Dodaj do ulubionych

L'oreal True match???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:11
Witam drogie Panie, jestem ciekawa co sądzicie o serii True Match
firmy L'oreal, zabieram się do zakupu podkładu, pudru w kamieniu
(albo sypiego mineralnego- ich nowość) oraz różu BLUSH DELICIEUX.
Czy używałyście tych kosmetyków? Mam cerę mieszaną, bardzo jasną
wpadającą w róż. Chciałabym ją ożywić kolorem ale boję się "efektu
maski", czy ten podkład jest ciężki? Dobrze się rozprowadza? Długo
utrzymuje?
Obserwuj wątek
    • 88mlodziutka Re: L'oreal True match??? 01.10.07, 18:14
      posiadam true match zwykły i mineralny. Ten zwykły nie jest zły, ale też nie
      rewelacja, zaś mineralny (pod warunkiem, że umie się go dobrze nałożyć) to
      naprawdę rewelacja. Na pewno lepiej mineralny niż zwykły i w kamieniu. Efekt
      będzie delikatniejszy a jest trwały i się nie świeci. Nie kieruj się instrukcją
      dołaczoną w sprawie jak go nakładać. Najlepiej po swojemu, (najpierw 1 policzek
      potem drugi czoło itd.)
      • retinol Re: L'oreal True match??? 03.10.07, 18:11
        zgadzam sie true match mineralny jest rewelacyjny. przynajmniej dla
        mnie. kupiłam go na slub i sprawdził sie w 100%, teraz uzywam tylko
        jego tzn baza i puder i zawsze efekt jest super. no i jest bardzo
        wydajny.
        pozdrawiam
        • Gość: gazela100 Re: L'oreal True match??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 19:15
          czy puder mineralny loreal true match można stosować sam bez
          podkładu do cery tłustej?

czy są tam jasne kolory?
          • 88mlodziutka Re: L'oreal True match??? 03.10.07, 23:59
            Można, a nawet trzeba!:) On spełnia rolę podkładu i pudru. Takie 2in1;)
            Jest naprawdę super i godny polecenia. Tyle, że aby go dobrze nałożyć trzeba
            mieć idealnie wchłonięty krem i jeśli ktoś używa bazę. Kolorów do wyboru chyba
            nie ma zbyt wiele - 5 albo 6. Ja mam, albo najjaśniejszy, albo ten przed
            ostatni, nie jestem pewna i nie jest on jakiś bardzo jasny, porcelanowy.
            Początkowo wydaje się nawet, że za ciemny, ale jak sie stopi ze skórą to wygląda
            idealnie.
            • 88mlodziutka Re: L'oreal True match??? 04.10.07, 00:02
              Aha nie doczytałam, ze do cery tłustej. Hmmm ja mam suchą, ale nie wyobrażam
              sobie go łączyć z podkładem, czy pudrem, bo to jest właśnie podkład i puder:)
              Jak na niego patrzysz wygląda jak puder sypki a w trakcie rozsmarowywania
              zamienia sie w podkład i daje matowe pudrowe wykończenie. Myślę, że będzie dla
              Ciebie odpowiedni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka