mobb Re: EŁK galeria 16.02.07, 09:48 ale o co Ci w zasadzie chodzi z tymi pustymi postami ? Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: EŁK galeria 16.02.07, 10:34 ja nie próbowałem, ale mniemam że jak Ty Rals potrafisz to i ja dałbym radę Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: EŁK galeria 16.02.07, 11:01 Mógłbyś spróbować. Jak się trochę poćwiczy, to wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: EŁK galeria 16.02.07, 15:01 sunowo napisał: > próbowałeem wkleic zdjecia...nie wyszło a bo to nie tu sie wkleja . Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: EŁK galeria 16.02.07, 22:36 sprawdz maila, wyslalem krotka instrukcje sunowo napisał: > próbowałeem wkleic zdjecia...nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
sunowo Re: EŁK galeria 18.02.07, 18:40 słyszałem ,ze przebudowali rondo na Szybie.Moze ktoś przesłać zdjecie z organizacją ruchu? Czy ulica przemysłowa jest juz przejezdna dla Tirów? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: EŁK galeria 19.02.07, 09:49 Czyli następny ełcki emigrant. Chyba więcej już nas tu takich niż miejscowych korespondentów... Odpowiedz Link Zgłoś
sunowo Re: EŁK galeria 19.02.07, 13:58 emigrant od paru ładnych lat..ale bywam kilka razy do roku i cieszę sie gdy zobacze cos nowego w EŁKU .Boli mnie tylko ten ogólny brud i krzywe chodniki na głównych ulicach mego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: EŁK galeria 19.02.07, 14:18 Mnie już w Ełku nie ma od lat przeszło dwudziestu. Ale zawsze chętnie wracam i też kilka razy do roku bywam. Na ogół niestety na krótko... Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: EŁK galeria 19.02.07, 21:52 sunowo, Ty musisz ze spuszczona glowa po Elku chodzic :) ja nie przypominam sobie ani ogolnego brudu ani krzywych chodnikow no, ale moze malo sposzczegawczy jezdem Odpowiedz Link Zgłoś
freeman8 Re: EŁK galeria 19.02.07, 22:02 Mobb, polecam przejść się ulicą Filozofów nad Wojska Polskiego aż do ronda Sikorskiego,Kajki, 11 listopada. Przekonasz się,że sunowo ma rację względem krzywych i dziurawych chodników. Zaś czystość jest względnie dobra w tygodniu-gorzej w niedzielne popołudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: EŁK galeria 19.02.07, 22:50 ciezko bedzie sie przejsc, nie bardzo taka ulice kojarze a plan miasta ze strony UM tez jej nie pokazuje... > Mobb, polecam przejść się ulicą Filozofów nad Wojska Polskiego aż do ronda > Sikorskiego,Kajki, 11 listopada. > Przekonasz się,że sunowo ma rację względem krzywych i dziurawych chodników. > Zaś czystość jest względnie dobra w tygodniu-gorzej w niedzielne popołudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: EŁK galeria 20.02.07, 09:09 Gdzie tam obecne śmieci do czasów mego dzieciństwa. Jak tylko wiatr dobrzez zawiał to nieraz można było sporo surowców wtórnych wprost z atmosfery odzyskać :) Odpowiedz Link Zgłoś
sunowo Re: EŁK galeria 21.02.07, 11:53 kochani krajanie...EŁk jest bliski memu sercu ale żal mnie ściska gdy widze jak jest niewykorzystany turystycznie.Brak wypozyczalni sprzetu do pływania,taniej bazy noclegowej nad jeziorami i punktów gastronomicznych.Latem 2006 chciałem zjesc smazonego okonia w smazalni koło wiezy ć.-żadali 8 zł za 100g..Dorsz smazony nad morzem mozna kupic za 5 zł.Ulica Armii krajowej ...to jest dopiero wizytówka miasta.Aleje nad jeziorem brudne ,pełne pijaczków.Mógłbym jeszcze wyliczac..Gdy mówie sasiadom ,ze pochodze z EŁKU ..kojarzą,ze to gdzies koło Gdańska {elblag}..Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś