jarek_t1 15.11.05, 13:38 Czy ktos z Was ma namiary i moze naprawde polecic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elmek Re: Dobry stomatolog 15.11.05, 17:33 Mieszkając jeszcze w Złotowie korzystałem z usług kilku stomatologów. Najlepsze wrażenie zrobiła na mnie Pani mająca gabinet przy skrzyżowaniu Alei Piasta z kolejową. Nazwiska niestety nie pamiętam. Dentysta bardzo dokładny i skrupulatny. Odpowiedz Link Zgłoś
johnscott Re: Dobry stomatolog 15.11.05, 21:37 Racja. Nie polecam pewnego małżeństwa... Powinni robić zęby tylko sobie. Andrew Czarnotta to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraplotkara Re: Dobry stomatolog 15.11.05, 22:27 elmek ta kobieta sie nazywa Bielecka i gabinet ma juz w innym miejscu oj dawno cie nie leczyles zebow w Zlotowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
johnscott Re: Dobry stomatolog 15.11.05, 22:44 Chyba nie Bielecka... Bruzgo! I ona dalej przyjmuje na rogu Piasta z Kopernika. Odpowiedz Link Zgłoś
galicjanka1 Re: Dobry stomatolog 15.11.05, 22:53 Jest jeszcze Głębczyński, czy jakoś podobnie, bodaj na Kopernika. Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Dobry stomatolog 16.11.05, 10:01 johnscott napisał: > Chyba nie Bielecka... Bruzgo! I ona dalej przyjmuje na rogu Piasta z Kopernika. Tak jak mówisz a dokładniej Piórkowska-Bruzgo. Natomiast pomyliłem Kopernika z Kolejową ;-) znalazłem kilka numerów: www.pkt.egospodarka.pl/firmy/zlotow/lekarze-stomatolodzy Odpowiedz Link Zgłoś
nowa12 najlepszy złotwski stomatolog 16.11.05, 11:58 johnscott popieram - Andrew Czarnotta to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_t1 Re: najlepszy złotwski stomatolog 16.11.05, 13:54 Dziekuje wszystkim za szczere checi i jeszcze mam prosbe. Ktory z tych lekarzy jest najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś