Gość: zatroskany IP: *.e-gco.pl 08.06.13, 17:48 forum.gazeta.pl/forum/w,329,144441031,,Gdzie_brat_moj_starszy_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Plopluś Re: Gdzie jest Lechowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.13, 19:24 Może poszedł do domu Ojca ? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Gdzie jest Lechowski? 08.06.13, 19:37 Ojca dwulicowych oszustów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Gdzie jest Lechowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.13, 20:26 I Kongres Ruchu Narodowego: Nasza armia przywróci porządek. Albo oni, albo my. To jest wojna - gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Gdzie jest Lechowski? 08.06.13, 20:39 Aby brać udział w kongresie....nawet takim, trzeba umieć mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Gdzie jest Lechowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.13, 21:02 Leci cytatami z Dmowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Gdzie jest Lechowski? 08.06.13, 21:04 Gość portalu: Cypis napisał(a): Leci cytatami z Dmowskiego. ;))) Ale jeden w pomniejszych "wodzów" użył dziś wyrażenia "gardzimy wami", tu lechoski na pewno biłby brawa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Gdzie jest Lechowski? IP: *.tktelekom.pl 08.06.13, 22:28 Raczej z Wydymowskiego.Dmowski by sobie nie pozwolił na takie cytaty. Lechowski? umarł śmiercią naturalna jak każdy skandalista z prawdami bez pokrycia. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Gdzie jest Lechowski? 08.06.13, 22:34 Na skandalistę nie miał nawet zadatków....na ksenofoba i hipokrytę, jak najbardziej. Szczerze mówiąc, sądzę że będzie żył długo i nieszczęśliwie, pokutując za to co zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żałobnik Re: Gdzie jest Lechowski? IP: *.e-gco.pl 11.06.13, 17:34 lechowski zdechł jak ciotka w czechach Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Gdzie jest Lechowski? 11.06.13, 19:35 Jednak Wam utkwił w pamięci, skoro tak na okrągło go wspominacie i żyć bez niego nie możecie :-) Ja tam nic do Pana Lechowskiego nie mam. Szkoda, że Jobrave już nie pisze. Może wróci nawet Fanka się za nim stęskniła, prawda? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski53 Re: Gdzie jest Lechowski? 11.06.13, 20:01 Niestety brat mój starszy nie będzie z wami wymieniał swych myśli przez 5,5 roku. A wszystko przez wredne, zdeprawowane bachory, które opacznie zrozumiały wyrazy miłości jakimi otaczał je nieodżałowany brat mój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igła Re: Gdzie jest Lechowski? IP: *.przemysl.hypnet.pl 11.06.13, 20:18 Stęskniła się za Jobrave do tego stopnia, że oskarżyła pysia o ataki na niego i wycofanie się z forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Gdzie jest Lechowski? 11.06.13, 21:16 Krótką pamięć wybaczamy jej ze względu na wiek, ważne że zatęskniła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie jest Lechowski? IP: *.przemysl.hypnet.pl 11.06.13, 22:02 A kto zrozumie kobietę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karapyta Re: Gdzie jest Lechowski? IP: *.e-gco.pl 12.06.13, 06:54 przyjaciół zabrałem ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Gdzie jest Lechowski? 13.06.13, 21:41 Hmmmm...."nie mam jasności w temacie mariolki" ale chciałabym lechoskiemu zanieść do więzienia przynajmniej mniód, który tak lubi;) Odpowiedz Link Zgłoś
komunywielbiciel Re: Gdzie jest Lechowski? 17.06.13, 00:45 Nie ma co ukrywac, bez Lechowskiego51 wasze, przemyskie forum zdechlo. Dokladnie taka sama jest kondycja tarnobrzeskiego forum. Jaki z tego wniosek ? Ano taki ze tylko zlosc i nienawisc jest motorem napedzajacym polsko-polskie stosunki "braterskie" czego wyrazem byla mnogosc wpisow na wymienionych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Gdzie jest Lechowski? 18.06.13, 14:46 Witam fanke i inne moje wielbicielki...faszystowską piosenką! www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uUOEU3CBZRg Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Gdzie jest Lechowski? 18.06.13, 17:39 Smród rozrzucanej w Koziej Wólce gnojówki znów rozszedł się po miejskim forum, tfu... Ale, ale - bądxmy dobrej myśli. Nadeszła fala długo oczekiwanych upałów. Jest nadzieja, że menda tym razem zdechnie na dobre :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Gdzie jest Lechowski? IP: *.alfaks.com 18.06.13, 18:08 Po tych wpisach lechowski powinien żeś poczuć przypływ adrenaliny! Ja cię szanuję i też czekałem na twój powrót! A mendami się nie przejmuj bo ze statystycznego punktu widzenia one w pewnej liczbie występują wszędzie. To coś takiego jak powietrze ale nie za bardzo świeże. Da się z tym żyć a często jest źródłem satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski53 Re: Gdzie jest Lechowski? 18.06.13, 18:48 Jesteś mój najukochańszy braciszku . Wiedziałem, że ten adwokat wywalczy komputer w celi. Teraz pamiętaj : wersja jest taka jak zwykle , jesteś w długiej podróży, odwiedzasz krańce kontynentów i szerzysz wiarę naszą wśród dzikich. Trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Gdzie jest Lechowski? 18.06.13, 19:32 Będąc pare lat pysiu,wśród różnego rodzaju świrów na tym forum i innych,nauczyłem sie ignorować czubków,którzy wzorem swoich tatusiów z UB muszą Cię odczłowieczyć/menda,pisior,moher,faszysta/ aby poczuć się lepiej.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werp4 Re: Gdzie jest Lechowski? IP: 31.130.102.* 29.06.13, 12:19 Lechowski czy nie domyślasz się kto to jest zatroskany vel żałobnik vel karapyta , z którymi fance się tak świetnie rozmawia ?:-))). Poproś ją , zeby nam założyła wątek o "wielonickowcach " , a potem może o stalkingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duupek Re: Gdzie jest Lechowski? IP: *.opera-mini.net 30.06.13, 00:46 a do swojej legitymacji ormo sie w końcu przyznasz? Jest jeszcze kilku takich co ci to pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś