Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia dla KOMUCHOJADKA i TYKI

04.06.07, 22:57
Kochane chłopaki.....informuję WAS, że spotkanie z MK...było naszym
sukcesem!!!! Wszyscy spisali się fantastycznie......:) Wiesz Tyka...brakowało
mi jednak Twojego przemówienia.....lubię Cię słuchać. Komuchojadku....dbaj o
siebie....:)
Obserwuj wątek
    • elmek Re: Pozdrowienia dla KOMUCHOJADKA i TYKI 05.06.07, 08:43
      Następnym razem napisz im maila. Osobiste pogawędki prowadźcie proszę poza forum.
      • legalna-blondynka Re: Pozdrowienia dla KOMUCHOJADKA i TYKI 05.06.07, 17:20
        Elmek..ok..staram się przestrzegać netykiety...:)
    • legalny-blondyn100 Re: Pozdrowienia dla KOMUCHOJADKA i TYKI 14.06.07, 23:14
      Czy to prawda, że Tyka i Komuchojadek zachowali się bezczelnie? Zagłosowali na
      PIS i pojechali do Norwegii na saksy?
      To kto bedzie budował IV Rzeczpospolitą? Widać nie odpowiada im IV RP, tak
      przez nich wymarzona skoro nie widzą tu dla siebie miejsca.
      • legalny-blondyn100 Re: Pozdrowienia dla KOMUCHOJADKA i TYKI 14.06.07, 23:21
        Ten wyjazd byłby dziwny bo fachowcy wracają do Polski z saksów. Ale skoro oni
        nic nie potrafią sensownego robić to nie ma tu dla nich miejsca- moga sie
        jedynie wykazać w skandynawskim rolnictwie.Jadę tam na urlop. Może ich spotkam
        na tanksteli. Napiwek dam wysoki:)
        • legalna-blondynka Re: Pozdrowienia dla KOMUCHOJADKA i TYKI 15.06.07, 00:43
          Czy ten blondyn...wyspecjalizował się w leżeniu na parapecie i śledzeniu życia
          prywatnego potencjalnych wrogów? Eeee to chyba nie mężczyzna, raczej przekupka
          sprzedająca obrzydliwy towar o nazwie plotka.
          Komuchojadek z Tyką są w Londynie na kursie językowym....doskonalą akcent, aby
          nie kompromitować się w Europie...jak ten np....Olejniczak i i inni....:)
          • jadzia99 Re: Pozdrowienia dla KOMUCHOJADKA i TYKI 17.06.07, 22:39
            Ha ha, to niezly kit ci wcisneli Mariola.
            • elmek Re: Pozdrowienia dla KOMUCHOJADKA i TYKI 20.06.07, 08:27
              Szczyt bezczelności - zagłosować na PiS i wyjechać do pracy za granicę ;-)
              PS.
              To chyba lepiej, że pracują i zarabiają za granicą, niż gdyby siedzieli tutaj na
              dupie i np. przeżerali nasze pieniądze pobierając zasiłek?
    • legalny-blondyn100 Wychowanie dzieci 18.06.07, 14:28
      Napiszcie mi czy powierzylibyście wychowanie swoich dzieci nauczycielowi, ktory
      nie potrafił wychować na porzadnego obywatela własnego syna?
      • tanges1 Re: Wychowanie dzieci 19.06.07, 14:32
        Oczywiście, że tak. Znam wielu wspaniałych pedagogów, którym nie powiodło się
        życie rodzinne. W takich sytuacjach nie ma prostej przekładni pracca-rodzina.
        Są tacy, którzy oddają się pracy tak mocno, że brakuje im czasu na własną.Inni
        czas poświęcony swojej rodzinie i obcym potrafią wyśrodkować.Są tez i tacy,
        którzy godziny w szkole potrafią odbębnić i pośięcić się bez reszty rodzinie.
        Nie wiem dokładnie czemu służy Twoje złośliwe pytanie, ale po jej treści widać,
        że podłość nie jest Tobie obca. Współczuję Twojej rodzinie jeśli ją masz.Mam
        też nadzieję, że Tobie nikt nie powierza swoich pociech. Gdy jednak taki stan
        rzeczy ma miejsce to jest to poważny dramat.
      • legalna-blondynka Re: Wychowanie dzieci 20.06.07, 19:20
        Blondynie....przeczytaj sobie jeszcze raz post TANGESA...może zrozumiesz co to
        znaczy mieć klasę. Nie mam pojęcie kim jest Tanges...ale klasę ma.
        • legalny-blondyn100 Re: Wychowanie dzieci 20.06.07, 20:43
          Legalna blondynko odpowiedziałaś tak jakby Ciebie to dotyczyło. Czy sprawdziło
          sie porzekadło "uderz w stół a nozyce sie odezwą". Moje pytanie wynikało ze
          znanej mi sytuacji gdy syn pedagoga, publicznie pouczającego innych, ma kłopoty
          z prawem karnym. Nie miałem Ciebie na mysli, bo Cie nie znam.
          • legalna-blondynka Re: Wychowanie dzieci 21.06.07, 01:01
            Blondynie, aby zaspokoić twoje zapotrzebowanie na dzienną dawkę
            plotek...odpowiem tak: mój przeuroczy, śliczny i najukochańszy synek jest
            najgrzeczniejszym dzieckiem DROGI MLECZNEJ....na szczęście nie mieszka w Polsce.
            Przykro mi,że nie mogę "nakarmić " cię jakimś dramatem rodzinnym lub chociażby
            tragifarsą. Chociaż mam coś przerażającego....dzieciak uparł się, aby mi kupić
            mercedesa i nie mogę mu wybić tej fanaberii z głowy.....martwię się , bo
            benzyna i OC drożeją.....
            I nie mogę się zdecydować na kolor....czarny, czy ciemnozielony...?

• legalna-blondynka Re: Wychowanie dzieci 21.06.07, 01:37
              Kontynuacja postu....:) Ostrzegam wszystkich rodziców przed nierozważnym
              wypowiadaniem "życzeń"...Dzieci, czasami starają się zrealizować zachcianki
              rodziców i traktują je bardzo serio....:) Ja osobiście nie jestem snobką i nie
              potrzebuję gadżetów typu" mercedes". Tak....to był poważny błąd wychowawczy.
      • grucha444 Re: Wychowanie dzieci 08.07.07, 22:38
        He he jednak nauczyciele mają przegrane i kurde żal mi ich, bo muszą się
        tłumaczyć z wybryków swoich pociech. Znam mnóstwo takich przykładów i to nie
        tylko wsród nauczycieli. Numery rodzicom odwalają też dzieci lekarzy,
        policjantów, bogatych rzemieślników,urzędników na wysokich stołkach.Najgłupszy
        wiek to tak od 15 do 20 lat,nie wiadomo co im strzeli do głowy. Sam przeżyłem
        zły okres dzieci z mojej rodziny i współczuję wszystkim rodzicom i nie cieszę
        się z problemów ludzi jak ten legalny-blondyn100. Blondyn ty się lecz
        chłopie,żaden rodzic nie namawia własnych dzieci do złego. Jak córa mojej
        znajomej uciekała z domu, bo jej odbiło to matka wariowała ze strachu,nie
        potrafiła nad tą smarkulą zapanować, chociaż skończyła pedagogikę i dobrze
        radziła sobie z obcymi dziećmi.
    • legalny-blondyn100 Re: Pozdrowienia dla KOMUCHOJADKA i TYKI 27.06.07, 17:55
      Co tam u Tyki i komuchojadka? Jak idzie im praca w rolnictwie skandynawskim? To
      smutne że ci bojownicy PIS zamiast korzystać z uroków zycia w IV RP musieli
      udać się na emigrację zarobkową. Jak widać z pisania głupot na forum nie da się
      wyżyć a ich intelekt nie znalazł przełożenia na pracę w kraju. Nikt nie był ich
      pracą tu zainteresowany.
      • ehoffmann Re: Pozdrowienia dla KOMUCHOJADKA i TYKI 27.06.07, 21:15
        Nawet nie wiem, co napisać. Jak jest po norwesku Bóg z wami? I zostańcie tam?
        • komuchojadek Re: Pozdrowienia dla KOMUCHOJADKA i TYKI 11.08.07, 13:04
          ehoffmann napisała:

> Nawet nie wiem, co napisać. Jak jest po norwesku Bóg z wami? I
          zostańcie tam?
          Kocham Cie :)...... i tylko dlatego, ze Cie
          kocham ...wrooooooooooooooce!!!!!!!!! Tyka tez Cie kocha, Kochamy
          Cie (sorki za brak polskich znakow) ps. nie wstydz sie milosci do
          nas, nie zwazaj na przykrosci, ktore dotykac Cie beda ze strony
          nieprzyjaciol naszych. Oni wszak wiedza, ze tylko przez Ciebie
          wracamy i stad nienawidziec Cie beda. Lecz Twoja milosc do nas
          przezwyciezy wszystko :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się