vampireqq 15.01.08, 11:47 witam, mam pytanie odnośnie wesel w ełku, gdzie najlepiej zorganizowac wesele jaki kamerzysta , fotograf itp. dziękuje z góry za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: ślub w ełku 15.01.08, 13:07 Ale fajnie. Jak dawno nie było już wątku o weselu w Ełku. Aż zacząłem tęsknić... Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: ślub w ełku 15.01.08, 13:15 ralston napisał: > Ale fajnie. Jak dawno nie było już wątku o weselu w Ełku. Aż > zacząłem tęsknić... A ja właśnie oblatany jestem w temacie, bom bywalec :))) - najlepszy lokal pod każdym względem to Perła Mazur - kapela z Białegostoku ( chyba aktorzy teatru lalek) instrumenty akustyczne, kulturne prowadzenie imprezy foto i kamera zupełnie mnie nie interesuje bo najlepsze lata zdjęciowe mam juz za sobą. Choć z drugiej strony lepiej niz dziś to juz nie będzie :)))) manio weselny Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: ślub w ełku 15.01.08, 15:01 Dobra, dobra, Rals. I tak wiadomo, ze kazdy chlopiec chcialby choc raz w zyciu wystapic w bialej sukni i welonie! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: ślub w ełku 16.01.08, 13:49 Hmmm... No tego to ja nie wiem. Wiem tylko, ze marzenia zwykle sie spelniaja, wczesniej czy pozniej. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: ślub w ełku 16.01.08, 20:36 no proszę, nawet najbardziej pogardzany temat ślubno-weselny może stać się nośny, jeśli tylko ktoś z bywalców jest oblatany. Manio bywa, Lu ma ślubne projekcje, Rals zastanawia się czy coś go nie ominęło. Ani chybi trzeba skręcić jakieś forumowe wesele, po tylu podejściach już chyba czas... Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: ślub w ełku 17.01.08, 08:29 Eeee? :) Mobb, moze Ty? Choc cos mi gdzies stuka w pamieci, ze Ty juz chyba ten teges, wiec nie bardzo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: ślub w ełku 17.01.08, 09:14 Ano właśnie. Pomysł dobry, tylko skąd tu wziąć parę młodą? Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: ślub w ełku 17.01.08, 10:34 Nie wiem... Mi to nie grozi na szczescie, bo przekraczam powoli smuge cienia... :) Odpowiedz Link Zgłoś