annad16 17.05.07, 12:48 szukam lokalu w Złotowie albo w pobliżu warte polecenia do zorganizowania wesela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemytnik_rabarbaru Re: wesele 17.05.07, 21:37 Ile osob bedzie i jaki standart cie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
komuchojadek ius primae noctis 17.05.07, 23:27 ....a poniewaz panem na tutejszych włościach jest miłościwie nam panujący książe Romuald - to ostrzegam, nie wychodź za mąż, miejscowe komuchy nie wiedzą bowiem, że feudalizm się skończył i prawo pierwszej nocy nie obowiązuje, co więcej zdarza im się p... cudze panienki jeszcze dłuuuugo po ślubie. ps. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ehoffmann To już szczyty 18.05.07, 17:17 Komuchujojadku, twoja głupota zaczyna osiągać szczyty... Odpowiedz Link Zgłoś
tyka5 Ona cię naprawdę lubi komuchojadku 18.05.07, 23:33 Chyba się załapie na grilla. Odpowiedz Link Zgłoś
komuchojadek Re: Ona cię naprawdę lubi komuchojadku 18.05.07, 23:43 tia, Erohoffmann zabieramy. Dziewczyna lubi góry. Wchodzić na szczyty (jak się już wejdzie na szczyt tzn. że co, Erohoffmanku?)To co Tyka, bierzemy klucze od Putina i heya? Odpowiedz Link Zgłoś
komuchojadek Re: Ona cię naprawdę lubi komuchojadku 18.05.07, 23:50 ....a i pamiętaj Tyka, jak zabieramy Erohoffmanke na grilla to musimy kupić boczek, bo pisała dwa posty niżej, że chce coś zjeść z boczku. Dużo nie je bo pisze , że jeden...... Czyli kiełbasa, boczek, piwo......i co tam jeszcze Erohofmanku.....a i przypomniałem sobie rosyjska muzyka cerkiewna....no to będzie wesoło:) Odpowiedz Link Zgłoś
fazarro Re: Ona cię naprawdę lubi komuchojadku 19.05.07, 18:21 komuchodajku! a mnie tez zabierzez? Odpowiedz Link Zgłoś
ehoffmann Re: Ona cię naprawdę lubi komuchojadku 19.05.07, 19:07 Jak se przypomnę te twoje usteczka, to aż mnie wzdryga... Wyrobiły ci się od komuchujojadania... Fazarro, nie ryzykuj?! Odpowiedz Link Zgłoś
komuchojadek Erohoffmann lubi faziego 20.05.07, 00:52 fazarro napisał: > komuchodajku! > a mnie tez zabierzez? Już Ci mówiłem, Pedrylku, że nie jedziesz. Sorki, nie chodzi o alkohol, żarcie i panienki (Erohofmann - no tego ciasteczka starczy dla wszystkich i jeszcze coś zostanie)CHODZI O MOJE I TYKI BEZPIECZEŃSTWO!!!! Nosi Cię fazi, zaczniesz się do nas przystawiać i.....i wtedy my Cię z Tyką - do wora i do jeziora - a ponieważ nie chcemy , by złotów stracił taką osobliwość jak Ty, tak więc Chłopczyku wypoczywaj na swojej farmie, dbaj o kury, kozy.....a jak będziesz chciał odmiany, to Ci podeślemy Erohoffmann lub Indyki, co tam wolisz Odpowiedz Link Zgłoś
fazarro Re: Erohoffmann lubi faziego 20.05.07, 11:32 obiecuje ze nie załatwie żadnego alkoholu i panienek....będziemy sie bawić tak jak zawsze lubiliście...w "mydełko" jak chcecie to znowu mogę wziąć jakieś gadżety :D pamiętasz ostatnią noc komuchodajku? byłeś jak zwierze.... Odpowiedz Link Zgłoś
komuchojadek Re: Erohoffmann lubi faziego 21.05.07, 18:19 fazarro napisał: > obiecuje ze nie załatwie żadnego alkoholu i panienek....będziemy sie bawić tak > jak zawsze lubiliście...w "mydełko" > jak chcecie to znowu mogę wziąć jakieś gadżety :D > pamiętasz ostatnią noc komuchodajku? byłeś jak zwierze.... fiu fiu, nasz pedrylek znowu popuścił wodze fantazji. Fazi, chłopcze kochający inaczej, zamiast przymierzać mini spódniczki, podglądać chłopczyków w gimnazjalnych ubikacjach i surfować po geyowskich stronach podczas pracy w urzedzie....znajdź sobie panienkę. Tylko nie Erohoffmankę...bo Ona nie jest dla debiutantów. Pozdrawiam Zawsze życzliwy i tolerancyjny Komuchojadek Odpowiedz Link Zgłoś
przemytnik_rabarbaru [...] 23.05.07, 21:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Re: ius primae noctis 23.05.07, 23:07 Panie przemytniku od rabarbaru....chciałabym panu uświadomić,że na forum nie wolno używać nazwisk osób , które nie pełnią funkcji publicznych. Zastanawiam się,czy nie powiadomić pana Mechy o treści tego obraźliwego postu. Tu na forum wszyscy jesteśmy nikami. Jeśli nawet znamy się w realu to nigdy nie używamy nazwisk, bo to jest karalne. Elmek proszę Cię o usunięcie tego postu i zwrócenie uwagi jego autorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
przemytnik_rabarbaru Re: ius primae noctis 26.05.07, 11:12 Taka wypowiedzia tylko uwiarygadnilas moje przypuszczenie. Politpoprawnie zatem napisze. Panie komuchojadku pan sprawiasz wrazenie, ze cierpisz na chorobe psychiczna a przynajmniej na silny rozstroj nerwowy. Dziewczyna zadala konkretne pytanie ale od pana uzyskala tylko chamski prostacki i obelzywy tekst. Z czym do ludzi panie M..... komuchojadku? Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Re: ius primae noctis 26.05.07, 23:22 Ojjjj ty przemytniku rabarbarowy...naprawdę nie widzisz,że wiele osób w tym ja z KOMUCHOJADKIEM traktujemy niektóre wątki...jak forum-humorum? Mam nadzieję,że nie będziesz już posługiwał się żadnymi nazwiskami, bo to takie plotkarskie zajęcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator16 Re: wesele 19.05.07, 21:29 Duże wesela robią w Metalplaście, może być również Krajna /www.hotelewpolsce.com.pl/krajna.htm. Małe przyjęcie w Domu Polskim /www.dompolski.com.pl/ lub w innej mniejszej jak np. w Cechowej. Może być jeszcze Radawnica w Uniwersytecie Ludowym /www.ul-radawnica.emeteor.pl/. Jest jeszcze niedaleko zespół pałacowo-parkowy w Runowie. www.palacrunowo.pl/palacrunowo/pl.htm i pensjonat Poziomka w Kujankach www.kujanki.com.pl/. Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ehoffmann Komuchocośtam 19.05.07, 22:50 Napisz komuchocośtam jak było na Paradzie Równości? Trzymaliście się z tyką za ręce??Wesela w Metalplaście nie robią, ale trzeba sobie zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
komuchojadek Erooohoffmann 20.05.07, 01:02 Erohoffmanku, wyzywac nas od gejów....eeeeeeee....wstydź się. Przecież mówiłąś, że było fajnie. Tyka mówił, że też zebrał u Ciebie niezłe recenzje, więc o co chodzi? Słodkich snów..... ps. jakby co , bateryjki są w mojej szczoteczce do zębów (duracell) możesz wyjąć ps 2. do sypialni możesz zabrać tylko bateryjki !!! ps.3 mam dość ciągłego kupowania nowych szczoteczek do zębów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fazarro Re: Erooohoffmann 20.05.07, 11:34 bo one są do mycia zębów komuchodajku....a ty uparty jak osioł cały czas pieścisz nimi swoje bądź tyki rectum Odpowiedz Link Zgłoś
tyka5 Szczoteczka faziego i "ząbki" ehofmann 20.05.07, 23:44 Komuchojadku, nie myj zębów, fazi użył szczoteczki. Trochę jestem zazdrosny, bo ehofmann mu dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
komuchojadek Re: Fazzaro, great! 21.05.07, 18:07 ehoffmann napisała: > Dzięki Fazzaro... Ej Erohofmannku, rozumiem, że ta koalicja z pedrylkiem wynika z faktu, że rzadko Cię ostatnio odwiedzam....sorki...dzis będę (koło 18-30) mam czas do 22, potem ma wpaść Tyka (mówił, że będzie do 2:30) potem Putin (wspominał , że do 8:00 może być z Tobą, potem Romek z Andrzejem (tak do 17 - chłopaki wytrzymają, tylko nie daj im alkoholu), niestety potem nie ma chętnych. Jak powiedziałem, ze będa u Ciebie Romek i Andrzej to wszystkim przeszła ochota....na wizytę u Ciebie. Także jutro od 17 gadźety albo znów będziecie przymierzać spódniczki z pedrylkiem. Twój wybór...pozdrawiam ps.a może Ci pieska kupię:) Odpowiedz Link Zgłoś
przemytnik_rabarbaru Re: wesele 23.05.07, 21:52 Dodam ze w Kujankach to niezbyt duza impreza jest mozliwa, w Radawnicy kuchnia we wlasnym zakresie a najladniej z podanych lokacji jest w Runowie. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotowka26 Zespol Palacowo - Parkowy 25.05.07, 13:38 w Sypniewie. Urocze miejsce, choc wymaga jeszcze duzego nakladu pieniedzy. Ale wesele przygotowane super. Mielismy wesele na 100 osob i wszyscy byli pod wrazeniem miejsca:) Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś