Gość: Pit IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 22:37 Doszły mnie słuchy że z zegara na wieży dużego kościoła zginęły wskazówki.Wiem że to niewiarygodne,dlatego pytam,czy ktoś coś o tym wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Spec Re: Wskazówki IP: *.cable.mindspring.com 24.09.03, 02:06 Gość portalu: Pit napisał(a): > Doszły mnie słuchy że z zegara na wieży dużego kościoła zginęły > wskazówki.Wiem że to niewiarygodne,dlatego pytam,czy ktoś coś o tym wie? wiekszosc ludzi tu na forum nie mieszka w Elku i w sprawie takich informacji polega raczej na ludziach z Elku jak Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lapusz Re: Wskazówki IP: *.crowley.pl 24.09.03, 08:11 A to nie był elektronik z melodyjkami? Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: Wskazówki 25.09.03, 11:00 na własne oczy widziałem, wskazówek nie ma. A wiem że w ostatnich latach zegar działał i wskazówki się przemieszczały, chociaż z dokładnością bywało różnie. Może proboszcz je zdjął do jakiegoś wyważenia, albo cuś - zgineły z obu stron wieży. Manio jako jedyny w tym towarzystwie żyjący na rodzimej ziemi rodowity Ełczanin,mógłby może udać się do proboszcza po wskazówki - gdzie są te wskazówki ? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wskazówki 25.09.03, 11:11 A może odpadły wtedy kiedy kościół lądował na dnie stawu? Pamiętacie jeszcze tę niedokończoną historię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manio Re: Wskazówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 22:06 mobb napisał: > na własne oczy widziałem, wskazówek nie ma. > A wiem że w ostatnich latach zegar działał i wskazówki się przemieszczały, > chociaż z dokładnością bywało różnie. > Może proboszcz je zdjął do jakiegoś wyważenia, albo cuś - zgineły z obu stron > wieży. > > Manio jako jedyny w tym towarzystwie żyjący na rodzimej ziemi rodowity > Ełczanin,mógłby może udać się do proboszcza po wskazówki - gdzie są te > wskazówki ? pytałem dzisiaj proboszcza - stwierdził że osobiście zdjął wskazówkii wysłał je do NY aby jeden z forumowuczów dokładnie je odkurzył. Ciekawe czy odeśle. Czekam z niecierpliwością na olśniewające efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Wskazówki 25.09.03, 12:06 Zajrzalam, bo bylam ciekawa, jakie cenne wskazowki ma dla mnie Pit.. :)) Rzecz jasna, nic nie wiem na temat wskazowek z zegara! Lue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Wskazówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 22:54 cale zamieszanie wyszlo tylko i wylacznie z nierzetelnosci dziennikarzy z olsztynskiej. wskazowki sa cale i zdrowe mam je w swoim budziku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Wskazówki IP: *.proxy.aol.com 26.09.03, 18:46 Hans teraz na pewno nie bedziesz spoznial sie do pracy majac takie wskazowki w budziku:) Adam Odpowiedz Link Zgłoś