kibic007 07.08.03, 14:30 i inni kibice także - może zrobimy prywatne zawody w "Wygraj Ligę". Zgłosiłem 2 drużyny i czekam. Pozdrawiam, Kibic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lapusz Re: klima... IP: *.crowley.pl 07.08.03, 15:26 Ja wciągnąłem się w zakłady bukmacherskie. Na razie 2x przegrałem, raz wygrałem. Żeby nie wpadka Wisełki na Cyprze to moje 5 PLN przemieniłoby się w 58. Ale nie zrażam się, mam już typy na weekend. Jeden dylemat: Lech czy Górnik? Odpowiedz Link Zgłoś
kibic007 Re: klima... 07.08.03, 15:49 Raczej jednak Lechu... Z Fornalika już jest niezły treneiro, ale w tej rundzie jeszcze nie będzie mieć zespołu. Popatrz na obronę, dla przykładu - po odejściu "killera" Wiśniewskiego zostaje Koźmiński i z całym szacunkiem - "dziadek" Moskal. W pomocy z zeszłego sezonu zostali w zasadzie Szulik i Probierz. Bukalski i reszta to wielka niewiadoma. Cała nadzieja w Sikorze. Tymczasem, jak Pala zrobi w Lechu taką obronę jak w Świcie, to Madej & Grzelak zrobią resztę. Gajtkowski - Reiss - Ślusarski to też poważna siła. Zatem - raczej Lechu, ale na szczęście piłka jest okrągła, a bramki są dwie... Pochwal się ile trafisz. pozdrawiam, Kibic Odpowiedz Link Zgłoś
kibic007 Re: klima... 07.08.03, 21:26 Lapusz, wziąłem i zagrałem, jako i Ty. Postwiłem 10 peelen na wygraną Groclinu, Legii, Amiki, Lecha i Wisły K. oraz remis Łęcznej z Wisłą P. PS. Grasz akumulatorem? Kibic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lapusz Re: klima... IP: *.crowley.pl 08.08.03, 08:17 Zarzuciłem na remis/zwycięstwo Legii i Groclinu, wygrane Wisły K. i Amiki, do tego dorzuciłem wygrana/remis Leszka (początkowo chciałem dać na Górnika - teraz to klub niemal włoski - ale po Twych sugestiach zmieniłem zdanie). Postawiłem tylko piątkę, dlatego dodałem jeszcze kilka pewniaków z zagranicy typu Galatasaray czy Broendby bo potykają się z outsiderami u siebie. Jak trafię to z piątki będzie 49,80. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klima Re: klima... IP: gnom:* / 10.30.42.* 08.08.03, 11:27 ja odpadam , bo to zbyt skomplikowane dla mnie, poza tym nie wierzę w polską ligę. Kiedyś grałem w zwykła ligę w totku, ale nigdy nie udało mi się wygrać więcej niż 5 zł. K. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic007 Sorry Lapusz, 09.08.03, 21:11 a jednak Sikora... i bramki są dwie. Jeżeli to Cię pocieszy, to Wisła P. umoczyła i u mnie też nici z 91:1. Pozdrawiam, Kibic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lapusz Re: Sorry Lapusz, IP: *.crowley.pl 11.08.03, 08:22 Nic to, będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś