17.05.07, 12:48
szukam lokalu w Złotowie albo w pobliżu warte polecenia do zorganizowania
wesela
Obserwuj wątek
    • przemytnik_rabarbaru Re: wesele 17.05.07, 21:37
      Ile osob bedzie i jaki standart cie interesuje?
      • komuchojadek ius primae noctis 17.05.07, 23:27
        ....a poniewaz panem na tutejszych włościach jest miłościwie nam panujący
        książe Romuald - to ostrzegam, nie wychodź za mąż, miejscowe komuchy nie wiedzą
        bowiem, że feudalizm się skończył i prawo pierwszej nocy nie obowiązuje, co
        więcej zdarza im się p... cudze panienki jeszcze dłuuuugo po ślubie.

ps. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!!!!!!!
        • ehoffmann To już szczyty 18.05.07, 17:17
          Komuchujojadku, twoja głupota zaczyna osiągać szczyty...
        • ehoffmann Re: ius primae noctis 18.05.07, 17:17
          Zboczku jeden...
        • tyka5 Ona cię naprawdę lubi komuchojadku 18.05.07, 23:33
          Chyba się załapie na grilla.
          • komuchojadek Re: Ona cię naprawdę lubi komuchojadku 18.05.07, 23:43
            tia, Erohoffmann zabieramy. Dziewczyna lubi góry. Wchodzić na szczyty (jak się
            już wejdzie na szczyt tzn. że co, Erohoffmanku?)To co Tyka, bierzemy klucze od
            Putina i heya?
          • komuchojadek Re: Ona cię naprawdę lubi komuchojadku 18.05.07, 23:50
            ....a i pamiętaj Tyka, jak zabieramy Erohoffmanke na grilla to musimy kupić
            boczek, bo pisała dwa posty niżej, że chce coś zjeść z boczku. Dużo nie je bo
            pisze , że jeden...... Czyli kiełbasa, boczek, piwo......i co tam jeszcze
            Erohofmanku.....a i przypomniałem sobie rosyjska muzyka cerkiewna....no to
            będzie wesoło:)
            • fazarro Re: Ona cię naprawdę lubi komuchojadku 19.05.07, 18:21
              komuchodajku!
              a mnie tez zabierzez?
              • ehoffmann Re: Ona cię naprawdę lubi komuchojadku 19.05.07, 19:07
                Jak se przypomnę te twoje usteczka, to aż mnie wzdryga... Wyrobiły ci się od
                komuchujojadania... Fazarro, nie ryzykuj?!
              • komuchojadek Erohoffmann lubi faziego 20.05.07, 00:52
                fazarro napisał:

> komuchodajku!
                > a mnie tez zabierzez?

Już Ci mówiłem, Pedrylku, że nie jedziesz. Sorki, nie chodzi o alkohol, żarcie
                i panienki (Erohofmann - no tego ciasteczka starczy dla wszystkich i jeszcze
                coś zostanie)CHODZI O MOJE I TYKI BEZPIECZEŃSTWO!!!! Nosi Cię fazi, zaczniesz
                się do nas przystawiać i.....i wtedy my Cię z Tyką - do wora i do jeziora - a
                ponieważ nie chcemy , by złotów stracił taką osobliwość jak Ty, tak więc
                Chłopczyku wypoczywaj na swojej farmie, dbaj o kury, kozy.....a jak będziesz
                chciał odmiany, to Ci podeślemy Erohoffmann lub Indyki, co tam wolisz
                • fazarro Re: Erohoffmann lubi faziego 20.05.07, 11:32
                  obiecuje ze nie załatwie żadnego alkoholu i panienek....będziemy sie bawić tak
                  jak zawsze lubiliście...w "mydełko"
                  jak chcecie to znowu mogę wziąć jakieś gadżety :D
                  pamiętasz ostatnią noc komuchodajku? byłeś jak zwierze....
                  • komuchojadek Re: Erohoffmann lubi faziego 21.05.07, 18:19
                    fazarro napisał:

> obiecuje ze nie załatwie żadnego alkoholu i panienek....będziemy sie bawić tak
                    > jak zawsze lubiliście...w "mydełko"
                    > jak chcecie to znowu mogę wziąć jakieś gadżety :D
                    > pamiętasz ostatnią noc komuchodajku? byłeś jak zwierze....

fiu fiu, nasz pedrylek znowu popuścił wodze fantazji. Fazi, chłopcze kochający
                    inaczej, zamiast przymierzać mini spódniczki, podglądać chłopczyków w
                    gimnazjalnych ubikacjach i surfować po geyowskich stronach podczas pracy w
                    urzedzie....znajdź sobie panienkę. Tylko nie Erohoffmankę...bo Ona nie jest dla
                    debiutantów. Pozdrawiam Zawsze życzliwy i tolerancyjny Komuchojadek
                    • fazarro Re: Erohoffmann lubi faziego 22.05.07, 10:42
                      :* <3
        • przemytnik_rabarbaru [...] 23.05.07, 21:46
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • legalna-blondynka Re: ius primae noctis 23.05.07, 23:07
            Panie przemytniku od rabarbaru....chciałabym panu uświadomić,że na forum nie
            wolno używać nazwisk osób , które nie pełnią funkcji publicznych. Zastanawiam
            się,czy nie powiadomić pana Mechy o treści tego obraźliwego postu. Tu na forum
            wszyscy jesteśmy nikami. Jeśli nawet znamy się w realu to nigdy nie używamy
            nazwisk, bo to jest karalne. Elmek proszę Cię o usunięcie tego postu i zwrócenie
            uwagi jego autorowi.
            • przemytnik_rabarbaru Re: ius primae noctis 26.05.07, 11:12
              Taka wypowiedzia tylko uwiarygadnilas moje przypuszczenie. Politpoprawnie zatem
              napisze. Panie komuchojadku pan sprawiasz wrazenie, ze cierpisz na chorobe
              psychiczna a przynajmniej na silny rozstroj nerwowy. Dziewczyna zadala konkretne
              pytanie ale od pana uzyskala tylko chamski prostacki i obelzywy tekst. Z czym do
              ludzi panie M..... komuchojadku?
              • legalna-blondynka Re: ius primae noctis 26.05.07, 23:22
                Ojjjj ty przemytniku rabarbarowy...naprawdę nie widzisz,że wiele osób w tym ja z
                KOMUCHOJADKIEM traktujemy niektóre wątki...jak forum-humorum? Mam nadzieję,że
                nie będziesz już posługiwał się żadnymi nazwiskami, bo to takie plotkarskie
                zajęcie....
    • obserwator16 Re: wesele 19.05.07, 21:29
      Duże wesela robią w Metalplaście, może być również Krajna
      /www.hotelewpolsce.com.pl/krajna.htm. Małe przyjęcie w Domu Polskim
      /www.dompolski.com.pl/ lub w innej mniejszej jak np. w Cechowej. Może być
      jeszcze Radawnica w Uniwersytecie Ludowym /www.ul-radawnica.emeteor.pl/.
      Jest jeszcze niedaleko zespół pałacowo-parkowy w Runowie.
      www.palacrunowo.pl/palacrunowo/pl.htm i pensjonat Poziomka w Kujankach
      www.kujanki.com.pl/. Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy.
      • ehoffmann Komuchocośtam 19.05.07, 22:50
        Napisz komuchocośtam jak było na Paradzie Równości? Trzymaliście się z tyką za
        ręce??Wesela w Metalplaście nie robią, ale trzeba sobie zrobić...
        • komuchojadek Erooohoffmann 20.05.07, 01:02
          Erohoffmanku, wyzywac nas od gejów....eeeeeeee....wstydź się. Przecież mówiłąś,
          że było fajnie. Tyka mówił, że też zebrał u Ciebie niezłe recenzje, więc o co
          chodzi? Słodkich snów.....
          ps. jakby co , bateryjki są w mojej szczoteczce do zębów (duracell) możesz wyjąć
          ps 2. do sypialni możesz zabrać tylko bateryjki !!!
          ps.3 mam dość ciągłego kupowania nowych szczoteczek do zębów!!!!!
          • fazarro Re: Erooohoffmann 20.05.07, 11:34
            bo one są do mycia zębów komuchodajku....a ty uparty jak osioł cały czas
            pieścisz nimi swoje bądź tyki rectum
            • ehoffmann Fazzaro, great! 20.05.07, 21:11
              Dzięki Fazzaro...
              • tyka5 Szczoteczka faziego i "ząbki" ehofmann 20.05.07, 23:44
                Komuchojadku, nie myj zębów, fazi użył szczoteczki. Trochę jestem zazdrosny, bo
                ehofmann mu dziękuje.
              • komuchojadek Re: Fazzaro, great! 21.05.07, 18:07
                ehoffmann napisała:

> Dzięki Fazzaro...

Ej
                Erohofmannku, rozumiem, że ta koalicja z pedrylkiem wynika z faktu, że rzadko
                Cię ostatnio odwiedzam....sorki...dzis będę (koło 18-30) mam czas do 22, potem
                ma wpaść Tyka (mówił, że będzie do 2:30) potem Putin (wspominał , że do 8:00
                może być z Tobą, potem Romek z Andrzejem (tak do 17 - chłopaki wytrzymają,
                tylko nie daj im alkoholu), niestety potem nie ma chętnych. Jak powiedziałem,
                ze będa u Ciebie Romek i Andrzej to wszystkim przeszła ochota....na wizytę u
                Ciebie. Także jutro od 17 gadźety albo znów będziecie przymierzać spódniczki z
                pedrylkiem. Twój wybór...pozdrawiam ps.a może Ci pieska kupię:)
      • przemytnik_rabarbaru Re: wesele 23.05.07, 21:52
        Dodam ze w Kujankach to niezbyt duza impreza jest mozliwa, w Radawnicy kuchnia
        we wlasnym zakresie a najladniej z podanych lokacji jest w Runowie.
        • zlotowka26 Zespol Palacowo - Parkowy 25.05.07, 13:38
          w Sypniewie. Urocze miejsce, choc wymaga jeszcze duzego nakladu pieniedzy. Ale
          wesele przygotowane super. Mielismy wesele na 100 osob i wszyscy byli pod
          wrazeniem miejsca:)
          Polecam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka