1mordka 29.09.07, 23:06 Kto z Was miał wesele w Pile? Co możecie polecić? Ja myślałam o Dworku w Grabownie. Czy ktoś z Was tam robił? www.dworek-koper.pl Pozdrawiam, Monia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1mordka Re: Wesele w Pile 30.09.07, 14:50 matko, czy na tej stronie jeszcze ktoś bywa???? Miasto wymarło...:( Odpowiedz Link Zgłoś
paacynka Re: Wesele w Pile 01.10.07, 08:30 Wesele w Dworku to nie w Pile. Zdaje się że był wątek weselny o lokalach, w których warto zrobić wesele. To zbyt ogólne stwierdzenie czy warto, bo każde wesele jest inne i są inne wymagania co do sali. Jedni chcą na dwóch salach, inni na jednej nie mówiąc o ilości osób. Odpowiedz Link Zgłoś
1mordka Re: Wesele w Pile 01.10.07, 21:27 Wielkie dzięki! Pytanie było do osób które miały wesele w Dworku lub gdzieś indziej, w Pile lub okolicach... Watek był, ale niestety nie skorzystam z rady robienie przyjęcia w Tarczy lub Rębajle! Odpowiedz Link Zgłoś
slodka79 Re: Wesele w Pile 07.11.07, 00:15 Hej Ja polecam "Psibrzuch" miałam tam weselicho 3 lata temu. jedzonko pycha, obsługa rewelacyjna i wszystko inne też na bardzo dobrym poziomie. Bardzo oabawiałam się "przykrego zapachu", ale niebyło NIC!!!!! CZUĆ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
0malinka0 Re: Wesele w Pile 03.10.09, 16:29 witam ja rowniez szukalam sali w zeszlym roku i wybralam sale bankietowa Cechowa w Pile i nie żaluje było wspaniale nic bym nie zmieniła (jesli chodzi o wystroj oraz jedzonko) po prostu idealnie naprawde polecam! sala jest do 130 osob, pieknie wystrojona ! Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Wesele w Pile 04.08.08, 16:46 ja tam miałam, a w tym roku też byłam na innym - polecam. Pięknie, z klasą i smaczne jedzonko Odpowiedz Link Zgłoś
szumel Hotel Holubowski 27.02.09, 15:42 Hotel**HOŁUBOWSKI położony jest w Pile, północnej części Wielkopolski, przy drodze krajowej nr 11. W przytulnych i wygodnie urządzonych pokojach zapewniamy odpoczynek zarówno turystom jak i osobom podróżującym służbowo. Dzięki profesjonalnej i doświadczonej załodze przyjmujemy grupy zorganizowane z całego świata. Naszym gościom oferujemy 74 miejsca noclegowe w 36 pokojach jedno-, dwu- i trzyosobowych oraz dwóch apartamentach. Na życzenie jesteśmy w stanie zaaranżować wygodny pokój rodzinny dla czterech osób. Wyposażenie pokoju:łazienka,TV,radio,bezprzewodowe łącze internetowe. Dbając o bezpieczeństwo naszych gości zapewniamy całodobową ochronę oraz parking strzeżony. Głównym atutem Hotelu** HOŁUBOWSKI będzie restauracja o nazwie „SOLĄ I PIEPRZEM”. Planowane otwarcie 1 lipca 2009 roku, której dewizą będzie jakość serwowanych potraw. Rekomendacją naszej kuchni jest fakt, że na XXII Kulinarnej Olimpiadzie IKA w Erfurcie trenerem, a zarazem kapitanem reprezentacji regionalnej OSSKiC-Poltauria był właściciel i szef kuchni lokalu Zenon Hołubowski, gdzie wraz ze swoim zespołem zdobył brązowy medal. PRZYJMUJEMY JUŻ REZERWACJE NA RÓŻNEGO RODZAJU IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE I CATERINGI. Odpowiedz Link Zgłoś
szumel Kontakt Hotel Hołubowski 27.02.09, 15:43 Podaje namiary: Błażej Kryza Menager Hotel Hołubowski ul.Orla 67 64-920 Piła tel. 519 178 336 tel/fax 067 349 14 24 info@hotel-holubowski.pl www.hotel-holubowski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
janek0805 Re: Kontakt Hotel Hołubowski 27.02.09, 19:10 Witajcie ,byłem tam i rozmawiałem z właścicielem i menageram,oferta wygląda interesująco ,już jest tam remont sali. Mam tam rezerwacje na 2010 rok! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanpila Re: Wesele w Pile 25.01.09, 20:21 Ja szczerze polecam nowo powstały lokal- palac jablonowo ok 18 km od Piły:)) sama robię tam wesele na 140 osób... jakby co podsyłam linka : www.palacjablonowo.pl pozdrawiam zuza Odpowiedz Link Zgłoś
rafalbochen Re: Wesele w Pile 16.04.09, 22:46 odstąpie termin w bardzo gustownym lokalu w Pile 19 września 2009 Prosze o kontakt: 507 475 447 Odpowiedz Link Zgłoś
skarbek231287 Re: Wesele w Pile 31.08.09, 22:58 Znacie jakiś tani lokal co bierze mniej niż 150zl za osobę lub niedroga sale w Pile? Odpowiedz Link Zgłoś
lesnachata Re: Wesele w Pile 23.10.10, 11:43 Osoby szukające sal na wesele, chrzciny, komunie lub konferencje czy szkolenia w miejscowościach Złotów, Piła, Poznań, Człuchów, Szczecinek, Trzcianka, Jastrowie zapraszamy do skorzystania z oferty Leśnej Chaty – ośrodka wypoczynkowego i rehabilitacyjnego. Leśna Chata to ośrodek o powierzchni 2 ha zlokalizowany nad jeziorem Leśnym (woj. wielkopolskie) dysponujący 3 w pełni wyposażonymi i klimatyzowanymi salami weselnymi na 200 osób oraz salami konferencyjnymi. Ośrodek posiada bezpośredni dostęp do plaży i strzeżonego kąpieliska, kuchnię z pełnym wyposażeniem. Na życzenie Klienta organizujemy ogniska, bankiety z pieczonym prosiakiem i daniami regionalnymi, grille, kuligi, pokazy sztucznych ogni, zapewniamy DJ lub zespół muzyczny. Dysponujemy miejscami noclegowymi o zróżnicowanych standardach i cenach w domkach letniskowych, apartamentach w nowym hotelu, w pawilonie mieszkalnym. Ośrodek przystosowany jest dla osób niepełnosprawnych. Przy organizacji imprez menu uzgadniamy indywidualnie z Klientem. Oferujemy wyżywienie również z zachowaniem specjalnych diet m.in. dla sportowców, alergików, diabetyków, wegetarian. Kontakt: Wesela Konferencje Wczasy Zdrowotne Leśna Chata ul. Jeziorna 1, 64-915 Jastrowie, woj. wielkopolskie, tel.672662580, 604936806 e-mail:info@lesnachata.pl www.lesnachata.pl/ Wesele Złotów, Piła, Poznań, Człuchów, Szczecinek, Trzcianka, Jastrowie Odpowiedz Link Zgłoś
darmaz Re: Wesele w Pile 07.08.19, 11:41 Jeśli szukacie lokalu lub pomocy w sprawie wesela to polecam zerknąć tutaj www.gdziewesele.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś