anula.123 26.12.05, 20:06 Gdzie mozna w Pile zrobic sobie tanio i dobrze paznokcie? żele,tipsy itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka.kos Re: paznokcie 16.01.06, 14:17 Mam znajomą która robi zele.Kontakt na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
biankai Re: paznokcie 29.01.06, 23:24 w ibi bardzo ladnie i tanio robia paznokcie... polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kostkarubika Re: paznokcie 07.02.06, 18:25 a gdzie to jest? nie jestem z Piły ale tam robimy wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodamama30 Re: paznokcie 15.02.06, 00:48 a moze znacie kogos kto zrobi paznokcie w domu? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamaj7810 Re: paznokcie 15.02.06, 12:42 Jeśli można wiedzieć to gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mlodamama30 Re: paznokcie 15.02.06, 20:00 Mieszkam na gornym,a jakie to ma znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamaj7810 Re: paznokcie 16.02.06, 09:25 Myślalam że może z poza Piły,znam kosmetyczke ktura robi pazurki u siebie w domku,moge Ci dać nr.kontaktowy do Niej.Jest profesjonalistką i zawsze ciut taniej niż w salonie.Pozdrwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pilanka74 Re: paznokcie 19.03.06, 01:49 hej! wiem, ze bardzo dobrze robia w salonie Guinot na Kilinskiego 7 ta dzieczyna kiedys robila w domu i otworzyla salon chodzilam po innych tanszych pseudo kosmetyczkach i zalapalam drozdzyce,lepiej doplacici te 20 zl i miec robione jednorazowymi pilnikami, miec odkazane dlonie i fachowa porade, teraz sie na nia przezucilam i jestem wdzieczna kolezance za namiary na nia, poza tym fajne dziewczyny tam pracuja ;-) wiem, ze ona bardzo dokladnie oglada paznokcie i nie leci na kase jak ktos ma chore paznokcie nie zaklada, a inne to nawet na chore zakladaja tipsy brrrrrr paznokcie jak u nich zalozysz to masz spokoj na 5-6 tygodni no i tak nie maja az tak drogo zalozenie kolo 90 zl (a wiem, ze jedna bierze 110 za zalozenie w salonie) i poprawka max 65 z wszystkimi ozdobami polecam, fajna atmosfera i obsluga na pewno bedziesz zadowolona, tym bardziej jako panna mloda pozdrawiam tez od niedawna pilanka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pilanka74 Re: paznokcie 19.03.06, 01:51 i jeszcze jedno, jak chcesz na tipsach to one chyba tak nie robia nie wiem, ale slyuszalam, ze nie naklejaja tipsow, ja juz mam na swich wiec nie wiem jak przedluzaja, ale wiem, ze nie na tipsach tam tez jest hurtownia chyba od razu, albo jakis sklepik z tymi artykulami pozdrawiam jakby co tel. do nich 351 68 33 Odpowiedz Link Zgłoś
zumima Re: paznokcie 19.03.06, 10:31 profesjonalistki zakładają na szablonikach, paznokieć jest naturalny i cieniutki i ja również polecam Guinot p. Magdę. robi cuda na paznkociach i same paznokcie też wspaniałe. Odpowiedz Link Zgłoś