adasieniek 11.03.06, 10:13 gdzie robiliście? na nowych czy starych zasadach? jakie perypetie na egzaminie? za którym razem zdaliście, albo ile razy oblaliście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
questa Re: prawo jazdy 11.03.06, 23:39 eeeeeeeee! takie cos? tu sie toczy walka polityczna!! Odpowiedz Link Zgłoś
x-bartek Re: prawo jazdy 12.03.06, 22:43 jaka walka polityczna??? ...Ja robiłem u Marka Pietrzaka i zdałem za pierwszym razem! Takze polecam tego Pana - spoko gość... Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraplotkara Re: prawo jazdy 15.03.06, 22:30 a ja polecam Kajewskiego choc mowia o nim ze srogi, to nie doswiadczylam tego na swojej skorze, moze dla facetow jest bardziej dosadny i bezposredni ale przy tym wszystkim najwazniejsze ze skuteczny :) a zdalam za pierwszym razem ale bylo to juz kilka lat temu a ostatnio podobno sie sporo pozmienialo. Odpowiedz Link Zgłoś
mania1000 Re: prawo jazdy 24.03.06, 23:23 oj z Panem Kajewskim to miałam starcie,ale polecam.najlepiej się jeździ z jego synem Jarkiem.zdałam za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj187 Re: prawo jazdy 22.03.06, 13:29 Ja robiłem u Marka Usidusa. Zdałem za pierwszym razem, gostek jest spoko, tylko że dużo kasuje(Ale w cenie jest lekarz i egzamin wiec na jedno wychodzi) i ma dużo kursantów, nie wiem jak teraz ale ja jezdzilem po 2 godz na tydzien. Ale polecam nie tracisz czasu na jazde po Złotowie tylko już po 2 godzinach, już ruszasz na Piłe, ja wyjedzilem okolo 20 godz z 30 i zdalem egzamin. Jakbym nie zdal to moglbym jezdzic dalej 10 godzin i nie musialbym doplacac. Tylko pilnuj sobie godzin bo te jego wyliczenia czasami nie sa prawidlowe nie to ze chce oszukac, ale nieraz nie zapisze, potem dopiero po jakimś czasie dopisuje. Na jazdach jest spoko możesz sobie przygrzac jak jedziesz do pily o ile panujesz nad autem, troche sie wydziera jak cos zle robisz, ale ktory sie nie wydziera ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mafia59 Re: prawo jazdy 22.03.06, 18:35 Kajewskiego możesz sobie odpuścić dla własnego zdrowia. Na nowych zasadach też można zdać pod warunkiem, że się umie jeżdzić... :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraplotkara Re: prawo jazdy 10.04.06, 20:39 Jak sie umie jezdzic to i Kajewski niestraszny :) Odpowiedz Link Zgłoś
adasieniek Re: prawo jazdy 25.03.06, 09:43 Ja robiłem kurs w LOKu u Krystiana. Jeździło się spoko, żadnych krzyków, pogadać też mozna o wszystkim. Niestety pierwszy egzamin oblałem, a raczej zostałem oblany. Powód? Podobno 2 razy niepotrzebnie przepuściłem pieszych na jezdni. Zdawałem u jakiegoś byłego wojskowego. Zresztą w WORDach są sami ludzie z PRLu - byli wojskowi, ZOMOwcy itd. Facet stwierdził, że "ulica jest od jeżdżenia a nie od przechodzenia", no i było już po zawodach. Dla mnie to chore. Chyba lepiej, żebym przepuścił babkę, która stała już na jezdni niż przejechał jej przed nosem. W ogóle nowe zasady dają nieograniczone możliwości egzaminatorom w oblewaniu. Chyba jesteśmy jedynym krajem europejskim z takimi chorymi wymaganiami. Odpowiedz Link Zgłoś