy
          ze jakas kobieta umrze po skrobance.
          Proceder ten jest uprawiany, bo co druga kobieta jest conajmniej po jednej
          skrobance wliczajac mezatki. Dziewczyny nastolatki skrobia sie jak wpadna z
          chlopakiem. Mezatki skrobia sie bo nie chca miec za duzo dzieci. Stare panny bo
          wstydza sie miec panienskie dzieci. A ginekoladzy zbijaja na tym majatek i
          kupuja sobie wille i samochody.
          Nalezy wprowadzic edukacje antykoncepcyjna celem stosowania srodkow i metod
          antykoncepcyjnych chemicznych, mechanicznych i naturalnych nie powodujacych
          przerywania ciazy. Mamy XXI wiek i skalpel chirurgiczny nie moze byc
          najbardziej popularnym srodkiem antykoncepcyjnym
          wiesiekt czyli Wieslaw Topolski
          • Gość: yen Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.03.03, 14:05
            "Proceder ten jest uprawiany, bo co druga kobieta jest conajmniej po jednej
            skrobance wliczajac mezatki"
            Nie dziwie sie ze wypisujesz takie bzdury skoro opierasz swoje wywody na takiej
            statystyce. nie zazdroszcze Ci wychowania w srodowisku w ktorym slowo ginekolog
            automatycznie kojarzy sie ze skrobanka. przykre doswiadcznia maja kobiety w
            Twojej rodzinie.
          • Gość: julita Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.5.252.64.snet.net 09.03.03, 14:32
            wiesiekT napisal:
            Nalezy wprowadzic edukacje antykoncepcyjna celem stosowania srodkow i metod
            antykoncepcyjnych chemicznych, mechanicznych i naturalnych nie powodujacych
            przerywania ciazy. Mamy XXI wiek i skalpel chirurgiczny nie moze byc
            najbardziej popularnym srodkiem antykoncepcyjnym
            wiesiekt czyli Wieslaw Topolski
            _*()*^&^%^*%$%^#$##^%*&*)_)+_+

Panie Topolski, Pochwalam Twoje poglady!
            /jc

ps. to prawda ze w USA nie kazdy ginekolog robi skrobanki, :)
          • Gość: Marek Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 10:30
            wiesiekt napisał:

> Gość portalu: marek napisał(a):
            >
            > > Szanowny Kolego!
            > > Bardzo jesteś dowcipny! Może kiedys będziesz miał córkę, która bedzie
            > > potrzebowała pomocy- wyślij ja do takiego własnie specjalisty, którego
            > polecasz
            > >
            > > kolezance. Kup też wieksza ilość jodyny- wyleczysz ją zapewne swoją matkę,
            >
            > > siostrę, żonę, przyjaciółkę i wymienioną wyżej córkę. Twoja matka powinna
            > > wstydzić się takiego syna. Ja też czasami wstydzą się, że jestem facetem i
            >
            > mam
            > > w swojej grupie takie osobniki jak Ty. Gdybyś podpisał się nazwiskiem- nig
            > dy
            > > tego nie zrobisz- taki jesteś odważny- przyjechałbym do Ciebie i oberwałby
            > ś
            > po
            > > gębie.
            >
            > Czy czesto bijesz ludzi po gebie? Jestes spokojny facet wyjatkowo. Jaka grupe
            > prowadzisz? Sam potrzebujesz wychowawcy. Moze jestes ginekologiem zabijajacy
            > dzieci?
            > Nikt nie kwestionuje potrzeby istnienia zawodu ginekologa we wspolczesnym
            > swiecie. Dyskusji podlega tylko jedna z czynnosci ktora wykonuja. Jest nia
            > aborcja. Nikt normalny nie bedzie popieral aborcji, zadna religia, zwiazek
            > wyznaniowy czy nawet sekta. W niektorych panstwach nie wszyscy ginekolodzy
            > wykonuja aborcje. Na przyklad w Stanach i Kanadzie aborcje wykonuje nie
            > ginekolog, ale abortion doctor.
            >
            > > Forum zostało stworzone dla mądrych ludzi. Jezeli ktoś potrzebuje pomocy-
            > > właśnie na tym kanale powinien znależć radę, pomoc! A tu co? Kilkanaście
            > > obrzydliwych postów, które sa tylko dpo kosza. Bo jak mozna komuś polecić
            > > dobrego ginekologa , kiedy nie zna się jego nazwiska/ dr Alicja Rutkowska
            > nie
            > > Rutkiewicz!!!!!!!!!/
            > > A o przerywaniu ciąży przez ginekologów to wiecie tyle, ile Boguś Linda o
            > > zabijaniu. Jezeli macie takie newsy kto taki proceder uprawia- pędem do
            > > prokuratora lub proboszcza- oni juz beda wiedzieli co zrobić.
            > > Pozdrawiam Marek Urbanowicz.
            >
            > Nikt nie bedzie bawil sie w donosiciela. Predzej czy pozniej wpadna wystarczy
            > ze jakas kobieta umrze po skrobance.
            > Proceder ten jest uprawiany, bo co druga kobieta jest conajmniej po jednej
            > skrobance wliczajac mezatki. Dziewczyny nastolatki skrobia sie jak wpadna z
            > chlopakiem. Mezatki skrobia sie bo nie chca miec za duzo dzieci. Stare panny
            bo
            >
            > wstydza sie miec panienskie dzieci. A ginekoladzy zbijaja na tym majatek i
            > kupuja sobie wille i samochody.
            > Nalezy wprowadzic edukacje antykoncepcyjna celem stosowania srodkow i metod
            > antykoncepcyjnych chemicznych, mechanicznych i naturalnych nie powodujacych
            > przerywania ciazy. Mamy XXI wiek i skalpel chirurgiczny nie moze byc
            > najbardziej popularnym srodkiem antykoncepcyjnym
            > wiesiekt czyli Wieslaw Topolski

Jestem pod wrażeniem!!!!!!!!!!!!
            Skad masz takie dane dotyczące ilości przerywń ciąży???????????
            Statystycznie rzecz biorąc twoja matka, babka, siostra, może żona musiała już
            usunąć ciążę!
            Bronię ginekologów to prawda. Sam nie jestem lekarzem, pochodzodzę z lekarskiej
            rodziny. Znam środowisko służby zdrowia z Ełku i Białegostoku.
            Przeraża mnie tak błędne podejście do tematu. Może umówimy się w Białymstoku
            lub ja przyjadę do Ełku i zaprowadzę Ciebie na oddział, do kóregoś z gabinetów,
            lub tylko zaproponuję rozmowę z którymś z lekarzy.Stać Ciebie będzie na taki
            ruch? Myślę, że będziesz czerwienił się ogromnie.
            W Ameryce jest wogóle świetnie! To właśnie tam obecnie przebywa dr T.- nie
            podaje nazwiska- może się nawrócił, który w latach siedemdziesiątych usuwał w
            Ełku ciąże w sposób prawie przemysłowy. To właśnie on wyrobił w społeczeństwie
            takie zdanie o łatwości usunięcia ciąży. Cóż w każdym srodowisku trafia sie
            czarna owca. A teraz? ,,Ruskie już wyszli" jak powiedziano kiedys w sejmie i od
            czasów dr T minęło jakieś 25 lat. Naszym doktorom żyje sie super! Mają wille z
            basenami, auta których tak im zazdroscisz np:
            - dr Środek- stary opel
            - dr Kuna- polonez
            - dr Rutkowska- maluch
            itd.....
            Nauczono mnie, że pieniędzy nalezy pilnować- tyle,że swoich. Nie zaglądaj więc
            do kieszeni innych.
            Nie pisz chłopie o rzeczach, o których nie masz zielonego pojęcia- strasznie
            się kompromitujesz. Wzbudzasz zachwyt, orędując swoje poglady, tylko w
            srodowiskach koscielnych. Własnie wczoraj pod kosciołami babki z LPR po mszach
            namawiały do ,,nie" dla Unii Europejskiej. Brawo!!!!!!
            Stosuj więc naturalne metody antykoncepcyjne, a jak któraś z Twoich kobiet
            zajdzie w ciążę........... biegnij do ginekologa- dr Puciłowskiej, Rutkowskiej
            i czekaj- kiedy zaproponują aborcję- strasznie się zawiedziesz- nie dadzą Tobie
            satysakcji.
            Powiedz wtedy głośno: PRZEPRASZAM!

Marek
            • wiesiekt Re: dobry ginekolog w Ełku 11.03.03, 07:33
              Gość portalu: Marek napisał(a):

> Jestem pod wrażeniem!!!!!!!!!!!!
              > Skad masz takie dane dotyczące ilości przerywń ciąży???????????
              > Statystycznie rzecz biorąc twoja matka, babka, siostra, może żona musiała już
              > usunąć ciążę!
              > Bronię ginekologów to prawda. Sam nie jestem lekarzem, pochodzodzę z
              lekarskiej
              >
              > rodziny. Znam środowisko służby zdrowia z Ełku i Białegostoku.
              > Przeraża mnie tak błędne podejście do tematu. Może umówimy się w Białymstoku
              > lub ja przyjadę do Ełku i zaprowadzę Ciebie na oddział, do kóregoś z
              gabinetów,
              >
              > lub tylko zaproponuję rozmowę z którymś z lekarzy.Stać Ciebie będzie na taki
              > ruch? Myślę, że będziesz czerwienił się ogromnie.
              > W Ameryce jest wogóle świetnie! To właśnie tam obecnie przebywa dr T.- nie
              > podaje nazwiska- może się nawrócił, który w latach siedemdziesiątych usuwał w
              > Ełku ciąże w sposób prawie przemysłowy. To właśnie on wyrobił w
              społeczeństwie
              > takie zdanie o łatwości usunięcia ciąży. Cóż w każdym srodowisku trafia sie
              > czarna owca. A teraz? ,,Ruskie już wyszli" jak powiedziano kiedys w sejmie i
              od
              >
              > czasów dr T minęło jakieś 25 lat. Naszym doktorom żyje sie super! Mają wille
              z
              > basenami, auta których tak im zazdroscisz np:
              > - dr Środek- stary opel
              > - dr Kuna- polonez
              > - dr Rutkowska- maluch
              > itd.....
              > Nauczono mnie, że pieniędzy nalezy pilnować- tyle,że swoich. Nie zaglądaj
              więc
              > do kieszeni innych.
              > Nie pisz chłopie o rzeczach, o których nie masz zielonego pojęcia- strasznie
              > się kompromitujesz. Wzbudzasz zachwyt, orędując swoje poglady, tylko w
              > srodowiskach koscielnych. Własnie wczoraj pod kosciołami babki z LPR po
              mszach
              > namawiały do ,,nie" dla Unii Europejskiej. Brawo!!!!!!
              > Stosuj więc naturalne metody antykoncepcyjne, a jak któraś z Twoich kobiet
              > zajdzie w ciążę........... biegnij do ginekologa- dr Puciłowskiej,
              Rutkowskiej
              > i czekaj- kiedy zaproponują aborcję- strasznie się zawiedziesz- nie dadzą
              Tobie
              >
              > satysakcji.
              > Powiedz wtedy głośno: PRZEPRASZAM!
              >
              >
              > Marek

Rozczaruje ciebie Marku, ale bede glosowal w referendum za wstapieniem Polski
              do Unii. Do LPR mam stosunek obojetny i nie jestem ich zwolennikiem.

Nie oskarzam personalnie ginekologow z Elku. Wyrazilem jedynie opinie na temat
              aborcji i ginekologow ja wykonujacych. Nie wiem natomiast i nie chce wiedziec
              ktory z Elckich ginekologow tym sie zajmuje.
              Jestem przeciwnikiem aborcji i uwazam, ze we wspolczesnym swiecie nie powinna
              ona wystepowac, gdyz jest to zwykle zabojstwo pod kazdym wzgledem. Gdzie jest
              nasz humanitaryzm, poszanowanie praw czlowieka i prawa do zycia. Za zabojstwo
              sprawca dostaje kare 25 lat wiezienia lub dozywocie. W niektorych panstwach
              nawet kare smierci. A co dostaja ginekolodzy za zabijanie tysiecy dzieci?
              Pieniadze jeszcze ludzie placa im za to i chodza bezkarni.

Na pewno slyszales o aborcyjnym podziemiu w Polsce i o turystyce aborcyjnej na
              Litwe, Ukraine i do Rosji.

Nie wiem moze ktos w twojej rodzinie byl ginekologiem i stad u Ciebie tyle
              sympatii do tego zawodu.

Oprocz metod naturalnych sa rowniez metody chemiczne i mechaniczne nie
              dopuszczajace do zaplodnienia i tym samym przerywania zycia poczetego. Chyba to
              lepsze, tansze i bardziej cywilizowane niz zabieg u rzeznika zwanego
              ginekologiem. A ty co kolego prowadzasz swoja zone i kochanki na aborcje czy
              stosujesz antykoncepcje?

Myslisz, ze kazda mezatka przyzna sie swojemu mezowi do kazdej aborcji albo
              kochanka kochankowi. Mozesz zyc z kobieta i nie dowiesz sie, ze ona co jakis
              czas ma aborcje.

Nie slyszalem w Elku o tym rzezniku ktorego nazwisko zaczyna sie na T. W
              Chicago jest ginekolog ktory pochodzi z Elku. Ma tam dwie kliniki aborcyjne. W
              Elku nie prowadzil praktyki gdyz zaraz po studiach wyjechal na sypedium do
              Stanow i tam zostal. Pochodzil z Zatorza i nazwisko zaczyna sie jego na W.

Nie mam za co przepraszac ani kogo. Niech przepraszaja ci ktorzy zabijaja
              dzieci.
              wiesiekt
              • Gość: yen Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.03.03, 09:20
                "Myslisz, ze kazda mezatka przyzna sie swojemu mezowi do kazdej aborcji
                albo kochanka kochankowi. Mozesz zyc z kobieta i nie dowiesz sie, ze ona
                co jakis czas ma aborcje."
                Co jakiś czas ma aborcje??? Czlowieku jestes chory. Nie wiem skad bierzesz
                takie informacje. naczytales sie koscielnej prasy.
                • Gość: yen Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.03.03, 09:51
                  aborcja nie jest kwestia antykoncepcji tylko zwiazku miedzy dwojgiem ludzi.
                  jesli nieplanowana ciaza trafia sie ludziom ktorzy sie kochaja to te dziecko
                  sie rodzi (w Polsce co 3. malzenstwo zawiera sie z powodu ciazy). jesli
                  natomiast ktos sie z kims przespal bo mial taka ochote a potem sie okazuje ze
                  20 minut przyjemnosci z obca osoba ma go zobowiazywac do ojcostwa czy
                  macierzynstwa bo pekl kondom albo on "nie uwazal"... to chyba wiadomo ze
                  ucieka od odpowiedzialnosci.
                  • wiesiekt Re: dobry ginekolog w Ełku do yen 11.03.03, 18:58
                    Gość portalu: yen napisał(a):

> aborcja nie jest kwestia antykoncepcji tylko zwiazku miedzy dwojgiem ludzi.
                    > jesli nieplanowana ciaza trafia sie ludziom ktorzy sie kochaja to te dziecko
                    > sie rodzi (w Polsce co 3. malzenstwo zawiera sie z powodu ciazy). jesli
                    > natomiast ktos sie z kims przespal bo mial taka ochote a potem sie okazuje ze
                    > 20 minut przyjemnosci z obca osoba ma go zobowiazywac do ojcostwa czy
                    > macierzynstwa bo pekl kondom albo on "nie uwazal"... to chyba wiadomo ze
                    > ucieka od odpowiedzialnosci.

Jesli ktos stosuje antykoncepcje to nie dochodzi do niechcianej ciazy i pozniej
                    aborcji.
                    Druga sprawa to obyczajowosc. Jak mozna isc z kims do lozka jak sie kogos nie
                    kocha. Jesli ktos nie potrafi zapanowac nad swoimi emocjami i od razu na kazde
                    skinienie daje dupy to powinien liczyc sie z odpowiedzialnoscia i
                    konsekwencjami pod kazdym wzgledem. Odpowiedzialnosc rowniez spada na faceta.
                    Chociaz najczesciej w takich sytuacjach facet po wszystkim zapnie rozporek i
                    nic go dalej nie obchodzi. Dziewczyny nie powinny wiec dawac dupy kazdemu
                    facetowi, ktory ma na nie ochote.
                    Nie wiem w jakim obracasz sie srodowisku. Widze, ze ciekawym jesli chodzi o
                    obyczaje.
                    wiesiekt
                    • Gość: julita Re: dobry ginekolog w Ełku do yen IP: *.5.252.64.snet.net 11.03.03, 20:39
                      wiesiekt napisal:
                      Dziewczyny nie powinny wiec dawac dupy kazdemu
                      facetowi, ktory ma na nie ochote!
                      ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hej kolego a jezeli to ona ma na niego ochote??????????? gdzie to
                      rownouprawnienie??????????? on moze kiedy chce i z kim chce a ona nie? nie
                      rozumiem ciebie, jezeli facet ma ochote??????? chyba jezeli on ma ochote a ona
                      nie ma tej ochoty to sie nazywa gwalt!
                      • wiesiekt Re: dobry ginekolog w Ełku do yen 12.03.03, 09:17
                        Gość portalu: julita napisał(a):

> hej kolego a jezeli to ona ma na niego ochote??????????? gdzie to
                        > rownouprawnienie??????????? on moze kiedy chce i z kim chce a ona nie? nie
                        > rozumiem ciebie, jezeli facet ma ochote??????? chyba jezeli on ma ochote a
                        ona
                        >
                        > nie ma tej ochoty to sie nazywa gwalt!

Jesli juz to ochote powinni miec oboje. Seks powinien odbywac sie za obopolna
                        zgoda. W przeciwnym razie jest to gwalt albo panszczyzna. Powinni sie jednak
                        odpowiednio zabezpieczyc zeby nie bylo nie chcianej ciazy. A jesli nie potrafia
                        to niech nie biora sie za seks tylko za zabawki w piaskownicy.

W Krakowie i okolicach od wiekow jest bardzo modny seks analny bo dziewczyny
                        boja sie zajsc w ciaze i nie chca brac pigulek.
                        Na Zachodzie seks oralny do tego stopnia jest rozpowszechniony wsrod mlodych
                        ludzi i oznacza nie wiecej niz w Polsce pocalunek.
                        Jest wiec w czym wybierac. Nie badzcie tradycjonalistami.
                        wiesiekt

• Gość: Stary Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.fan-tex.com.pl 11.03.03, 21:44
                Poziom dyskusji i zachowań w tym temacie już dawno przekroczył dno.
                Czas skonczyc.
                Niektórzy z "dyskutantów" obnazyli w calosci swoja nicosc.
                Temat jest zbyt powazny aby go traktowac na poziomie magla.

• Gość: julita Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.5.252.64.snet.net 11.03.03, 23:06
                  Gość portalu: Stary napisał(a):

> Poziom dyskusji i zachowań w tym temacie już dawno przekroczył dno.
                  > Czas skonczyc.
                  > Niektórzy z "dyskutantów" obnazyli w calosci swoja nicosc.
                  > Temat jest zbyt powazny aby go traktowac na poziomie magla.
                  >
                  >
                  >
                  czy naprawde lepiej nie 'traktowac' tego tematu???????

im wiecej o tym 'temacie' by mowiono tym mniej byloby nieszczesc ludzkich.
                • _jola dobry PSYCHIATRA w Ełku 11.03.03, 23:42
                  3 X TAK
                • wiesiekt Re: dobry ginekolog w Ełku 12.03.03, 09:02
                  Temat jest powazny i nalezy go poruszac. Kazdy powinien zastanowic sie zanim
                  skaze wlasne dziecko na smierc poprzez aborcje. Zastanowiliscie sie co sie
                  dzieje z takimi kobietami po aborcjach? U niektorych wystepuje stres
                  poaborcyjny dopiero po 5 czy 6 skrobankach a u innych juz po jednej czy dwoch.
                  Czy wiecie ile z tych kobiet leczyc musi psycholog i psychiatra. A one nie moga
                  sie pozbierac. Po kilku skrobankach dochodzi do trwalych uszkoden i czesto
                  kobieta nie moze miec pozniej dziecka nawet tego chcianego. Ile kobiet zapada
                  na raka po skrobankach, ile umiera na wskutek bledow czy zakazen spowodowanych
                  przez nie.
                  W Polsce i innych panstwach powinien istnien zakaz wykonywania aborcji.
                  wiesiekt
                  • Gość: julita Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.5.252.64.snet.net 12.03.03, 15:53
                    wiesiek t napisal:

W Polsce i innych panstwach powinien istnien zakaz wykonywania aborcji.
                    wiesiekt

^^^^^^^^^^^^^^^

Jakim prawem ty mozesz tak pisac? nie jestes kobieta, nie wiesz co to jest byc
                    w ciazy, rodzic a potem chowac to dziecko..................

aborcja musi byc legalna na calym swiecie, co nie znaczy ze powinna byc
                    stosowana jako srodek antykoncepcyjny. Julita.
                • Gość: Cats Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.herc.net.pl 12.03.03, 18:34
                  Dla mnie temat o "pociagach"stanowi teraz bardzo wazna -codzienna lektore;))i
                  na pewno nie jest jakis banalny!!!
          • mobb Re: dobry ginekolog w Ełku 10.03.03, 17:48
            Wiesiek,

Podobno co drugi naturalizowany Amerykanin polskiego pochodzenia w Nowym Jorku
            (wliczajac bylych Elczan) ma w ramach naturalizacji co najmniej raz wyskrobany
            mozg. Czy mozesz to potwierdzic jako ekspert wszechdziedzin ?
            Czy nie uwazasz ze niektorzy forumowicze potwierdzaja te hipoteze ?
    • Gość: monia Re: dobry ginekolog w Ełku IP: 68.72.173.* 27.02.03, 21:06
      dla mnie najlepsza to dr. pucilowska ale slyszalam tez sprzeczne opinie. ma
      podpisana umowe z branzowa kasa chorych i warminsko - mazur. przyjmuje w
      budynku po bylym pogotowiu na ul. a. krajowej raczej codziennie tak do 15.
      prywatnie przyjmuje 2-3 w tygodniu od 17 ale raczej zawsze sa kolejki, badanie
      ok 20 zl (moze teraz wiecej), wypisanie recety za darmoche.
      dla mnie ona jest najlepsza.
    • Gość: monia Re: dobry ginekolog w Ełku IP: 68.72.173.* 27.02.03, 21:10
      znalazlam namiar do dr. pucilowskiej jakbys byla zainteresowana tel.621-65-19
      ul.a.krajowej 33
      a prywatnie : 610-49-27.prywatnie przyjmuje: pon, wt i pt 17.30-19.00
    • Gość: UFO Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.elb.vectranet.pl / 10.2.2.* 27.02.03, 21:43
      przyjdz do mnie to cię wyskrobię
      • Gość: Cats Re: dobry ginekolog w Ełku IP: 212.244.141.* 27.02.03, 23:18
        A moze wyskrobac ci mozg uFo co?
        • Gość: monia Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 28.02.03, 02:13
          czasami az rece opadaja jak czytam posty takich bezdennych imbecyli jak
          wiesiekt czy ufo....
        • Gość: UFO Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.elb.vectranet.pl / 10.2.2.* 28.02.03, 10:02
          Cats ty pedale!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: yen Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.uni.lodz.pl 28.02.03, 13:58
            smarkacze chcecie popisywac sie glupota to przeniescie sie na czat.
            polecam dr. Rutkowska ( Rutkiewicz??) na Wojska Polskiego
    • wiesiekt Re: dobry ginekolog w Ełku 28.02.03, 17:32
      Ginekolodzy to zboczency. Nikt normalny tej roboty nie bedzie robil.
      A jeszcze skrobanki. Jak mozna codziennie zabijac kilkoro dzieci i brac za to
      pieniadze?

wiesiekt
      • Gość: julita Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.24.252.64.snet.net 28.02.03, 21:39
        wiesiekt napisał:

> Ginekolodzy to zboczency. Nikt normalny tej roboty nie bedzie robil.
        > A jeszcze skrobanki. Jak mozna codziennie zabijac kilkoro dzieci i brac za to
        > pieniadze?
        >
        > wiesiekt

Ja urodzilam dwoje dzieci. pierwszy porod nic ciekawego, szybki i bezbolesny,
        ale ten drugi porod-straszny, bo dziecko o maly wlos nie umarlo, a ocalil ja
        wlasnie ginekolog. czlowiek z wielkim doswiadczeniem zawodowym, bo ginekolodzy
        nie tylko robia skrobanki ale i odbieraja porody. na drugi dzien zapytalam sie
        dlaczego ten lekarz naprawde chcial byc ginekologiem a on na to ze nie bo on
        chcial byc kucharzem to ja na to ze dziekuje mu ze jest moim lekarzem!!!!! bo
        ocalil mi dziecko. Julita.

• arvena Re: dobry ginekolog w Ełku 01.03.03, 12:44
          dziekuję tym ,którzy odpowiedzieli serio na moja prośbę!
          a dla chamów i ignorantów: chodzi właśnie o prowadzenie ciąży a nie żadne
          skrobanki..
          co śmieszniejsze durne komentarze wstawiają tylko faceci-a temat ten nie
          powinien was raczej obchodzić!!
          • Gość: monia Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 01.03.03, 15:38
            moje gratujacje :)))
            a na debili nie ma co zwracac uwagi, szkoda mi tylko ich kobiet.... o ile
            jakakolwiek znalezli.
          • ralston Re: dobry ginekolog w Ełku 06.03.03, 22:52
            A dlaczego nie powinien nas obchodzić? W końcu ciąża, to sprawa nie tylko
            kobiety. Gratuluję Arveno i mam nadzieję, że się cieszysz. No i nowy forumowicz
            nam przybędzie! Pozdrawiam :)
        • wiesiekt Re: dobry ginekolog w Ełku do Julity 02.03.03, 20:58

> Ja urodzilam dwoje dzieci. pierwszy porod nic ciekawego, szybki i bezbolesny,
          > ale ten drugi porod-straszny, bo dziecko o maly wlos nie umarlo, a ocalil ja
          > wlasnie ginekolog. czlowiek z wielkim doswiadczeniem zawodowym, bo
          ginekolodzy
          >
          > nie tylko robia skrobanki ale i odbieraja porody. na drugi dzien zapytalam
          sie
          >
          > dlaczego ten lekarz naprawde chcial byc ginekologiem a on na to ze nie bo on
          > chcial byc kucharzem to ja na to ze dziekuje mu ze jest moim lekarzem!!!!! bo
          > ocalil mi dziecko. Julita.

Twoje dziecko uratowal. Nie powiedzial jednak tobie ile dzieci zabil i pocial
          na kawalki co sie nieraz zdarza przy skrobankach.Niektorzy ginekolodzy chwala
          sie miedzy soba co do ilosci wykonanych skrobanek. Ten jest uwazany za dobrego
          ktory wykonal chociaz 2 tys. skrobanek.
          wiesiekt
          • Gość: julita Re: dobry ginekolog w Ełku do wieska!!!!!!!!!! IP: *.6.252.64.snet.net 03.03.03, 00:14
            Twoje dziecko uratowal. Nie powiedzial jednak tobie ile dzieci zabil i pocial
            na kawalki co sie nieraz zdarza przy skrobankach.Niektorzy ginekolodzy chwala
            sie miedzy soba co do ilosci wykonanych skrobanek. Ten jest uwazany za dobrego
            ktory wykonal chociaz 2 tys. skrobanek.
            wiesiekt

---------

a moze lepiej zeby sie rodzily te dzieci niechciane i niekochane, zeby
            cierpialy cale zycie z braku milosci?????????????????????????????????? julita
            • Gość: julita Re: dobry ginekolog w Ełku do wieska!!!!-cz 2. IP: *.6.252.64.snet.net 03.03.03, 01:52
              Gość portalu: wiesiekt napisał(a):

> Twoje dziecko uratowal. Nie powiedzial jednak tobie ile dzieci zabil i pocial
              > na kawalki co sie nieraz zdarza przy skrobankach.Niektorzy ginekolodzy chwala
              > sie miedzy soba co do ilosci wykonanych skrobanek. Ten jest uwazany za
              dobrego
              > ktory wykonal chociaz 2 tys. skrobanek.
              > wiesiekt
              >
              > ---------
              >a jeszcze powiedz mi gdzie sa ojcowie tych dzieci wyskrobanych???? dlaczego Ci
              wlasnie ojcowie nie dbaja o to zeby nie bylo tych niechcianych dzieci? Julita.
              • wiesiekt Re: dobry ginekolog w Ełku do Julity!!!!-cz 2. 03.03.03, 07:33

> >a jeszcze powiedz mi gdzie sa ojcowie tych dzieci wyskrobanych???? dlaczego
                > Ci
                > wlasnie ojcowie nie dbaja o to zeby nie bylo tych niechcianych dzieci?
                Julita.

Ojcowie godzacy sie na aborcje swoich dzieci czy zmuszajacy kobiety do aborcji
                sa tak samo winni. Jesli nie potrafia stosowac antykoncepcji to powinni sobie
                zaszyc albo poddac sie kastracji.
                wiesiekt
            • wiesiekt Re: dobry ginekolog w Ełku do Julity 03.03.03, 07:28

> a moze lepiej zeby sie rodzily te dzieci niechciane i niekochane, zeby
              > cierpialy cale zycie z braku milosci?????????????????????????????????? julita

Kazde dziecko ma prawo do zycia. Zarowno te chciane jak i niechciane. Te
              kochane i te nie kochane. Jesli ktos kogos nie kocha to nie powod, zeby go
              zabijal.
              Zyjemy w XXI wieku. Dlaczego najpopularniejszym srodkiem antykoncepcyjnym jest
              nadal skalpel???? Skrobanki do 40 tygodnia, ktore robi sie w Stanach tez
              popierasz???
              wiesiekt
              • Gość: yaneek Re: dobry ginekolog w Ełku do Julity IP: *.elknet.pl 10.03.03, 00:44
                wiesiekt napisał:

> Kazde dziecko ma prawo do zycia. Zarowno te chciane jak i niechciane. Te
                > kochane i te nie kochane. Jesli ktos kogos nie kocha to nie powod, zeby go
                > zabijal.
                > Zyjemy w XXI wieku. Dlaczego najpopularniejszym srodkiem antykoncepcyjnym
                jest
                > nadal skalpel????
                ==============================
                Zasadniczo racje masz. Tyle, ze napastliwy ton Twoich wypowiedzi rodzi
                przekorną chec polemiki. Wbrew pozorom ginekolog zawsze jest po stronie zycia.
                Chocby po stronie zycia matki, ktora sie na taki zabieg decyduje.
                Zgadzam sie , ze receptą jest antykoncepcja, jako wynik gruntownej edukacji
                seksualnej, od najmlodszych lat. Czy zauwazasz taki paradoks, ze od
                niemowlectwa dzieci sa indoktrynowane wrecz przez wszechobecna telewizje w
                uwalnianiu najnizszych instynktow (zbrodnie, gwalty, przemoc i sex)za
                przyzwoleniem wszystkich. I nikt nie widzi w tym patologii, przynajmniej na
                tyle, by zaczac cos z tym robic. Ale na haslo "edukacja seksualna" - wielkie
                larum dewotow i koltunow plci obojga sie rozlega, bo to demoralizacja i upadek
                cywilizacji. Sa tak zdeterminowani w obronie "zycia poczetego", ze gotowi sa...
                zabijać..?

• wiesiekt Re: dobry ginekolog w Ełku do yaneek 10.03.03, 06:52
                  Gość portalu: yaneek napisał(a):

> Zasadniczo racje masz. Tyle, ze napastliwy ton Twoich wypowiedzi rodzi
                  > przekorną chec polemiki. Wbrew pozorom ginekolog zawsze jest po stronie
                  zycia.
                  > Chocby po stronie zycia matki, ktora sie na taki zabieg decyduje.
                  > Zgadzam sie , ze receptą jest antykoncepcja, jako wynik gruntownej edukacji
                  > seksualnej, od najmlodszych lat. Czy zauwazasz taki paradoks, ze od
                  > niemowlectwa dzieci sa indoktrynowane wrecz przez wszechobecna telewizje w
                  > uwalnianiu najnizszych instynktow (zbrodnie, gwalty, przemoc i sex)za
                  > przyzwoleniem wszystkich. I nikt nie widzi w tym patologii, przynajmniej na
                  > tyle, by zaczac cos z tym robic. Ale na haslo "edukacja seksualna" - wielkie
                  > larum dewotow i koltunow plci obojga sie rozlega, bo to demoralizacja i
                  upadek
                  > cywilizacji. Sa tak zdeterminowani w obronie "zycia poczetego", ze gotowi
                  sa...
                  >
                  > zabijać..?

Zgadzam sie, ze Telewizja ksztaltuje i wyzwala w niektorych szczegolnie jesli
                  chodzi o dzieci i mlodziez zwierzece instynkty. Rodzice a nie dzieci powinni
                  wybierac to co beda ogladac oni sami i ich pociechy. A nie odwrotnie.
                  "Edukacja seksualna" musi byc bardziej rozwinieta nawet po to by chronic i nie
                  przerywac zycia poczetego. Kosciol dopuszcza pewna naturalna metode
                  antykoncepcji ktora tez nalezy promowac w ramach edukacji seksualnej.
                  Oprocz tego stosowanie pewnych srodkow mechanicznych i chemicznych ktore nie
                  powoduja aborcji, a chronia przed zaplodnieniem jest bardziej cywilizowane i
                  tansze niz skalpel ginekologa.

Ale jesli jest juz zycie poczete to nalezy go bronic i chronic oczywiscie tez w
                  cywilizowany sposob.
                  Wiesiekt
    • Gość: UFO do wiesiekt Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.elb.vectranet.pl / 10.2.2.* 01.03.03, 21:47
      masz rację popieram hej....
    • Gość: UFO do yen Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.elb.vectranet.pl / 10.2.2.* 01.03.03, 21:49
      ty pedale wypałuj sięi na tym poprzestań!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: monia Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.client.attbi.com 02.03.03, 16:18
        czlowieku wez sie gon stad i nie osmieszaj sie. schowaj sie spowrotem do tej
        dziury z ktorej wylazles.
    • Gość: UFO do Moni Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.elb.vectranet.pl / 10.2.2.* 03.03.03, 10:26
      monia ty szmatławcu nie zaczynaj bo cię zgnojęUFO
      • Gość: monia Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 03.03.03, 14:52
        dorosnij czlowieku skad ty jestes z podstawowki?
        • ralston Re: dobry ginekolog w Ełku 06.03.03, 22:55
          Daj spokój. Szkoda prądu. Na buractwo - jedno lekarstwo: olać, ignor.
          • Gość: julita Re: dobry ginekolog w Ełku-Do WiesiekT, IP: *.5.252.64.snet.net 11.03.03, 15:07
            czy uwazasz ze aborcja powinna byc legalna w Polsce?

• Gość: monia Re: dobry ginekolog w Ełku-Do Julity IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 11.03.03, 15:27
              uwazam, ze powinna byc aborcja legalna. kazda kobieta, ktorej zycie jest
              zagrozone, ofiara gwaltu lub kobieta, ktorej dziecko moze byc bardzo
              uposledzone po urodzeniu powinna miec prawo wyboru, prawo do aborcji. kazda
              kobieta powinna miec prawo do badan prenatalnych, a nie sa wypadki, ze lekarze
              nie chca robic takich badan, przeciagaja je do chwili gdy jest za pozno by,
              cokolwiek z tym zrobic a potem okazuje sie, ze dziecko jest uposledzone bo ma
              wade genetyczna - byl taki glosny przypadek - kobieta miala jedno dziecko
              uposledzone, czy sparalizowane, zaszla po raz drugi w ciaze i chciala zrobic
              badania prenatalne, bo istnialo podejrzenie, ze drugie dziecko moze byc takie
              same.nikt jej tych badan nie chcial zrobic, w koncu ktos sie zdecydowal ale
              bylo na nie za pozno - drugie dziecko tez urodzilo sie chore. teraz kobieta
              sadzi sie z tymi lekarzami o pieniadze na opieke nad tym dzieckiem.

tak, uwazam ze aborcja powinna byc legalna ale przede wszystkim powinna byc
              normalna edukacja seksualna w szkole, w ktora nie powinien sie mieszac kosciol.
              bo co oni maja do zaproponowania? antykoncepcja to przeciez wedlug kosciola
              grzech.
            • Gość: monia Re: dobry ginekolog w Ełku-Do julity IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 11.03.03, 15:30
              aborcja nie powinna byc jedynym srodkiem zapobiegawczym.... mamy w koncu XXI
              • Gość: julita Re: Aborcja musi byc LEGALNA . IP: *.5.252.64.snet.net 12.03.03, 16:04
                Gość portalu: monia napisał(a):

> aborcja nie powinna byc jedynym srodkiem zapobiegawczym.... mamy w koncu XXI
                > wiek

jakim prawem mezczyzni maja cos do powiedzenia w sprawie aborcji?????????/

aborcja musi byc legalna, a ja nadal jestem w szkoku ze w Polsce aborcja jest
                nielegalna, to wielka tragedia dla kobiet w Polsce. Julita.

• wiesiekt Re: Aborcja to zbrodnia 12.03.03, 20:42

> jakim prawem mezczyzni maja cos do powiedzenia w sprawie aborcji?????????/
                  >
                  > aborcja musi byc legalna, a ja nadal jestem w szkoku ze w Polsce aborcja jest
                  > nielegalna, to wielka tragedia dla kobiet w Polsce. Julita.
                  >

Jakim prawem kobiety maja prawo zabijac wlasne dzieci? Nikt nie moze nikogo
                  upowaznic do zabojstwa. Wielka tragedia, ze w dzisiejszym cywilizowanym swiecie
                  w niektorych panstwach morduje sie dzieci w imieniu prawa.
                  wiesiekt
                  • Gość: monia Re: Aborcja to zbrodnia IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.03.03, 01:33
                    ciagle wypisujesz glupoty o aborcji, radze sie doksztalcic w tym kierunku
                    jezeli chcesz kogos uczyc co jest dobre a co zle. poczytaj troche prasy - swiat
                    poszedl dalej, aby pozbyc sie nie chcianej ciazy nie trzeba az sie posuwac do
                    aborcji - istnieje pigulka wczesnoporonna - czytalam, ze na czarnym rynku
                    kosztuje to ok 1200 zl.
                    ale zazycie takiej pigulki lub wykonanie aborcji pozostawiam sumieniom
                    zainteresowanej tym kobiety i ew. jej faceta a reszte nie powinno to obchodzic.
                    • wiesiekt Re: Aborcja to zbrodnia do monii 13.03.03, 08:34

> ciagle wypisujesz glupoty o aborcji, radze sie doksztalcic w tym kierunku
                      > jezeli chcesz kogos uczyc co jest dobre a co zle. poczytaj troche prasy -
                      swiat
                      >
                      > poszedl dalej, aby pozbyc sie nie chcianej ciazy nie trzeba az sie posuwac do
                      > aborcji - istnieje pigulka wczesnoporonna - czytalam, ze na czarnym rynku
                      > kosztuje to ok 1200 zl.
                      > ale zazycie takiej pigulki lub wykonanie aborcji pozostawiam sumieniom
                      > zainteresowanej tym kobiety i ew. jej faceta a reszte nie powinno to
                      obchodzic.

Pigulka wczesnoporonna to nic nowego. Stosuje sie je na Zachodzie od kilkunastu
                      lat. Zastosowanie takiej pigulki rownoznaczne jest z aborcja, bo zabija zycie
                      poczete. To tak samo jakby ktos kogos zamiast zabic nozem otrul cjankiem. Tym
                      rozni sie aborcja mechaniczna od tabletki poronnej.
                      Jest cala gama roznych srodkow mechanicznych i chemicznych nie dopuszczajacych
                      do zaplodnienia i to jest normalna antykoncepcja. Radze doksztalcic sie.

A ten twoj swiat tak poszedl do przodu, ze we wlasnym kraju nie mozesz znalezc
                      roboty. A jak znajdziesz cos to za glodowa stawke 500-600zl na miesiac. W pracy
                      jestes traktowana jak niewolnik, dostaniesz na koniec miesiaca 500zl i nie
                      wiesz co z tym zrobic. Wystarcza na cukierki. Jedziesz wiec do Chicago na
                      podboj Ameryki. Zamiast american dream trafiasz na sprzatanie u Zydow. Jak
                      zaplaca $10 na godzine to jestes wniebowzieta. W Polsce to w koncu 39zl. Nie
                      stac ciebie tez na wlasne mieszkanie i normalne zycie. Mieszkasz w jednym
                      mieszkaniu z kilkoma kolezankami, zeby bylo taniej. Stolujesz sie w polskich
                      stolowkach lub u Chinczyka. Z czasem znalazlas boyfrienda z Jackowa, jakiegos
                      robola z kontraktorki czy azbestow i myslisz, ze zlapalas Pana Boga za nogi.
                      Boyfriend zaplaci rent, kupi cos do zarcia i jakos przetrwasz. Za to musisz
                      nadstawiac mu dupy co noc. A ze jest ciagle pijany to nie zalozy nawet kondona.
                      Nie patrzy czy masz okres czy nie placi za ciebie i zada. Co kilka miesiecy
                      szukacie potem taniego rzeznika, zeby zrobil skrobanke.
                      W Polsce ludzie nie sa drobiazgowi. Rodzice czy maz ciesza sie, ze zaradna
                      coreczka czy zonka przysyla dolary. Na pieniadzach nie pisze jak zdobyte.
                      Zreszta swiat poszedl tak do przodu, ze w leader price w Elku czy u
                      Rydzewskiego nikt nawet nie spyta jak je sie zdobywa.
                      Wiesiekt

• Gość: monia Re: Aborcja to zbrodnia do monii IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.03.03, 15:28
                        az mi ciebie szkoda czlowieku, niezle dali ci w dupe, w tej ameryce, ze takie
                        glupoty wypisujesz. skoro wiesz lepiej co robie to sam musiales w takim razie
                        sprzedawac sie za rent chlopaczku. zarobiles "ciezka" praca pare dolcow i
                        zoneczka byla szczesliwa - bardziej cie wtedy kochala?

nie wstydze sie, ze sprzatam kible dla zydow czy innych - przynajmiej stac mnie
                        jeszcze na rent :)lepsza taka praca niz siedzenie w elku i biadolenie, ze nie
                        ma pracy. a moj facet niedlugo przyjedzie do mnie i wie co go tu czeka ale woli
                        pracowac na kontraktorce niz u pana kwiatkowskiego za 750 zl.
                        • Gość: julita Re: Aborcja to zbrodnia do monii IP: *.5.252.64.snet.net 13.03.03, 17:01

> az mi ciebie szkoda czlowieku, niezle dali ci w dupe, w tej ameryce, ze takie
                          > glupoty wypisujesz. skoro wiesz lepiej co robie to sam musiales w takim razie
                          > sprzedawac sie za rent chlopaczku. zarobiles "ciezka" praca pare dolcow i
                          > zoneczka byla szczesliwa - bardziej cie wtedy kochala?
                          >
                          > nie wstydze sie, ze sprzatam kible dla zydow czy innych - przynajmiej stac
                          mnie
                          >
                          > jeszcze na rent :)lepsza taka praca niz siedzenie w elku i biadolenie, ze nie
                          > ma pracy. a moj facet niedlugo przyjedzie do mnie i wie co go tu czeka ale
                          woli
                          >
                          > pracowac na kontraktorce niz u pana kwiatkowskiego za 750 zl.

fajnie napisalas!

pozdrawiam, Julita.
                          • Gość: monia Re: Aborcja to zbrodnia do monii IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 14.03.03, 01:22
                            dzieki :))
                            wiesiek musi byc bardzo nieszczesliwym czlowiekiem...
                            • wiesiekt Re: Aborcja to zbrodnia do monii i Julity 14.03.03, 18:37

> dzieki :))
                              > wiesiek musi byc bardzo nieszczesliwym czlowiekiem...

zadzialala i tym razem solidarnosc jajnikow:)))

monia
                              Nie ciesz sie ze twoj facet z Polski przyjezdza. Jeszcze bedziesz musiala
                              sprzedawac sie zeby jemu zarobic na jedzenie i wodke. Dziewczyna zawsze wkreci
                              sie gdzies do roboty jak nie na sprzatanie to do pilnowania i mycia starcow
                              albo bawienia dzieci. Na emergency mozesz zawsze dorobic na dupie. Gorzej
                              bedzie z twoim byczkiem jak przyjedzie. Chyba, ze jest taki piekny jak DiCaprio
                              to wtedy bedzie gwalcil baby za pieniadze.
                              wiesiekt
                              • Gość: julita Re: Aborcja to zbrodnia do monii i Julity IP: *.5.252.64.snet.net 14.03.03, 19:20
                                wiesiekt napisał:

> Gość portalu: monia napisał(a):
                                >
                                > > dzieki :))
                                > > wiesiek musi byc bardzo nieszczesliwym czlowiekiem...
                                >
                                > zadzialala i tym razem solidarnosc jajnikow:)))
                                >
                                > monia
                                > Nie ciesz sie ze twoj facet z Polski przyjezdza. Jeszcze bedziesz musiala
                                > sprzedawac sie zeby jemu zarobic na jedzenie i wodke. Dziewczyna zawsze
                                wkreci
                                > sie gdzies do roboty jak nie na sprzatanie to do pilnowania i mycia starcow
                                > albo bawienia dzieci. Na emergency mozesz zawsze dorobic na dupie. Gorzej
                                > bedzie z twoim byczkiem jak przyjedzie. Chyba, ze jest taki piekny jak
                                DiCaprio
                                >
                                > to wtedy bedzie gwalcil baby za pieniadze.
                                > wiesiekt

ciekawie ujete! widze ze masz sluszne lub niesluszne mniemanie ze tak sie
                                dobrze orientujesz w sytuacji Polakow na zachodzie. ale powiem ci smutna
                                prawde ze tak naprawde to jest tam tak samo jak w Polsce. znaczy to ze i tam i
                                tu i wszedzie kto ma pieniadze i prace dobrze zyje a ten co nie- biede klepie,
                                chociaz mysle ze tutaj panstwo bardziej pomaga tym legalnym biedakom, :)

oj na solidarnosc jajnikow zawsze mozna liczyc! pozdrawiam i pisz czesciej bo
                                bez ciebie to forum pomze, julita.
                              • Gość: julita Re: Aborcja to zbrodnia do wieskaT........... IP: *.5.252.64.snet.net 14.03.03, 19:27
                                Wiesiek czy ty serio piszesz? czy sobie zarty robisz bo ja tak sie zawsze
                                usmieje z twoich postow, naprawde!

masz poczucie humoru, jak bedziesz kiedys w okolicach NYC daj znac.

a swoja droga w jaki sposob tak dobrze opanowales angielski? nawet pisownie?

czy byles dlugo w USA?

pozdrawiam, i jak juz mowilam pisz czesciej!!!!!!!!!!!

Julita.
                                • wiesiekt Re: Aborcja to zbrodnia do Julity 15.03.03, 09:24

> Wiesiek czy ty serio piszesz? czy sobie zarty robisz bo ja tak sie zawsze
                                  > usmieje z twoich postow, naprawde!
                                  >
                                  > masz poczucie humoru, jak bedziesz kiedys w okolicach NYC daj znac.
                                  >
                                  > a swoja droga w jaki sposob tak dobrze opanowales angielski? nawet pisownie?
                                  >
                                  > czy byles dlugo w USA?
                                  >
                                  > pozdrawiam, i jak juz mowilam pisz czesciej!!!!!!!!!!!
                                  >
                                  > Julita.

Bylem kilka lat w Chicago i zobaczylem jak zyja tam Polacy. W Polsce nikt z
                                  nich nie wzialby tych robot ktore wykonuja w Chicago. Sa zaprzegnieci do
                                  niewolniczej pracy pilnowani przez polanalfabetow. Dwudziestoletnie dziewczyny
                                  pilnuja chorych starcow i za dodatkowa oplate nadstawiaja im dupy zeby utrzymac
                                  kochanka polskiego pijaka. Wychodza za maz za starcow nawet na wozkach
                                  inwalidzich zeby zagarnac po nich domy i majatek. Bogaty stary dziad po 80-tce
                                  to marzenie kazdej mlodej Polki w chicago.

Pisze powaznie ale i czasem zartuje.
                                  Do NYC przyjade specjalnie zebys zrobila mi masaz tajlandzki swoimi duzymi
                                  jedrnymi piersiami. Przejedziemy sie pociagiem. Podczas jazdy zajme sie twoimi
                                  trzema dziurkami i tak ciebie rozgrzeje, ze bedziesz myslala, ze wali ciebie
                                  sam DiCaprio:))))
                                  wiesiekt
                              • Gość: monia Re: Aborcja to zbrodnia wieska t IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.03.03, 01:15
                                wiesiekt napisał:

> > zadzialala i tym razem solidarnosc jajnikow:)))
                                >
                                > monia
                                > Nie ciesz sie ze twoj facet z Polski przyjezdza. Jeszcze bedziesz musiala
                                > sprzedawac sie zeby jemu zarobic na jedzenie i wodke. Dziewczyna zawsze
                                wkreci
                                > sie gdzies do roboty jak nie na sprzatanie to do pilnowania i mycia starcow
                                > albo bawienia dzieci. Na emergency mozesz zawsze dorobic na dupie. Gorzej
                                > bedzie z twoim byczkiem jak przyjedzie. Chyba, ze jest taki piekny jak
                                DiCaprio
                                >
                                > to wtedy bedzie gwalcil baby za pieniadze.
                                > wiesiekt

chyba to piszesz z doswiadczen swoich i twojej zony ewentualnie corki o ile
                                takowe posiadasz...a swoja droga zal mi ciebie. jesli masz taka wybujala
                                fantazje to zacznij pisac ksiazki - moze znajdzie sie jakis debil co da choc
                                zlamanego grosza za twoje wypociny.
                                • wiesiekt Re: Aborcja to zbrodnia do monii 15.03.03, 09:06
                                  Ublizasz bo nie masz argumentow. Taka artystka a myje podlogi u Zydow. Kazda
                                  Polka na poczatku jak przyjedzie do Stanow czy nawet do Europy Zachodniej to
                                  bieze forse za towarzystwo i dalaby sie wyruchac za paczke papierosow. Nie ty
                                  pierwsza i nie ostatnia. Chyba, ze od razu z samolotu trafilas do klasztoru to
                                  inna sprawa.
                                  wiesiekt
                                  • Gość: monia Re: Aborcja to zbrodnia do monii IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.03.03, 16:56
                                    kto tu komu ubliza.....a ze nasz wybujala fantazje to inna sprawa
                                  • Gość: monia Re: Aborcja to zbrodnia do monii IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.03.03, 22:51
                                    wiesiekt napisał:

> Ublizasz bo nie masz argumentow.
                                    jakich argumentow??? przeciez to ty twierdzisz ze sie puszczam. prosze bardzo -
                                    przyjedz tu, przyjdz do mnie do mieszkania, ktore dziele tylko ze swoja
                                    przyszla tesciowa i zobacz jak zyje.wtedy moze dotrze do ciebie jakie bzdury
                                    wypisujesz i ublizasz mi i innym osobom tu mieszkajacym.

Taka artystka a myje podlogi u Zydow. Kazda
                                    > Polka na poczatku jak przyjedzie do Stanow czy nawet do Europy Zachodniej to
                                    > bieze forse za towarzystwo i dalaby sie wyruchac za paczke papierosow. Nie ty
                                    > pierwsza i nie ostatnia. Chyba, ze od razu z samolotu trafilas do klasztoru
                                    to
                                    > inna sprawa.
                                    > wiesiekt
                                    juz mowilam - nie wstydze sie tego co robie. a co ty robisz, ze masz tak niskie
                                    mniemanie o innych??? ciekawa jestem bardzo tego.
                                    owszem sprzatam, potem chodze do szkoly na angielski bo uwazam ze za malo nim
                                    wladam zeby szukac innej pracy. ale to i tak dla ciebie jest nieistotne - wg
                                    ciebie kobieta to glownie organ plciowy, wiec z taka osoba jak ty nie bede
                                    wiecej dyskutowac bo to nie ma sensu.
                                    • wiesiekt Re: Aborcja to zbrodnia do monii 17.03.03, 05:03
                                      Monia twoja przyszla tesciowa trzyma Ciebie dla swojego synalka. Czy zalozyla
                                      Tobie pas cnoty?
                                      Ucz sie i pracuj to dojdziesz do celu, bo tym sposobem doszlo juz wielu.
                                      wiesiekt
                                      • Gość: yen Re: IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.03.03, 12:14
                                        dajcie wieskowi spokoj nic go nie wyleczy z mizoginizmu. mysli kategoriami z
                                        19 wieku kiedy kobiety dzielono na dziwki i cnotliwe panienki. tu po prostu nie
                                        ma plaszczyzny do dyskusji
                                        • wiesiekt Re: do yen 18.03.03, 18:01
                                          Gość portalu: yen napisał(a):

> dajcie wieskowi spokoj nic go nie wyleczy z mizoginizmu. mysli kategoriami
                                          z
                                          > 19 wieku kiedy kobiety dzielono na dziwki i cnotliwe panienki. tu po prostu
                                          nie
                                          >
                                          > ma plaszczyzny do dyskusji

Yen jesli zylabys w 19 wieku to do ktorej grupy kobiet zaliczylabys siebie???

wiesiekt
                                          • wiesiekt Re: do yen 19.03.03, 08:55
                                            Jeszcze zatesknisz yen za wieskiem.
                                            wiesiekt
                                            • Gość: Spec Re: do yen IP: 38.112.0.* 19.03.03, 15:33
                                              wiesiekt napisał:

> Jeszcze zatesknisz yen za wieskiem.
                                              > wiesiekt

dziwny gosc jestes - z jednej strony piszesz teksty jak
                                              wyzej (ze czytac sie nie da) a z pogladow wyglada ze w
                                              niedziele to pol dnia pod krzyzem lezysz. Jakis Freud od
                                              razu by ci powiedzial jaki masz problem....
                                              • Gość: yen Re: schizofrenikami obrodziło IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.03.03, 20:09
                                                nie smiej sie schizofrenia to ciezka choroba (vide: Piekny umysl)
                  • Gość: monia Re: Aborcja to zbrodnia IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.03.03, 01:37
                    zreszta zeby kazdy zaczal edukacje seksualna od swojego domu i swoich dzieci to
                    nie bylo by tylu problemow z niechciana ciaza.
                    pozdrawiam
                    m.
                    • Gość: UFO Re: Aborcja to zbrodnia IP: *.elb.vectranet.pl / 10.2.2.* 15.03.03, 11:30
                      wiecie co pierdolicie bez sensu!!!!!!
                      • Gość: monia Re: Aborcja to zbrodnia IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.03.03, 16:57
                        z tym sie akurat zgodze :)
                        • Gość: yen Re: Lahti IP: *.herc.net.pl 16.03.03, 10:43
                          Niech żyje Małysz!:)
                          • Gość: monia Re: Lahti IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 16.03.03, 18:07
                            maly malysz jest wielki :)))))
                            • Gość: Cats Re: Lahti IP: *.herc.net.pl 16.03.03, 20:10
                              monia nawet z Ameryki sledzi kariare swojego rodaka;))
                              • Gość: monia Re: Lahti IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 16.03.03, 21:02
                                niestety tutaj pokazuja tylko w tv golfa, koszykowke i hokej no i dzis parade
                                sw. patryka a ja lubie skoki ogladac :))
    • wiesiekt Re: wiosna, wiosna............. 25.03.03, 18:30
      Wiosna, wiosna brak kondonow w kioskach i ginekolodzy wiecej zarobia na
      skrobankach. Tym ktore nie maja na skrobanke to mezowie i kochankowie usuwaja
      ciaze sami, zeby bylo taniej. Na wiosne kazda dziewczyna jest bardziej
      pobudliwa. Potrzebuje wiecej seksu, goli nogi i wyzej srom. Zaczyna brakowac
      rowniez golarek. Osobiscie nie lubie duzego zarostu u kobiet.
      wiesiekt
      • _jola Co to za zespół ......? 25.03.03, 21:41
        Teraz już wiem - to zespół Kreucwelda - Jackoba. Do kwadratu.
        Nie obrażając, oczywiście, ani Kreucwelda, ani Jackoba, ani kwadratu.
        Wiesiekt jest poważnie chory!
        Najprawdopodobniej był molestowany w dzieciństwie, to wstrętne.
        Zobaczcie, jakie z tego powodu ma zmiany.
        Musi szokować, żeby się zemścić na swoim ojcu (?), wujku, cioci, babci(?).
        Jest uwikłany w przeszłość.
        Jest bardzo chory.
        Jest bardzo nieszczęśliwy.
        Jest bardzo śmieszny.
        • Gość: Cats Re: Co to za zespół ......?-love IP: *.herc.net.pl 25.03.03, 22:33
          Albo sexoholik ;p ,dla mnie jest po prostu bardzo smieszny!
          PS.Kto ma ochote niech wejdzie na ta stronke;nie biore na siebie ewentualnych
          skutkow jej obejzenia...polecam szczegolnie dla julity;)prosze rowniez wlaczyc
          glosniki od komputera przy jej ogladaniu!
          www.hypercom.ca/love/
          • Gość: ania Re: w lodzi jest wiecej wieskowt IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.03.03, 23:10
            mnie tam wcale nie szokuje, choc taki pewnie jego zamiar. teraz wkolo tyle
            chamstwa i glupoty ze pare bluzgow ktorymi sie chce popisac brzmi jak ballada z
            krainy lagodnosci. ja tam slysze gorsze teksty wyglaszane przez kawalki
            baleronu w strojach sportowych codziennie jak jade tramwajem i musialam
            przywyknac
        • wiesiekt Re: Co to za zespół ......? Jola 26.03.03, 08:07
          Dlaczego Jola udajesz pruderyjna dziewice? Na pewno golisz nogi, pachy i cipke.
          Jak nie ogolisz cipki to pozniej wlosy beda przyklejaly sie do podniebienia dla
          twojego kochanka czy meza. Na pewno maz czy kochanek usunal tobie nieraz ciaze
          zeby zaoszczedzic na skrobance u ginekologa. Albo te jajka ktore gotujesz na
          twardo i nosisz w cipie przez caly dzien zeby podac je mezowi na kolacje.
          wiesiekt
          • Gość: wiesiekt Do wszystkich forumowiczów IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 16:38
          • Gość: wiesiekt Przepraszam wszystkich - wiesiekt IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 16:39
            Bardzo Was przepraszam, za wszystko co do tej pory napisałem.
            Zdradzę Wam, że jestem małym, nieszczęśliwym, biednym kutasem.
            Tak o sobie myślę. Wiem to napewno, Jestem nikim.
            Nie mam powodzenia u kobiet, a nawet więcej, budzę w nich obrzydzenie.
            Nie wiecie dlaczego?
            Jedyne co potrafię to bawić sie w erotomana gawędziarza, mimo,że nie znam sie
            na tych sprawach zupełnie.
            Nigdy nie miałem kobiety, zresztą nic jej po mnie, bo od wielu lat mi nie staje.
            A nawet gdyby mi stanął, jakimś cudem, to te 5 cm w pełnym wzwodzie i
            przedwczesny wytrysk w spodnie i tak by mnie pogrążył .
            Chyba sobie amputuję. I mózg też sobie amputuję, żeby nie cierpieć, tak jak
            teraz cierpię.
            • mobb Re: Przepraszam wszystkich - wiesiekt - do Adama 27.03.03, 10:57
              Adam, prawda ze Wiesiek mial tym razem racje ?
            • Gość: julita Re: do wiesiekt, smile b/c life is great!!!!!!!!!! IP: *.11.252.64.snet.net 28.03.03, 01:33
              Gość portalu: wiesiekt napisał(a):

> Bardzo Was przepraszam, za wszystko co do tej pory napisałem.
              > Zdradzę Wam, że jestem małym, nieszczęśliwym, biednym kutasem.
              > Tak o sobie myślę. Wiem to napewno, Jestem nikim.
              > Nie mam powodzenia u kobiet, a nawet więcej, budzę w nich obrzydzenie.
              > Nie wiecie dlaczego?
              > Jedyne co potrafię to bawić sie w erotomana gawędziarza, mimo,że nie znam sie
              > na tych sprawach zupełnie.
              > Nigdy nie miałem kobiety, zresztą nic jej po mnie, bo od wielu lat mi nie
              staje
              > .
              > A nawet gdyby mi stanął, jakimś cudem, to te 5 cm w pełnym wzwodzie i
              > przedwczesny wytrysk w spodnie i tak by mnie pogrążył .
              > Chyba sobie amputuję. I mózg też sobie amputuję, żeby nie cierpieć, tak jak
              > teraz cierpię.

wiesiekt
              ___()*^&$%^#$%$%^#$%&#&&%*&(P*(&_

dlaczego tak piszesz???????????? mysle se jestes przystojnym mezczyzna pod
              czterdziestke, z zonka i dziecmi, i szukasz zabawy u tych mlodszych dziewczynek
              bo dlaczego nie? dlaczego cierpisz????????? jezeli mowimy o cierpieniu to
              zadam ci pytanie: czy ogladales Pianiste Polanskiego? nie moge sie doczekac
              az wyjedzie tutaj w USA na video, a tak naprawde wiosna juz jest i ja tez nogi
              ogolilam ale cipki jeszcze nie, bo nie wiem jak sie do tego zabrac, hehe.....jc.
              • wiesiekt Re: do wiesiekt, smile b/c life is great!!!!!!!!! 28.03.03, 18:03

> dlaczego tak piszesz???????????? mysle se jestes przystojnym mezczyzna pod
                > czterdziestke, z zonka i dziecmi, i szukasz zabawy u tych mlodszych
                dziewczynek
                >
                > bo dlaczego nie? dlaczego cierpisz????????? jezeli mowimy o cierpieniu to
                > zadam ci pytanie: czy ogladales Pianiste Polanskiego? nie moge sie doczekac
                > az wyjedzie tutaj w USA na video, a tak naprawde wiosna juz jest i ja tez
                nogi
                > ogolilam ale cipki jeszcze nie, bo nie wiem jak sie do tego zabrac,
                hehe.....jc

Brawo Julita. Jestes przykladem nowoczesnej wyzwolonej bezpruderyjnej
                dziewczyny w przeciwienstwie do tych pruderyjnych cichodajek z forum. One
                wszystkie powinny Tobie piety lizac. Zycie i swiat idzie do przodu. My to
                rozumiemy. One natomiast bawia sie w dulszczyzne i przez to sa zepsute. Kazdy
                powinien miec odwage powiedziec to co robi.
                Zglaszam sie na ochotnika do ogolenia twojej cipki. Mam fajna pianke do tego.
                Po ogolenie zrobie tobie masaz cipki i wyprobuje czy dobrze cipka
                funkcjonuje........
                wiesiekt
                • Gość: julita Re: do wiesiekt, smile b/c life is great!!!!!!!!! IP: *.11.252.64.snet.net 28.03.03, 19:07
                  Brawo Julita. Jestes przykladem nowoczesnej wyzwolonej bezpruderyjnej
                  dziewczyny w przeciwienstwie do tych pruderyjnych cichodajek z forum. One
                  wszystkie powinny Tobie piety lizac. Zycie i swiat idzie do przodu. My to
                  rozumiemy. One natomiast bawia sie w dulszczyzne i przez to sa zepsute. Kazdy
                  powinien miec odwage powiedziec to co robi.
                  Zglaszam sie na ochotnika do ogolenia twojej cipki. Mam fajna pianke do tego.
                  Po ogolenie zrobie tobie masaz cipki i wyprobuje czy dobrze cipka
                  funkcjonuje........
                  wiesiekt
                  )*(^%^$%^&*()_______________()**&$&

tak chetnie, kiedy znowu bedziesz w Stanach? czesto tu przyjezdzasz? Julita.
                  • wiesiekt Re: do pruderyjnych cichodajek z forum 30.03.03, 09:00
                    Ballada o Elczankach

Na sianie, na wrzosowisku nie umial calowac dostal po pysku.
                    A widzisz durniu jak baba bije, nie umiesz calowac nie bierz
                    za szyje.

Na sianie na wrzosowisku, on zimny ona goraca
                    on nie chce ona go traca.
                    I lewa raczke na niego kladzie
                    Ruszaj sie, ruszaj sie ty stary dziadzie

on nie chce ona go traca
                    I lewa noge na niego kladzie
                    Ruszaj sie, ruszaj sie ty stary dziadzie

on nie chce ona go traca
                    I cale cialo na niego kladzie
                    Do gory do dolu ty stary dziadzie.

• Gość: IVO Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 22:28
      Polecam - dr Cymek - szlyszalem ,że obecnie robi furorę wśród kobiet ełckich
    • Gość: IVO Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 22:36
      Polecam - dr Cymek - szlyszalem ,że obecnie robi furorę wśród kobiet ełckich
      wiem ,że ma podpisaną umowę z kasą chorych i odpowiedni sprzęt do
      przeprowadzenia wszelkich badań.Przyjmuje na Ul Kochanowskiego w spółdzielni
      zdrowia "Vita". A ci wszyscy panpwie piszą o wszystkim tylko nie o tym co
      trzeba.
      • wiesiekt Re: dobry ginekolog w Ełku 03.04.03, 19:36
        Moja zona woli chodzic do ginekologa mezczyzny niz kobiety. Twierdzi, ze
        kobiety bedace ginekologami sa obskurne i ordynarne w stosunku do kobiet
        pacjentek. Natomiast ginekolodzy faceci maja na ogol wiecej kultury.
        wiesiekt
        • Gość: Marecki Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 23:03
          To ty masz żOnę??? kutasie! Ha, ha ha ha.
          • wiesiekt Re: dobry ginekolog w Ełku 07.04.03, 08:32
            Gość portalu: Marecki napisał(a):

> To ty masz żOnę??? kutasie! Ha, ha ha ha.

Czesc Jebecki, przepraszam marecki.

Mam zone. Moja zona jest piekna, wspaniala, kochana i na takiego gnoja jak ty
            nie spojrzalaby nawet.
            Co z ciebie za staroswiecki mezczyzna? nie zaruchach, nie wypijesz, nie
            zapalisz jak kazdy nowoczesny facet. jakis kryjak i samogwalt.
            wiesiekt
      • Gość: Marecki Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 23:07
        Znam przypadek, że Cymek z Vity zlecił mammografię kobiecie, a pracownia na
        Konopnickiej nie uznała tego skierowania. I odesłała tę kobietę do... nikąd.
        UWAGA: SP ZOZ ProMedika nie uznaje skierowań od Cymka z Vity z Kochanowskiego.
    • wiesiekt Re: dobry ginekolog w Ełku 08.04.03, 09:18
      Czy jest w Elku ginekolog ktory dobrze otwiera dziewice?
      wiesiekt
    • Gość: ewkam Re: dobry ginekolog w Ełku IP: *.mlekpol.com.pl / 10.1.0.* 25.04.03, 13:59
      Już pewnie wybrałaś jakiegoś lekarza, ale tak na przyszłość dla innych
      poszukujących:
      dr. Puciłowskiej nie mogę polecić - mam złe po niej wspomnienia. Na początku
      była całkiem kompetentna, a potem niestety nawet nie przeprowadzała
      podstawowych badań, poprzestając na wypisywaniu tabletek. Skończyło się na tym,
      że przypadkowo trafiłam do dr. Andrzeja Mazurka (na codzień pracuje w
      Białymstoku, a w Ełku przyjmuje we czwartki w Medikusie), diagnoza, propozycje
      leczenia, prowadzenie. Mogę polecić Go z czystym sumieniem, no ale w Ełku
      przyjmuje prywatnie.
      Uprzedzam: nie jestem jego rodziną, nie mam udziałów w Medikusie.
      pozdrawiam
    • wiesiekt Dlaczego dziewczyny stosuja pigulke RU486 22.05.03, 09:06
      Czy w Elku pigulka aborcyjna RU486 jest w modzie? Ostatnio ta pigulka przezywa
      w Polsce swoisty renesans. Mimo ze jest to zwykla trucizna dla dziecka. Chyba
      lepiej zalozyc gumke partnerowi na penis czy sobie smoczka na szyjke lub wziasc
      tabletke, ktora nie dopuszcza do koncepcji niz brac trucizne zabijajaca dziecko
      poczete. Sa jednak takie zbrodniarki ktore dopiero po stosunku mysla o
      antykoncepcji. I wtedy pozostaje ta francuska tabletka albo skalpel. Czy zawsze
      tak musi byc?
      W Krakowie i okolicach dziewczyny potrafia trzymac facetow latami na seksie
      analnym i oralu. Zaoszczedzaja w ten sposob na skrobankach i srodkach
      antykoncepcyjnych. Moze Elczanki zaczna brac przyklad z Krakowianek to wyjdzie
      im to na zdrowie i bez powyzszych kosztow.

Wiesiekt
      • Gość: yen Re: Dlaczego dziewczyny stosuja pigulke RU486 IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.05.03, 19:22
        a poza tym wszyscy zdrowi?
        • wiesiekt Re: Dlaczego dziewczyny stosuja pigulke RU486 26.05.03, 10:30
          yen czy bylas testowana przez zwierzeta?
          wiesiekt
      • boryna29 Re: Dlaczego dziewczyny stosuja pigulke RU486 26.05.03, 16:52
        Oh Wiesku, jaka szkoda ze Twoja mam tej pigulki nie znala...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka