komornik_13 17.12.08, 17:06 Czy gracie jakimiś systemami? Jeśli tak, to jakimi? Czy jesteście z nich zadowoleni? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
91bartoszlewinski Re: systemy 17.12.08, 17:08 Tak, ja gram progresją. Jestem z niej całkowicie zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczaal Re: systemy 18.12.08, 10:58 Gram systemem 5/7, Chodzi o to ze z kazdego kuponu musi wejsc 5 na 7 meczów aby koszty kuponu sie zwróciły. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Łatwe kilkadziesiąt złotych dziennie na sporcie IP: *.cable.ubr10.sgyl.blueyonder.co.uk 29.01.09, 00:12 Sprawdz strone www.carry-trading.com a może zaczniesz coś zarabiać na obstawianiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: progresista Re: Łatwe kilkadziesiąt złotych dziennie na sporc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 14:53 Na forum betplatform.com znajdziesz niezawodny system woofa. Gość twierdzi, że nie da się przegrać grając wg jego zasad. Jak się komuś uda to on wypłaca mu 100 zł. Z tego co wiem to jeszcze nikomu sie nie udało przegrać. Trochę to paradaks - grać żeby przegrać i wygrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Łatwe kilkadziesiąt złotych dziennie na sporc IP: 77.87.124.* 14.02.09, 12:27 gdyby tak słodko było to zakłady by pozamykali ;) -------------------------------------------------- Sklep sportowy - odzież sportowa Projektowanie stron www Odpowiedz Link Zgłoś