pppp112 14.11.08, 17:48 Czy w Kikole trudniej jest o znalezienie pracy, czy o znalezienie pracownika??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
willno Re: Praca w Kikole 15.11.08, 20:31 pppp112 napisał: > Czy w Kikole trudniej jest o znalezienie pracy, czy o znalezienie pracownika??? >Z tego co wiem w Kikole można prawie tylko na czarno. Pracodawcy, w cudzysłowie, uważają się za szanowanych obywateli, a to tylko zwykli przestępcy i kombinatorzy, chociaż mówi się że są poprostu zaradni. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko-lak Re: Praca w Kikole 17.11.08, 18:30 A jeśli nie na czarno, to za najniższą stawkę, a reszta pod stołem. Ciekawe tylko jaka z tej stawki będzie emerytura? Odpowiedz Link Zgłoś
willno Re: Praca w Kikole 17.11.08, 18:56 Emetrytura ? 35 lat pracy ? Dożyje 65 ? Jeśli nawet, kto i z czego mi ją będzie wypłacał ? Odpowiedz Link Zgłoś
pppp112 Re: Praca w Kikole 17.11.08, 20:09 Emerytury były dobre na samym początku jak je wprowadzili. Bo ludzie wpłacali a brać jeszcze nie miał kto. Więc interesik się kręcił :) Odpowiedz Link Zgłoś