Dodaj do ulubionych

nowe badanie OBOP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 16:17
www.walbrzych24.com/wiadomosci/35-wiadomoci/1076-kto-prezydentem-badania-obop-ju-jutro
I mamy nowe wyniki badań opinii publicznej - refleksje nasuwają się same.
1. Mamy II turę
2. Będą to lokalne derby - pomiędzy Kruczkowskim i Lubińskim.
Obserwuj wątek
    • Gość: akuszer komuna nie wróci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 16:20
      Co ten Lubiński jeszcze chce mało mu?
      Prograu nie ma a poprzednie działanie to kalka sld.
      Komuno -wróć sama, bez pomocy lekarskiej.
      • Gość: Jacenty Re: komuna nie wróci IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.10, 20:25
        Pamiętam sondaże 4 lata temu też kandydaci szli łeb w łeb. A potem były wybory.
        Teraz jest za dużo kandydatów na jedną turę, ale Rosiakowej bandy nikt poza samymi bandziorami nie chce.
        I gładolica lekarska marionetka tu nie pomoże.
    • Gość: OBOK Re: nowe badanie OBOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 17:30
      Będzie walka na programy
      Tu masz program Kruczka
      video.google.pl/videoplay?docid=-977073112424272030#
      a tu Wilda
      www.traktwalbrzyski.pl/
      • Gość: wyborca Re: nowe badanie OBOP IP: 87.105.201.* 18.11.10, 18:12
        Możecie się "sztabowcy" napinać tutaj aż wam żyłka pęknie.
        A ludzie i tak zagłosują tak, jak będą chcieli.
        Do zobaczenia w poniedziałek :D
    • Gość: Mister Z. Re: nowe badanie OBOP IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.10, 19:54
      Po Pierwsze 1)
      Wyniki nie są prawdziwe, bo znacznie się różnią od studenckich.
      tvwalbrzych - to badanie telefoniczne na próbie 500 osób (co to k... jest)
      studenckie - próba 1500 osób (kontakt bezpośredni)

Po Drugie 2)
      Wyniki odzwierciedlają kto ile wydał w pewnej z firm.
      Tzn w tv, portalu, oraz za wielkoformatowe banery.
      • Gość: OPOS Re: nowe badanie OBOP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.10, 08:36
        A gdzie te wyniki studenckie mozna zobaczyc? Bo rzeczywiscie grupa 500 respondentow jest malo reprezentatywna.

Z gory dziekuje !
    • Gość: tym Re: nowe badanie OBOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 20:53
      ten sondaż możecie o kant du.py rozbić.

już w niedziele okaże się ile wart jest Lubiński z bandą szumowin
      • Gość: fan Re: nowe badanie OBOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 21:02
        Oczywiście wybory zweryfikują wszystko tylko szumowiny to tu przeciwko Lubińskiemu się cały czas wypowiadają. Walicie w tego chłopa na każdym kroku a jego poparcie rośnie - oby tak dalej.
        • Gość: kasia Re: nowe badanie OBOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 21:57
          wiecie jak to jest z badaniami tego typu, nawet mylą się te wielkie firmy, ośrodki badań. Pamiętacie, jak to był z ostatnimi badaniami w wyborach prezydenckich. O błąd naprawdę nie trudno. Faktycznie poczekajmy do poniedziałku, na pewne wyniki już po głosowaniu, a i według mnie naprawdę wynik będzie zależał w pełni od frekwencji.
    • Gość: Kumbaka Re: nowe badanie OBOP IP: *.chello.pl 18.11.10, 22:21
      Proszę Państwa sondaże są tylko częścią PR i służą głównie zamawiającym, z tego też powodu wyniki te należy ignorować. To jest taka sama propaganda jak te już słynne wizualizacje prezia. Proszę spróbować wykąpać się w basenie, który ma tylko dwa wymiary tj. długość i szerokość, a taki bilbordowy basen na razie mamy.

Kolejna sprawa to brudna kampania i tu również PO wiedzie prym. Te wszystkie ataki na Pana Wilda, na Pana Lubińskiego świadczą o tym, że czują duże zagrożenie. Oni są tak zdeterminowani, ponieważ czują, że koryto władzy wymyka się im i nie będą mieli w czym ryć i napychać kieszenie.
      Jutro podam Państwu informację co oni szykują i głównym bohaterem będzie ich wierny sługa również słynny doktor.

Druga tura bez Kruczkowskiego, zróbmy wszystko aby tak było, pokażmy Polsce, że nas na to stać. Proszę Państwa możemy to zrobić i Wałbrzyszanie mogą pokazać całej Polsce, że mieszkańców nie można bez końca mamić i oszukiwać.

Pozdrawiam ]:->
    • Gość: Nina Re: nowe badanie OBOP IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.11.10, 07:34
      Po co Wy się wszyscy tak podniecacie tymi sondażami!!!
      Przecież tu nic nie jest prawdziwe. Ja tam wogóle zastanawiam się
      czy iść głosować. Tylko żal mi tak zignorować to moje prawo wyborcze. Dopiero co
      mi wiek pozwolił głosować, a już mam dość wybierania, bo nic z tego nie wychodzi.
      Ostatni raz spróbuję. Może na tę czupryniastą babeczkę zagłosuję? Obecni goście się już raczej wyeksploatowali.
      Jak się kobitka tak wyemancypowała to dać jej szansę:)
      • Gość: zen Re: nowe badanie OBOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 07:48
        no to znowu ci nie wyjdzie i nie pojdziesz juz wiecej na wybory biedaku
      • Gość: o jezu Re: nowe badanie OBOP IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.11.10, 09:46
        Nina znowu dałaś do pieca. Cytat:
        Dopiero co mi wiek pozwolił głosować, a już mam dość wybierania, bo nic z tego nie wychodzi.
        a następnie cytat: "...Ostatni raz spróbuję.

To ile w końcu tych wyborów w końcu przeżyłaś w swoim życiu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka