nikadaw1 20.01.07, 17:31 poprawcie mnie, ale zdaje się obecnie częśc byłej jednostki wojskowej jest przerabiana na mieszkania? podobno to inwestycja Rydzewskiego? ktoś wie coś więcej? np. po ile m2 :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manio15 Re: lofty w koszarach? 20.01.07, 20:56 nikadaw1 napisała: > poprawcie mnie, ale zdaje się obecnie częśc byłej jednostki wojskowej jest > przerabiana na mieszkania? podobno to inwestycja Rydzewskiego? ktoś wie coś > więcej? np. po ile m2 :))) Rydzewski zaadoptował pierwszy budynek za dawnym biurem przepustek - pierwszy po prawej strone licząc od Katedry - ale wszystko juz chyba dawno sprzedane. Na ul. Szkolnej (tak która prowadzi do kasyna) adaptowany jest budynek dawnej siedziby WAM - ale to juz nie Rydzewski ale właściciele Setonu. Nie widziałem oferty cenowej - jeszcze w fazie projektowej. Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: lofty w koszarach? 24.01.07, 10:03 Pomysl na lofty jest swietny. Mam tylko nadzieje, ze cena za metr nie osiagnie 6 tys. i wiecej, jak to jest w Lodzi czy Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: lofty w koszarach? 24.01.07, 11:22 Warszawy i Łodzi pewnie nie dogoni nigdy. Ale że nie dojdzie do 6 tys. to bym się nie zakladał... A wojsko się już całkiem wyniosło, czy jeszcze jakąś część koszar wykorzystuje? Odpowiedz Link Zgłoś