Dodaj do ulubionych

Roczny piękny doberman- gratis

06.11.05, 18:52
oddam pieknego psiaczka - choć mi bardzo smutno ale rozpoczęłam pracę i nie
ma kto z nim zostawać. Tylko dla kochającego psy. Pies jest cudny, miły,
typowy fotelowiec.Oferta ważna tylko dla prawdziwego "psiego brata".
kontakt: 604 625 609
Obserwuj wątek
    • edavenpo Re: Roczny piękny doberman- gratis 06.11.05, 22:08
      Przepraszam jesli troche jestem obcesowa ale jak psa kupilas rok temu to nie pomyslalas co sie z
      psiakiem stanie jak pojdziesz do pracy? Pies to nie zabawka, przywiazal sie do ciebie. Schroniska
      pozniej zapchane rasowymi psami.

Wrzuc swoje ogloszenie na to forum, tam ludzie oglaszaja psy wiec masz wieksza szanse ze znajdziesz
      mu dom.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=664
      Tam tez mozesz wrzucic fotki psiaka.

Pozdr.
      • kicior99 Re: Roczny piękny doberman- gratis 07.11.05, 15:11
        tak i nie... Mysmy mieli psa i kota i pewnego pieknego (naprawde pieknego mimo
        fatalnej pogody) postanowilismy wyemigrowac z Pily do Anglii. Kto to mogl
        przewidziec? C'est la vie, jak mawiaja w Moskwie. Zycia nie przewidzisz.
        • edavenpo Re: Roczny piękny doberman- gratis 07.11.05, 17:33

Z tym ze tu chodzi o powrot do pracy a nie emigracje do kraju gdzie zwierzeta przechodza 6-cio
          miesieczna kwarantanne, (choc to teraz niekonieczne bo mozna psu czu kotu wyrobic paszport i
          kwarantanna ich nie dotyczy). Jesli wraca sie do calodziennej pracy to naprawde mozna za nieduze
          pieniadze najac kogos kto by psiaka wyprowadzal w ciagu dnia zamiast go narazac na stres rozlaki i
          przystosowania sie do nowego domu.

Ja obecnie tez mieszkam w Anglii, mam tu psa. Pies ma paszport, wszystkie badania i szczepionki na
          wscieklizne robione regularnie bo a nuz widelec zachce nam sie wracac do Polski lub wyprowadzic sie
          gdziekolwiek indziej i wtedy psiak jedzie z nami, nie ma bata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka