Dodaj do ulubionych

nie uda się

09.12.06, 21:23
I co liberałowie i lewaki. Rząd miał paść. Okazuje się ze Łyzwiński nie jest
ojcem. Wstyd dla Polski za te oszczerstwa. Nikt nie jest święty a
Łyżwińskiego osądzono przed rozpoczęciem ślectwa. W taki sposób można
zniszczyć każdego.
Obserwuj wątek
    • komuchojadek Niezależni-zależni 10.12.06, 12:41
      No jedynie słusznomyślący znów ponieśli porażkę, jeszcze Andrzej się zbada i po
      aferze, a tak swoją drogą, kiedyś już pisałem "niezależni dziennikarze
      hahahahahahahahaha" Media zależne są od reklam (w konsekwencji układów
      stojących za biznesem)a nie od ilości czytelników. Fatalne jest natomiast to,
      że znaczna część społeczeństwa nie dostrzega tego oczywistego faktu i nadal
      traktuje gazety, radio, tv itp. jak wyrocznie.
      • legalna-blondynka Re: Niezależni-zależni 10.12.06, 13:24
        Nie lubię Samoobrony,wstyd mi,że Kaczyńscy zostali zmuszeni do tej koalicji,ale
        to nie jest ich wina. Obrażeni chłopcy z PO ponoszą odpowiedzialność za taki
        stan rzeczy. A propos wiarygodności mediów - tu się uśmiechnę- napisałam
        (kiedyś) dla pewnej gazety( nie tej naszej -lokalnej) artykuł o "niebanalnej
        osobowości". Bohater artykułu autoryzował wszystkie "nieścisłości".....:)
        Czytelnicy uwierzyli w każde słowo.
        • komuchojadek Niezależni-zależni 11.12.06, 21:04
          Jutro w nocy rocznica wprowadzenia stanu wojennego, ciekawe czy nasza prasa
          lokalna napisze coś na ten temat. A przecież żyją na naszych
          terenach "bohaterowie" tamtych wydarzeń, którzy w mniejszym lub większym
          stopniu wspierali reżim generała. Może warto posłuchać ich wspomnień. spieszmy
          się słuchać Tyranów(kundli, sprzedawczyków itp) tak szybko odchodzą
        • bufetowy2 Re: Niezależni-zależni 12.12.06, 09:39
          fakty.interia.pl/felietony/sowa/news/badanie-dna,825944
          jeśli cokolwiek z tego zrozumiesz to zapraszam do lektury...........
          • set888 Re: Niezależni-zależni 12.12.06, 12:09
            No proszę-lewaki powołują się na duchownych.Apropo Ojca DYREKTORA - kto jak nie
            on ma trzymać to wszystko w garści. Bardzo db że to robi. Dzieła Ojca Dyrektora
            odczują dopiero następne pokolenia w pozytywnym znaczeniu-tak jak my dziś
            czujemy efekty komunizmu ( negatywne oczywiście ) !!!
            • elmek Re: Niezależni-zależni 12.12.06, 12:57
              set888 napisał:

> Dzieła Ojca Dyrektora
              > odczują dopiero następne pokolenia w pozytywnym znaczeniu

Uhahahaha dobre! :-D
              • set888 Re: Niezależni-zależni 12.12.06, 14:55
                Uderz w stół a elmek się odezwie. Nie Uhaha - tylko tak jest. Gdyby tak nie
                było to merytorycznie byś do tego podszedł a nie jak chłop po podstawówce ( nie
                ubliżam im) Uhahahaha. Elmek spróbuj chociaż stworzyc gazetkę, zrobić coś dla
                innych - a Ojciec Dyrektor - zobacz - ogólnopolska
                gazeta,radio,telewizja,wyższa uczelnia. Sądzisz że to nie zaprocentuje. Rzesza
                tych wszystkich którzy wychowani w duchu katolickim, patriotycznym wezną losy w
                swoje ręce a byli aparatczykowie odejdą na zapomiane emerytutury. A gdzie młode
                kadry ?? nie ma-brak. I jeszcze jedno-wiedziałem-na 100% ze jak napiszę cos o
                Ojcu Dyrektorze-to Ty sie odezwiesz- WIEDZIALEM -dostajesz gęsiej skórki jak o
                nim słyszysz CO???
                • set888 Re: Niezależni-zależni 12.12.06, 15:14
                  Elmek chyba się na mnie nie gniewasz? Była ostatnio 15 rocznica powstania Radia
                  i głośno o tym w mediach więc czemu nie poruszyc sukcesów Ojca Dyrektora i na
                  tym forum. Możesz mieć inne zdanie.A tak juz z naszego podwórka-słyszałem że
                  bedzie druga powiatowa gazeta-to prawda?? Sam nie wiem? Aktualności się
                  przyjeły i są (nie bez wad)OK. Ale gdy jest konkurencja,rywalizacja,wybór to
                  chyba dla nas lepiej. Co Ty na to?? Myśle że monopol na rynku prasy nie jest
                  korzystny dla mieszkańców? co wy na to? A blondyna i komuchojadek?? Co wy na
                  to? To prawda.
                  • legalna-blondynka Re: Niezależni-zależni 12.12.06, 22:08
                    SET...oczywiście ,że prasowy monopol nie jest korzystny. Aktualnościom ta
                    konkurencja nie zaszkodzi. Może nawet będzie zabawniej....:)Niestety nie
                    potrafię Ci odpowiedzieć kiedy gazeta się ukaże. Obu redaktorom życzę
                    dobrze..ich zycie zależy od reklam. Dziennikarzem może być w zasadzie każdy.
                    • legalna-blondynka Re: Niezależni-zależni 12.12.06, 22:15
                      Wróóóóćććć.....cofam ostatnie zdanie- nie każdy może być dziennikarzem...nie
                      będę tego wyjaśniać,aby nie obrażać autorów niektórych postów...:)

• komuchojadek Odpowiadam 12.12.06, 22:20
                    Uwielbiam Aktualności, czytam je z zapartym tchem od środy do wtorku, Zawsze w
                    środę o 6 rano biegnę do kiosku, by dostać pierwszy, ociekający jeszcze farbą
                    drukarską, egzempalarz swojego ukochanego tygodnika. A numer ze starostą
                    Jaskólskim jako supermenem wisi w moim domu, oprawiony w ramki, na honorowym
                    miejscu (obok portretu Jaruzela -listy@jaruzelski.eu -podziękujcie mu za WRON).
                    Oczywiście, ze się boję, że AL nie wytrzyma konkurencji. Dlatego liczę na:
                    Romka, Mirka i paru jeszcze chłopaków z tamtych lat
                    A poważnie AL raz są lepsze raz gorsze, a czy niezależne?, już kiedyś napisałem
                    niezależni dziennikarze hahahahahahahahahahahahhahahahhahahhahahahhahahhahahaha
                    • legalna-blondynka Re: Odpowiadam 13.12.06, 11:41
                      Napisałam do Jaruzela....:)Zastanawiam się , czy nie wytoczyć mu procesu, o
                      to,że w stanie wojennym jeden czerwony nie dał mi na czas paszportu i nie
                      pozwolił uciec z kraju...do raju:)Jak myślisz Komuchojadku...wygram , czy
                      odpuścić sobie?

• legalna-blondynka Re: Odpowiadam 13.12.06, 11:55
                        Co tam mój paszport....drobiazg nieistotny. Minęło 25 lat...a ja nadal nie mogę
                        uwierzyć,że ludzie strzelali do ludzi, Polacy zabijali Polaków.
                • elmek Re: Niezależni-zależni 13.12.06, 11:57
                  Tak dostaję, zwłaszcza jak ktoś go ojcem dyrektorem z dużych liter tytułuje.
                  Wybacz, ale nie szanuję ludzi, którzy wyznają zasadę: cel uświęca środki. Rydzyk
                  buduje swoje królestwo na krzywdzie ludzkiej wyciągając ostatnie grosze ze
                  starych, schorowanych ludzi, którzy wierzą w niego bardziej niż w Boga. Wybacz
                  temat do dłuższej dyskusji, na którą nie mam czasu. Poczytaj czasami coś nie
                  przesiąkniętego "łojcowską" propagandą np.:
                  www.radiomaryja.pl.eu.org/
                  Znajdziesz sporo zarzutów, z większością się zgadzam
                  • set888 Re: Niezależni-zależni 13.12.06, 15:13
                    Ok elmek-poprzestańmy na odmiennych poglądach. Też nie mam czasu.Jak dajesz na
                    coś własne pieniądze to zmusza Cię ktoś? To najgorszy z argumentów przeciwników
                    Radia. Kto chce ten daje! Pozdrawiam Cie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka