Gość: dwarazy IP: *.artemis.ch 30.01.03, 08:27 Robert! pozwolilem sobie w Twoim imieniu otworzyc nowe okno* dla bluesa /zaniedbujesz wlasny temat/. Wcale tutaj nie zagladasz? Tamten list otwiera sie strasznie dlugo. Zapraszam na ciag dalszy:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dwarazy Re: Ratujmy Bluesexpress 2x IP: *.artemis.ch 30.01.03, 08:49 Ta pierwsza wiadomosc byla dla Nike:-) ...a teraz zacytuje ostatniego posta z 30 stycznia:... "Miales hamie zloty rog". Nie bardzo rozumie co chciales przez to powiedziec. Jest w tym odrobina rezygnacji? Czy ze przesadzone sa juz losy imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nike Re: Ratujmy Bluesexpress 2x IP: *.otenet.gr 30.01.03, 13:25 DW juz myslalam ,ze przepadles bez wiesci gdzies.a moze Ciebie tez chcieli zdemaskowac.plaga jakas czy co?/ Najciekawsze w zyciu jest wielka niewiadoma,i dlatego nic nie chce wiedziec..o zadnych demaskowaniach na forum. Wracajac do palacego tematu E.B.; Andzia zwrocila uwage na b. wazne rzeczy. 1)Aktualnosc planu org. imprez.Nie bede o tym pisac.Jest jasne. 2) Reklama turystyczna regionu,(koniecznie ze zdjeciami,bo lepiej dziala- zapytajcie specjalistow. Moze sie powtarzam,ale dotarla do mnie reklama Puszczy Bialowieskiej,z pieknymi okolicami,chata w lesie,sielanka itp. Az mam ochote jechac,nawet sie zastanawialam nad tym. Tylko strach przed ruskami na wschodzie odstrecza mnie od tego zamiaru. Wprawdzie tak sobie pisze a nie wiem jak jest z baza noclegowa w zlotowskiem,czy w pilskiem,i to niekoniecznie mowa o hotelach a raczej o np.fanych chatach nad jeziorem. Ja onegdaj jezdzilam tam pod namiot,ale nie wiem nawet czy jeszcze mozna na dziko nad jeziora(mala dygresja) Turystyka polaczona z imprezami ma wieksze szanse niz oddzielnie kazde. Reszta w nast.poscie bo ten za dlugi pozdr .wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
reto Re: Ratujmy Bluesexpress 2x 01.02.03, 08:02 Tero to juz mie pani calko zdzielila :-) To mowia pani ze to tak trza robic i ze tyn blus je potrzebny? oj oj a to sie narobilo! Nasze blusy sie obrazily i podobna poprosily o azyl polityczny w Zakopanym. Maja tero ze mszy przyszla i goda, ze wioska pusta i ani jedyn sie nie ostol. No to co tu teraz robic? Gopfer dekel a jak sie tomuj na nich poznajom i zechcom ich sila zatrzymac to co my tu poczniemy. Trza bandzie tego Malysza do Zakrzewa sprowadzic . Ten to przynajmi podskakiwac ni bedzie bo juz dali ni skoczy:-( Odpowiedz Link Zgłoś